Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka wieś

Tylko wieśniaki nazywają swoje dzieci Angelika...albo Malwina itp

Polecane posty

Gość jaka wieś

ludzie na poziomie nadają ładne i eleganckie imiona :)

Gość ładne tzn jakie
??????

Gość 11111111111111111
tylko wieśniaki zakładają takie topiki

oo wypraszam sobie!!!! imię mi nadał mój świętej pamięci tatuś i jestem z niego bardzo dumna!

Gość jaka wieś
np Anna Wiktoria Piotr itp

Gość dfdsd
niepotrzebnie zalozylas/es ten topik bo zaraz tutejsze szmaty cie zjadą...znam pełno angelik i zadna z nich mi sie nie podoba pod kazdym wzgledem

Gość zapominajka wieczna
wiktoria też jest wiesniackie :O podobnie jak Olivia, Julka, Weronika, Igorek, Olivier itd każdy ma swój gust moja droga

Gość dfdsd
ejjj Wiktoria? ja sobie dałam tak na 3 bo wiem ze to jest piękne ale mnie zjechali bo uwarzają ze to dopiero wiesniackie:D

Gość ło matkooo
jaka wieś - ty to masz pewnie kunekunda! hahaha

Gość dfdsd
zapominajka wieczna sama jestes wiesniacka skoro uwrzasz ze te najładniesze imiona są najgorsze:D droga angeliko... Oliver, julia?? wiesniackie?? masz nasrane w tym łbie

Gość zapominajka wieczna
no dla mnie osobiście WIKTORIA jest wieśniackie a zdrobnienie WIKI to już o pomstę do nieba woła :O ale to, że mi się nie podoba nie znaczy że ja mam rację :P znam wiele osób, którym się podoba i mają prawo bo każdemu podoba się co innego poza tym ja nie oceniam ludzi po tym jak mają na imię i jak poznaję dziewczynę o imieniu Wiktoria to oczywiście traktuję ją tak samo jak każdą inna osobę :D

Gość Jesiena tu zima
taaa, jedyne prawpmyslne imiona, to Ania, Agnieszka, Kasia, Karolina, Julia, Dominika, z chłopcow To Adam, Piotr, Paweł, MichaŁ, Kuba < Jaś. W każdej szkole w której uczy si e kilkaset dzieci, powtarza sie kilkanascie imion zenskich i kilkanascie imion męskich, i ZE 2 na szkole inne.. I nie ma mowy, zeby więcej osob sie wychyliło. Bo najlepiej to życ jak stado, zero inwidualnośći. juz tu jaks ograniczona zagrodkowa gęś przeżywa to jak stonka oprysk. IDz , si eprzejdz upośledzona jednostko.

Gość Angela.....
Zazwyczaj to co jest w danej chwili popularne, jest zazwyczaj ładne. Kilka lat temu była moda na Anny, Agnieszki i Katarzyny. Teraz jest moda na Julię, Oliwię i Nicolę. A niby czemu Kunegunda nie jest popularna??- bo jest po prostu obrzydliwa. Poza tym im ktoś biedniejszy, tym prostsze imię nadaje, to ludzie z pozycją, majętni, wykształceni wydziwiają i nadają nietypowe imiona swoim dzieciom.

Gość zapominajka wieczna
dfdsd ---> a żebyś wiedziała że Olivia i Julia sa wg mnie wieśniackie :O może dlatego że teraz co druga mała dziewczynka ma tak na imię a widzisz Ty mnie od razu obrażasz i wyzywasz od wieśniaczek a ja nie nazwałam tak nikogo tylko wypowiedziałam się w kwestii imienia a nie osób które takie imiona noszą a to jest znacząca różnica no ale widzę, że stanowisz przypadek kolejnego kafeteryjnego osobnika, który potrafi tylko obrażać nie mając innych konkretnych argumentów :O 🖐️

Gość Pandora w puszce
Bo baranom w stadzie razniej, dlatego, tak nie lubia sie wyrożniać.

Gość co bym zrobiła.
gdzie my żyjemy, na Boga???Niech każdy nazywa dzieci jak chce.Ludziku-Imiona twoich dzieci też może się komuś nie podobają czy to powód do obrażania ciebie

Gość dfdsd
a ja mam na imię mercedes i dziesi w szkole się ze mnie śmiały :(

Kiedy ja chodziłam do szkoły wszystkie dziewczyny nazywały się jednakowo: Ania, Agnieszka, Karolina, Paulina. W końcu trafiła się jedna Aurelia i od razu wszystkie zaczęły jej zazdrościć, że ma takie piękne imię, że jest jedyną Aurelią w klasie, że nauczyciele się nie mylą itp. Postanowiłam, że moje córeczka też będzie miała imię, które nie będzie zbyt oklepane np. Nina, Anika czy Laura. Świat byłby naprawdę nudny gdyby wszyscy nazywali się tak samo.

Gość Dzisiaj mialem piekny sen.....
naprawde piekny sen......... To nie imiona sa wiesniackie, tylko ludzie z takimi uprzedzeniami jak wy :O :O :O

Gość no to tak
albo Nikola :O - ohyda!!

Gość A mi się podoba
Angelika, Malwina,nie lubie tych głupich starych imion, które są nie modne i stare jak moi dziadkowie!!!!!!!!!(nie będę wymieniać) inteligentni wiedzą o co mi chodzi.

Gość Wikiii Angela
A jaki argument można podac osobie, ktora twierdzi, ze Julia, Wiktoria, Oliwia, to wieśniackie imiona. ? I co to oznacza "wieśniackie imiona"? Co to za terminologia, i jakie Ty masz uprawnienia do oceniania? Normalny człowiek na poziomie, co najwyżej może powiedzieć, ze mu się nie podobają, i nie są w jego guście. Tylko prostacka zagródkowa gęś , o bardzo małym rozumku , moze wypowiadać się w ten sposób.