Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emeraldi

jak zakonczyc zwiazek?

Polecane posty

Gość emeraldi

dusze sie...meczy mnie ten zwiazek niby jestem kochana...ale jest mi zle..wole byc sama..jak to skonczyc?

Gość mały hefalumpik
normalnie.powiedz mu prawde.tylko nie proponuj mu przyjaźni

Jeśli twierdzisz, że się dusisz, a tkwisz w tym związku, to może poddaj się tej bezradności i uduś się na amen ;) 🖐️

Gość dziwne
mam to samo. wiem ze mnie bardzo kocha a jednak mam wrazenie ze to nie to. a nie chce go zostawic bo go zranie i co dalej? :(

Gość emeraldi
chyba poslucham twojej rady lep[ej sie zabic niz cale zycie spedzic z kims kogo sie nie kocha

dziwne: nie chcesz go zostawić bo boisz się, co będzie z Tobą :) Ranisz go tym,że jesteś mimo, że go nie kochasz. :D 🖐️

Gość emeraldi
gdybys byla kiedys w takiej sytuacji wiedzialbys ze on wolalby byc ze mna wiedzac ze go nie kocham niz odejsc

Gość emeraldi
a to ze nadal z nim jestem swiadczy chyba o tym ze jest mi ciezko kiedy pomysle ze jemu bedzie zle

Tłumacz to sobie jak chcesz. ;) Ja lubię jasne sytuacje.Jesteś z nim nie dlatego, że boisz się o niego, tylko dlatego, że boisz się o siebie, i o to czy nie będziesz musiała pogodzić się ze swoją samotnością. Wybacz, ale tak to widzę. Jemu z pewnością będzie lepiej, kiedy będzie z kimś, kto go kocha, niż z kobietą, która jest z nim z litości. :D 🖐️

Gość Rubka
jak zakończyć? najlepiej smsem albo e-mailem, tak to robi dzisiaj 90% ludzi, którzy się duszą tak jak Ty i oszukują siebie i parntera....

Gość dziwne
zakłopotka: chyba cos w tym jest. a moze bardziej sie boje o niego. chcialabym miec jakis powod do tego zeby go zostawic :(

Gość emeraldi
dlugo bylam sama i dlatego wlasnie bycie z kims mnie przytlacza..wole byc sama ... tez wiem ze mu bedzie lepiej gdy bedzie z kims kto go kocha...pytanie brzmi jak zakonczyc zwiazek wiec pytam jak to zrobic!!!

Powód do tego, żeby go zostawić jest taki, jak sama to określiłaś. :D Boisz się o niego, w jakim sensie ?;)

Gość Mojo Jojo
Nie ma co się patyczkować