Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badanie USG

USG w Poznaniu pomiar fałdu karkowego z nagraniem na płytę, Gdzie można?

Polecane posty

Gość Badanie USG

Bardzo chciałabym mieć to badanie nagrane na płytę, niestety nie wiem gdzie jest taka możliwość. Proszę was dziewczyny jeżeli wiecie w jakim gabinecie nie ma problemu z nagraniem badania UDG na płytkę to podajcie mi namiary. 🌻 Będę baardzo wdzięczna :-)

Gość Badanie USG
ooo dzięki zaraz zadzwonię ;-)

Gość Badanie USG
Jeżeli możecie dziwczyny to podajcie jeszce jakieś namiary :-)

Gość Badania USG
Niestety w tej Poradni Zdrowa Kobieta na batorego nie robą USG do odwołania ;-( Znacie inne gabinety?? Prosze o pomoc bo nie moge niczego znaleźć

Gość Badanie USG
Hehe możliwe :-)

Gość sprawdz
w Centrum Zdrowia Kobiety na Ogrodach. Niestety nie wiem czy akurat to badanie nagrywaja.

Jestem, ale mnie ominął kark. Dobry sprzęt jest na Polnej i na Promienistej. Na Promienistej nagrali mi film.

Ojej, ale wtopiłam. Na Cienistej 10, na Ogrodach. tel. (061) 842 08 08 Byłam tam w 30 t. na badaniu przepływów właśnie po to, aby mieć filmik. Nagrywają badanie na DVD, jeśli przyniesiesz płytkę. W sali jest kilka ekranów, wygodna kanapa z wyświetlaczem specjalnie dla faceta :-)

ja robilam takie badani na polnej.koszt 50 zl i trzeba miec swoja kasete.pamiatka cudowna

🖐️ nagrywalam plytke w szpitalu raszeji.koszt 50 zeta + wlasna kaseta super pamiatka

Gość USG Badanie
Dzięki serdeczneDZiewczyny ;-)))) Z cienistej raczej zrezygnuje bo dzoniłam tam i powiedzieli ze badanie kosztuje 250zł ;-o i nie nagrywaja tego badania bo nie ma co oglądać... ale jak się uprę to moga mi ostatecznie nagrać.... heheh spróbuje raczej w tych szpitalach, ;-)