Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dinqy

anoreksja...

Polecane posty

mój weekend miły nie będzie, pokłóciłam się strasznie z facetem, ehhh, co za życie... :( i mam taką ochotę na czekoladę że zaraz umrę 😭 gdyby był u mnie nocny to założyłabym coś na piżamkę i poleciała po nią... :( :( :(

Gość dinqy
ojjj biedactwo. nie martw się wszystko się ułoży. Za niedługo w ogóle nie będziesz pamiętać tej kłótni :)

no nie wiem, z każdą kłótnią jest coraz gorzej... :( ale co u Ciebie? co dziś zjadłaś?? ja zjadłam talerz żurku z jajkiej i twarogiem i właśnie zajadam czekoladę :) a za moment - nauuuka :o

Gość dinqy
a ja znowu przeżywam jakieś załamanie... głupie myśli przychodzą do główki. A dzisiaj zjadłam spaghetti (mamusia zmusiła :] ). A szczerze mówiąc to słodyczy jeszcze się boje... Teraz sprzątam, a póżniej również nauka (ajjj jak mi się nic nie chce) w dodatku nie najlepiej się czuje, ale nie wiem zy ja się sama taka robie czy naprawde coś ze mna nie tak :( Jak ktoś ma również problemy związane z anoreksją to zapraszamy :) Dziewczyny razem zawsze łatwiej. Tu śmiało można się wygadać :D Buziii 👄

Gość mam 163 i 41 kg
nie jestem anorektyczką ale tak wyglądam .... mam tego k***a dosć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mam 163 i 41 kg
nie moge patrzeć na siebie !!! nienawidze siebie ze jestem przerazliwie chuda !!! i te pie****lone zakupy jak wszystkie spodnie z d**y spadają :(:(:(

oj... Twój stosunek do siebie jest bardzo niecodzienny ;) uszy do góry! próbowałaś już pewnie różnych diet na przytycie? a byłaś u lekarza? może to kwestia hormonów albo coś z układem trawiennym?

musiałyscie miec bardzo sliną wolę bo ja juz nie raz próbowąłam niejesc tzn zrobic soobie oczyszczenie i nie jesc przez trzy dni i poprosrtu niewytrzymałam ani jednego chyba niemogłabym byc anorektyczka bo w zyciu niemoge powstrzymac sie od niezjedzenia czekolady albo czegos słodzkiego musisz byc bardzo chudziutka jak wazysz przy wzroscie 167 39 kg ja mam 168 i waze 49 odchudam sie tzn jem do 18 pije herbatki odchudające cwicze ale z jedzenia bym niezrezygnowała i skoro miałas slina wolę zeby przestac jesc to napewno uda ci sie wyleczyc trzymam za ciebie kciuci sorka za was :*

Gość gina gg8603710
dziewczyny, jak chcecie bezpiecznie się odchudzać, to powinnyście zażywać jakieś suplementy, które dostarczą waszym organizmom wszystkie elementy potrzebne do funkcjonowanie. Mam taki preparat, który jest polecany przez dietetyków. Zawiera wszystkie aminokwasy potrzebne do życia. Chcecie się bliżej z tym zapoznać? zapraszam na moje g-g.

Gość gina gg8603710
na wszystkie pytania odpowiem i objaśnię o co chodzi, codziennie w godzinach od 7-14 na g-g 8603710