Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a n a

Związek z anorektyczką

Polecane posty

Gość a n a

Czy którys z was był (albo jest) w związku z dziewczyną chora na anoreksje/ bulimię? Prosze o wypowiedzi dziewczyn ktore sa anorektyczkami, jakie macie relacje ze swoim mezczyzna? I wy faceci.. jak znosicie ten problem.. tą chorobe dziewczyny? Czy taki związek da sie utrzymac? czy chlopak nie rozumie..odchodiz..lub na odwrot..?

nie da się utrzymać - tzn na dłuższą metę nie da :O:O:O mąż mojej kuzynki sam wpędzał ją w bulimie twierdząc, że jak będzie gruba to ją zostawi, bo tylko szczupłe kobiety są interesujące dla niego. ale i tak ją zostawił, ponieważ znalazł sobie inną szczupła dziewczynę, ale za to taka co mu nie rzyga po każdym posiłku....no i wygląda jak człowiek a nie jak bulimiczka :O:O:O

Gość a n a
eh.. a gdyby ona chciala walczyc z tym.. facet jest w stanie pomoc..chcoiaz byc przy nije..jesli mocno kocha? czy raczej tez nie wytrzyma..odejdzie?

Gość emiilkaaa
ja znam pewne malzenstwo i wlasnie dziewczyna jest chora na anoreksje oni sa juz malzenstwem jakies 5 lat maja dziecko ktore ona urodzila jak byla anorektyczka i nadal nia jest a jej maz ja akceptuje taka jaka jest:)i wszystko sie miedzy nimi swietnie uklada:) wiec sa i takie zwiazki ktore zyja jak normalni ludzie choroba im w tym nie przeszkadza:)