Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oopp rd ft

Świetny balsam do włosów ROSSMAN za 2,90! Szok jaki tani i dobry!

Polecane posty

Gość oopp rd ft

Polecam :) Cena powaliła mnie na kolana :)

Gość nieeeeeeeeeeeeeell
no właśnie, który to?byłam w rossmanie dzis i kupiłam schauma, ale rossmana tez ogladałam...

Gość oopp rd ft
Linak nie mam, ale jest to produkt firmy rosmann, stoi na półce z odżywkami. NAprawdę jestem zadowolona z efektu i nie widzę powodu, by wydawać na inne odżywki po 10-12 zł, skoro ten sam efekt mam za niecałe 3 :)

Gość oopp rd ft
Sa dwa, jeden do włosów farbowanych, a drugi do suchych - kupiłam ten drugi, bo nie farbuję. Ślicznie pachnie, 250ml

jest napisane \"odzywka do wlosow\"?? moze jaki kolor ma to opakowanie albo cos...

Gość oopp rd ft
Nie, jest to biała butelka z fioletowym korkiem, napis: super HAIR repair, a po polsku na dole: balsam

Gość oopp rd ft
dokładnie tak :)

Gość z tej linii
ja miałam maskę z tej serii, ale niestety mnie nie podpasowała i oddałam koleżance

Gość oopp rd ft
O, widzę, że nie tylko ja się nim zachwyciłam :D

Gość tylko czekać aż cena podskoczy
po tych waszych zachwytach

Gość POTWIERDZAM - JEST ZAJEBISTY

Gość cvał
to jest odzywka ze splukiwaniwm czy bez?

fajne recenzje tego balsamu?? a ta maseczka tyle samo mniej wiecej kosztuje?? dobra jest?? i wlasnie balsam jest do spłukiwania czy nie?

Gość do spłukiwania

Próbowałam kiedyś tych \"cudowności\" rossmanowych - szamponu i odżywki do włosów (suchych i zniszczonych). I powiem, że takiego badziewia, to w życiu nie miałam :O Włosy były suche, poplatane i nie mogłam ich rozczesać :O

Gość Ja tam
też nie wierzę w to żeby ten balsam był taki dobry.Już kiedyś kupiłam balsam ale do ciała z rosmana był tani i do niczego

Gość KATARINA TO TY MASZ
chyba rzeczywiście jakąś strzechę zamiast włosów, skoro ci nie pomaga! :D:D:D:D:D

Gość KATARINA TO TY MASZ
ale jakie musisz mieć syfiaste włosy!

Moja droga fakt iz nie polecam zachwalanego przez ciebie produktu nie upowaznia cię do wyzywania mnie :O Jesteś zwykłą chamką i nie mam przyjemności \"rozmowy\" z kims takim jak ty. Nie potrafisz dyskutować to już twój problem prostaczko :O

Gość KATARINA TO TY MASZ
Po pierwsze to nie ja jestem założycielką topiku. Po drugie to ty zaczęłaś obrażać dziewczyny tutaj, że używają BADZIEWIA.

Gość KATARINA TO TY MASZ
Po pierwsze to nie ja jestem założycielką topiku. Po drugie to ty zaczęłaś obrażać dziewczyny tutaj, że używają BADZIEWIA.

Gość każdy leci na coś
KATERINA popieram. W życiu nie używałam gorszego badziewia-mało tego kupilam calą serię szampon, balsam i maskę. Zastanawiam sie czego wy używalyście do tej pory skoro to dla Was jest super. A włoski mam normalne-inne odżywki radzą sobbie z nimi doskonale.

Gość pracowałam u producenta
nie wiecie dlaczego w rossmanie takie tanie rzeczy? to się domyślcie czy aby na pewno w kosmetykach jest taki sam skład jak w kosmetykach z innego sklepu:)

Ja też go używałam i uważam, że jest świetny. Nie rozumiem Waszych komentarzy... Moim zdaniem jest rewelacyjny! Muszę jeszcze kupić maskę, może ktoś się orientuje jakie po niej efekty? Kosztuje 4,90

Katarina nikogo nie obrażała, jak jej cos nie pasuje, ma prawo powiedziec, że to badziewie. Ja też często piszę wprost, że jakiś kosmetyk jest dla mnie beznadziejny i nikt się nie obrażał, najwyżej polemizował. Ja akurat miałam ten balsam i byłam z niego zadowolona, ale mam pewnie inny typ włosów niz Katarina.

Gość potwierdzam - jest boski
i za grosze, a dla mnie ma to duże znaczenie! Nie widzę ŻADNEJ różnicy między nim a Elseve, czkolwiek nie farbuje włosów, więc może dlatego na moje włosy działa