Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on24

Lista prawiczkow

Polecane posty

Gość Sad Eyes__
"Gdybym nie przeczytał to sądziłbym że A.......... ma 16 lat." hehe 🖐️

Gość tylko pytam bo czytam
niedojrzali emocjonalnie :D szukają przez net, to tylko kolejne uogólnienie przecież nie jest ważne czy kogoś poznasz na wyciczce, na dyskotece, w sklepie, u ciotki na imieninach, na ulicy, w pracy czy poprzez net, ważne czy coś z tego wynika, poprzednio poznałem dziewczynę w lesie :D

zbierała grzyby w lesie, jak się schyliła po borowika nie namyślając się wszedłem w nią zdecydowanym ruchem od tyłu

poznałem ją na TYM forum :D tu jest mnóstwo atrakcyjnych kobiet i wygłodniałych seksulanie :D jest w czym wybierać

Gość Sad Eyes__
w lesie? No kurna, czesto chodze do lasu, w gory, a z zadna sie nie spotkalem. Dlatego ciagle powtarzam, ze trzeba miec to "cos". bez tego gowno sie zdziala.

Gość Sad Eyes__
na tym forum? Jak to zrobiles? W jakims watku typu "poznam faceta"? Daj wskazowki

:D sam się podszywam dla rozrywki, więc doceniam działalność :D ukłony dal podszywacza :D

wszedłem w krzaki bo mi sie zachciało onanizacji:D

...nie na wątku, i nie dekalarowałem chęci poznania, tylko pisałem tak ciekawie :D że dostawałem, na raz maile od kilku kobiet, pisywaliśmy, było o czym, spotkaliśmy się i spotykamy się nadal, działalność netowego podrywacza :D na razie zakończyłem. Nie planowałem tego, jakoś samo tak wyszło. I powiem wam koleżanki i koledzy, że jeśli coś zaiskrzyło przez ten net, to najpierw osobowość. Gdy posłałem fotę wybranej dziewczynie, odpisała mi, ze się jej nie podobam :D ale się nie zraziłem, bo czułem, że to ma sens. Potem okazało się, ze wystarczy kilka moich słów a Ona ma mokro w majtkach :classic_cool:

...w lesie, byłem na spacerze z psiną

Gość Sad Eyes__
no ale spotykasz sie na seks, jak licze na cos innego, oprocz bzykania. poza tym i tak pewnie tu jest malo dziewczyn z mojego miasta. Jesli mieszkasz w duzym, to nie ma problemu.

eeeeh! A..... nie liczę głównie na mokro w majtkach tym bardziej, ze napisałem, że zaczęło się od pisania maili... Ale to chyba dobrze, ze jesteśmy dla siebie atrakcyjni seksulanie..?

Czy można mówić, ze spotykam się wyłacznie po to by uprawiać seks? Nie można, skoro chodzimy do kina, rozmawiamy o tym co nas interesuje, słuchamy muzyki... Nie szukałem kandydatki na żonę, tylko bliskości z kobietą. Co z tego będzie, nie zastanawiam się....

tobie chłopie( summaries) to sie chyba nudzi i szukasz sobie na siłe zajęcia chyba musisz być jakiś bardzo sflustrowany :-)

...i mieszkam w średnim mieście, a Ona prawie 300 km ode mnie, ale jakoś nam się chce...

te kobiety są po 40-tce, pewnie dlatego imponuje im taki gówniarz jak ja

Gość Sad Eyes__
300 km to daleko, dziwne, ze wam sie chce, nie mozecie sobie kogos poszukac we wlasnym miescie? na razie musze isc do miasta, wroce za godzine

A........ on jest sfrustrowany, i do tego, nie mając doświadczenia z kobietami, stwierdza na podstawie wpisów ile masz lat :D On rozumuje wprost...

jeeezzzzuu no jaki czepialski z twojej gadki summaries wynika ze masz jakieś 13 14 no ale 300 km to na prawde sporo

powiedz mi Summaries czy potrafisz żyć bez sexu? własnoręczne zaspokajanie się to prymitywne zajecie

I to jest właśnie Summmmarrriesss, Twój problem: się nie opłaca! Jest coś takiego jak namiętność, która nie pyta czy coś się opłaca, nie mówiąc o głębszych uczuciach... Mogłem znaleźć w mojej okolicy ale coś nas do siebie zbliżyło i nie będę się zastanawiał czy to jest 20, 22 czy 300 km. Widocznie jestem romantyczny :classic_cool:

10:51 to podszyw :D

nie no śmiać mi sie chce to ty jesteś dziecinny dziecinne wpisy ja nie moge pytanie o wygląd dziecinne hehehehehehehe