Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilonna

Kolega męża opowiedział jak to za czasów studiów raz na tydzień na prostytutki

Polecane posty

Gość NATYCHMIASTOWY ROZWÓD

rozwieść się chwilowo nie mogę, niestety właśnie zwolnili mnie z pracy i w dodatku mieszkamy w domu zapisanym na jego rodziców

Gość trzymaj się
jeżeli nie masz dowodów ze teraz Cię zdradza to po co od razu rozwód ?

Gość a czy teraz
sypiasz z nim, jak sie dowiedzialas?

Gość 37 kurew zaliczył
wspołczuje ci meza kurwiarza

Gość lula 9090
jeszcze go mozesz dotykać? fuj... 37 obcych wagin... ble.... a jaka była Twoja reakcja?

uuuuuuuuu :o nie wiem jakbym zareagowała, ale na bank to by podkopało moje zaufanie do faceta :o w ogóle korzystanie z dziwek jest dla mnie odrażajace, a już taka ilość? i jeszcze z uśmiechem wspomniana :o brrrrrrrrrrrrrr, naprawdę Ci wspólczuję :( bo co innego mieć kilka dziweczyn, a co innego jeździć specjlanie na qrwy :o jeszcze jakbym mu się raz zdarzył, wiadomo młode to, ciekawe świata ;) ale regularne wizyty?? bleee, na pewno seks w takim wypadku nie byłby już dla mnie taki sam z takim facetem, o ile w ogóle byłby :o bo raczej po takiej wiadomościmój pociag do takiego mężczyzny spałby do zera.

Właśnie na moje aluzje godzinę temu dowiedziałam się że sama jestem dziwką i w każdej chwili mogę się wyprowadzić

Gość no bo to prawda
nie pracujesz pasożycie, a chłop na ciebie robi, bo mu dajesz dupy :classic_cool:

Gość a naprawdę
naprawdę uważasz siebie za porządną kobietę. Miał rację byłaś dziwką jesteś i będziesz. A on zlitował się nad tobą i się ożenil i jeszcze Cię utrzymuje:(

37 tylko i zaraz kurwiarz. Liczyłem kiedyś swoje przygody to tak koło 50-tki mi się rachunki zaczeły mieszać i dałem sobie spokój z liczeniem. Tylko ja chyba starszy od niego. Za pare lat pewnie powiększy się to jego 37. PS. Tylko ja polowałem bo pójść za pieniądze to tak jak świniobicie. Ale gusta są różne . Nawet żona jest z nim jak napisała dla pieniędzy i mieszkania.

Gość Bo prawda jest taka że ...
... facet, który miał 100 kobiet, to prawdziwy mężczyzna. A kobieta, która nie jest dziewicą do ślubu, to zwykłe szmacisko :-O

Gość magda magdaleńska
Ilona naprawdę Ci tak powiedział? powiedz ile jesteście po ślubie, jakim prawem on mówi że jesteś dziwka. Dla niego może wszystkie kobiety to dziwki.Gadajcie sobie co chcecie,ale moim zdaniem taki facet prędzej czy póżniej zdradzi . Sama jego postawa jest odrażająca, niewiem co czujesz gdy kochasz się ze swoim mężem...:(

Gość magda magdaleńska
nie pierdole prymitywie, ja wyrażam swoje zdanie jakbyś nie zauważył człowieku o mózgu ping-ponga

tak zareagował na moje pytania dotyczące jego przeszłości. Jesteśmy 3 lata po ślubie. Ma 28 lat i zachowuje się jak gówniarz

Najwyraźniej również uważa że skoro spala z innym to jestem dziwka

Gość magda magdaleńska
skoro już poznałaś tą jego bujną przeszłośc to myślę że masz prawo się dopytywać jak to wyglądało wcześniej. Ale najgorsza tu jest jego postawa, bo napewno jego wyczyny nie są powodem do dumy

Gość evvela
to ile lat się znaliście przed ślubem dwa ? bo tak mi wychodzi to się nie dziw że tak mało o nim wiedziałaś

Gość magda magdaleńska
Jest róznica między sexem z partnerem z którym się jest w związku a sexem z prostytutką, mój też kiedyś spróbował tych usług, naszczęscie wiem o tym i wiem że to było raz i niezbyt był zadowolony. Niewiem co bym zrobiła gdyby z dumą się przyznał do tylu wyskoków.Wkur.... bym się bardzo, i niewiem jakby wyglądał nasz sex po tym

Gość evvela
przeszłość przeszłością, ale w sumie mógł raczej uniknąć takich wspomnień z kolegą przed żoną, chyba lepiej jeśli by się przyznał przed ślubem lecz nie podawał szczegółów, lepiej brzmiałoby że był w agencji niż że miał kartę stałego klienta

Ale jaka różnica pieprzyła się z innym. Dla większości facetów to dziwka. Nie ważne ilu miała, !!1

Gość evvela
wiesz ilona to trochę nie w porządku że to przed Tobą zataił bo gdybyś wiedziała to być moze nie bylibyście razem to co zrobił tylko świadczy o tym jaki jest niedojrzały, bo każdy normalny facet by się tego wstydził a nie chwalił, tym bardziej skoro wcześniej o tym Ci nie powiedział

Jest taka mądrość ludowa czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. I po co to było gadać wyciągać sprawy z przeszłości. ŚP Babcia żony szkoliła wnusię. ,,Chłop to chłop całej dupy mu nie odkrywaj\"

Gość evvela
oj Jaro, Jaro a kogo wy byście pieprzyli gdyby "dziwki" Wam nie dawały ? chyba siebie nawzajem

Gość ale ta większośc która uważa
że niby jak laska miała jednego to jest już dziwka to chyba popier..... i osobiśnie nie wierze ze wiekszość, może wśród takich jak ty głupków co nie znają życia. Normaly facet wie ze jak ma dziwczyne w wieku 20-tu paru lat to taka laska miala kogos przed nim

Dla mnie to dziwka(tak czuje i nic na to nie poradzę) i tyle a dla jej męża widocznie też. i ZNAM ŻYCIE

Gość evvela
Może zrobimy jak w krajach afrykańskich, będziemy zaszywać małym dziewczynkom a w noc poślubną mąż sobie wydzierga dziurkę wg upodobań. Nastanie nowa trdycja, zgodnie z duchem czasu....Wtedy to już tylko na mężatki i dziewy będziecie chodzić bo wszystkie młódki będą zafastrygowane.

Nie wiem czy to normalne że dziewczyna się puszcza. Chyba bardziej normalne że facet się w burdelu zabawił.