Gość ghfgh Napisano Maj 24, 2007 zycie moze byc lepsze bez seksu niz z seksem czego przykladem sa dzieci.Wystarczy miec bajeczna wyobraznie.NIestety dorosli nie maja jej i pozostaje im tylko seks-namiastka dziedzinstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozprawiczysz mnie A.... Napisano Maj 24, 2007 Troche dziwne rozumowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.......... 0 Napisano Maj 24, 2007 no nie moge WYOBRAŹNIA???? o czy ty właściwie do nas rozmawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfgh Napisano Maj 24, 2007 dzieci maja taka niesamowita wyobraznie to jest kilkadziesiat razy lepsze niz seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.......... 0 Napisano Maj 24, 2007 czyje rozumowanie jest dziwne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.......... 0 Napisano Maj 24, 2007 chłopie ile ty masz lat 6 czy może 8 wyobrażnia będziesz sobie tylko myślał o seksie????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfgh Napisano Maj 24, 2007 ``jak nie próbowałeś to nie gadaj skąd możesz wiedzieć`` wiem .LEpiej byc dzieckiem niz zyc w swiecie uzaleznien doroslych .Narkotykow seksu itd.Swiat doroslych jest brzydki i marny .Seks tez jest marny mimo ze tego nie probowalem DZieci nie musza sie dopalac jakimis narkotykami czy kawą bo ich zycie jest piekne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.......... 0 Napisano Maj 24, 2007 ty chyba do dziecka chcesz wrócić bo nie potrafisz sobie poradzić z dorosłością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozprawiczysz mnie A.... Napisano Maj 24, 2007 rozumowanie ghfgh jest dziwne (imho) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FREDDA 0 Napisano Maj 24, 2007 sex jest najwspanialsza rzecza na swiecie ale tylko wtedy gdy sie go uprawia z osoba ktora sie naprawde kocha. wtedy jest nieziemsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfgh Napisano Maj 24, 2007 nie chce wrocic do dziecka ,ale wiem ze swiat dzieci jest 100 X lepszy.Seks to tylko zalosna namiastka dziecinstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfgh Napisano Maj 24, 2007 te wszystkie dopalacze jak seks ,kawa ,narkotyki alkohol nie sprawia ze zycie doroslych bedzie tak piekne jak dzieci .Bo jest marne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.......... 0 Napisano Maj 24, 2007 nie no nie moge tego słuchać to jest nienormalne to twoje gadanie czas leci do przodu i lepiej sie przyzwyczaj do bycia dorosłym a nie wracaj do dziecka bo to niczego nie zmieni nie można życ w swiecie fantazji bo cie zamkną w pokoju bez klamek seks jest marny tego to już nieskomentuje nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FREDDA 0 Napisano Maj 24, 2007 gosciu z dziecinstwem jest jakis dziwny. przypomnial mi sie michael jackson nagle nie wiem dlaczego.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfgh Napisano Maj 24, 2007 ludziom wydaje sie ,ze przyjemnosc z seksu pozwoli im osiagnac zadowolenie z zycia na poziomie dziecka ,ale to im nigdy sie nie uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.......... 0 Napisano Maj 24, 2007 jakie dopalacze o czym ty gadasz?? coś ci sie pomieszało od tych rozmyślań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfgh Napisano Maj 24, 2007 ``gosciu z dziecinstwem jest jakis dziwny. przypomnial mi sie michael jackson nagle nie wiem dlaczego.` SPokojnie jestem czystszy od ciebie i jacksona razem wzietych .MAm 24 lata i jestem prawiczkiem` Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.......... 0 Napisano Maj 24, 2007 seks to dodatek a nie sprawa główna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.......... 0 Napisano Maj 24, 2007 jak takie teksty serwujesz dziewczynom to nie dziwie sie ze jesteś sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FREDDA 0 Napisano Maj 24, 2007 \"czystszy\" ? ja sie myje!! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfgh Napisano Maj 24, 2007 alkoholikowi tez sie zdaje ,ze wiele traca trzezwi nie pijąc regularnie Mi sie wydaje ,ze nie uprawiajac seksu nic nie trace ,a zyskuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.......... 0 Napisano Maj 24, 2007 on jest chyba jakiś spaczony fredda nie przejmuj sie nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.......... 0 Napisano Maj 24, 2007 ghfgh no to tutaj sie pomyliłeś dobra ja spadam ide balować pa pa pa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfgh Napisano Maj 24, 2007 dla mnie jestescie (ci co uprawiaja seks) takimi alkoholikami . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfgh Napisano Maj 24, 2007 i nie mam zamiaru pic regularnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.......... 0 Napisano Maj 24, 2007 BbbbbbbbbUUUUUUUUUUAAAAAAAHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAHHHHHHHAAAAAA nie moge ale PIERDZIELISZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rrt Napisano Maj 24, 2007 Mi sie zdaje, zy ty po prostu chcesz sobie wmowic, ze seks jest feee. Gdybys mial sie z kim kochac, inaczej bys twierdzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfgh Napisano Maj 24, 2007 chce sobie wmowic ,ze jest brudny.Chyba masz racje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nielogiczna 0 Napisano Maj 24, 2007 prawiczek 172cm - od 179cm jest ok dziwne trochę, że nie ma wysokich prawiczków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 9522339 Napisano Maj 24, 2007 jak nie ma, jak są :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach