Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stubka...

PO jakim czasie zaczeliscie rzadzije uprawiac sex?

Polecane posty

Gość stubka...

Wiemy jak to jest na pocztatku,kiedy zaczynamy uprawiac seks,najczesciej jest to przynajmnaije raz dziennie,ale po jakim czasie zaczeliscie uparwiac seks rzadzije i jak to jest teraz. Ja jestem w zaizku od 4,5 roku, na poczatku, tradycyjnie przynajmniej raz dziennie, po hmmmmmmmmmmmmmmmmm........... nie wiem dokladnie ,postawilabym na ok.roku rzdziej 2-3 razy w tyg, a po 4 latch to jak dla mnie 2-3 razy w miesiacu wysatrczy,chociaz moj chlopak to wolabym czesciej.........o wiele czesciej,ale ja jakos nie mam ochoty.

Gość heeeeeeee
rzadzije?rzdziej? chodzi ci o rzadziej-masz dyslekcie?

Gość o sziiittt
"przynajmnaije", "rzadzije", "w zaizku", "chociaz moj chlopak to wolabym" eeetam "dyslekcie", raczej dysfunkcje pisarską ;) :P

Gość mintajka
jestescie beznadziejni. Dziewczyna robi literowki i co z tego? wazniejsze chyba co ma do przekazania? czy moze czujecie sie lepsi jak cos komus wytkniecie? tak zalosne ze az smieszne, takie male czepialskie istotki ktore nie wnosza nic kreatywnego...ado zalozycielki topicu: czasem wkrada sie rutyna, kiedy juz wszystko znacie i wszystkiego probowaliscie,z moich doswiadczen wynika ze albo sie ten kryzys przeczeka tudziez rozwiaze albo ktores z was zdradzi, bo czlowiek stety lub niestety kiepsko radzi sobie bez seksu