Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milopita

Czy mógłbyś/abyś zdradzić?

Polecane posty

Gość milopita

Proste pytanie na dzis... Jesteś w związku teraz.. Mógłbyś/abyś zdradzić partnera/kę? Jak tak, to dlaczego? Jeśli nie..co cię trzyma? Prosze o szczere odpowiedzi.

Gość a więć tak
Jestem teraz w związku juz ponad rok i....nie zradziąłbym bo za bardzo go kocham .....i chce byc tylko jego przed nim byłam w zwiazku z facetm 3 lata i zdradzałam...dlaczego??chyba naprawde nie kochałam...

Gość kto kocha-nie zdradz

Gość milopita
a tak, pytam.. ale sama odpowiem - nie zdradzilabym za nic w świecie! kocham go za bardzo.. a czy mozna kochac za bardzo? poporstu kocham. To odpowiedz.

Gość kocha jest pod kolanem
:P

Gość jestem przekonany
ze zdradze, to kwestia czasu i wyboru partnerki. Dlaczego? aby przezyc znow dreszczyk, ktory powstaje w momencie jak bede zsuwal jej majteczki, nowe, inne anizeli mojej obecnej.

Gość Kokaa
Nie mogłabym, nie potrafiłabym, nie chcę zdradzić mojego faceta!!! A dlaczego??? Bo go bardzo kocham, czuję, że on kocha mnie no i jestem z nim niesamowicie szczęśliwa. On daje mi wszystko, więc po co mam czegoś szukać u kogoś innego?

Gość co ma zdrada
do milosci

Gość milopita
jestem przekonany -- uwazam ze kazdy facet jest taki jak ty.. a wy jak uwazacie? nie wiem czmeu, ale jakos ciagle chodiz mi po glowie..ze kazdy facet zdradzi.. choc mojemu ufam, jest cudownie..ale za kilka lat? eh.. a wy co myslicie?

wiecie co ?? każda babka tak mówi na początku.... :P nie chcę wyrokować (pewnie zaraz będzie oburzenie), ale większość z Was zmieni nastawienie po kilku latach w związku... ale mimo to życzę wytrwania w postanowieniach :)

Gość milopita
co ma zdrada do milosci? nie rozumime tego stwierdzenia..moze wyjasnisz?

Gość a więć tak
ja wiem co to zdrada... i tak jak napisalam wczesniej nie chce zdradzac mojego obecnego partnera...a czy mi się poglądy zmienią np za 5 alt to nie wem;) wiem jedno...zdradzałam.....i do niczego dobrego to nie prowadzi...nawet jeśl chodzi o ten dreszczyk to nie warto....(z perspektywy czasu patzrac)

Gość Kokaa
milopita - czego nie rozumiesz??

Gość jestem w zwiazku ponad 10 lat
i podoba mi sie pewien facet,mam ochote zdradzic meza ale i wielkie skrupuly wiec narazie nic zlego nie zrobilam....

Tez jestem zdania, że jak sie kocha, to sie nie zdradza. Przynajmniej ja tak mam...Miłośc w ogóle czyni cuda.

Gość rękawiczka do pary
odpowiadam na pytanie! :TAK mogłabym zdradzić. jestem zła? nie sądzę. wielu nas jest :P

Gość Kokaa
Poza tym ktoś tu pytał o postawę na dzień dzisiejszy, a nie co bymśmy zrobili za 3, 5, 10 lat. Tego przewidzieć się nie da :P

Gość co ma zdrada
wlasnie co ma zdrada do milosci..tu o dreszczyk, innosc chodzi jak juz ktos pisal zreszta.

toż to hipokryzja.... koka > a gdzie Ty widzisz pytanie "na chwilę obecną" ? pytanie jest ogólne.... :o a więc tak > Ty już raz zdradziłaś - babki na innych forach doradzają, że jak facet zdradzi raz to już będzie zawsze hehehe :P każdy jest zdolny do tego - tylko okoliczności muszą sprzyjać !!! :P

Gość Zdziwiona*
Jak nie o miłość chodzi to o co do cholery?? Kochacie, ale zdradzacie, bo chcecie poczuć dreszczyk?? :/

Gość co ma zdrada
wlasnie tak.

Gość jestem przekonany
seks/milosc nie maja nic wspolnego. Kobiety i faceci sa tacy sami. Pamietaj, nigdy nie mow nigdy, wystarczy chwila zapomnienia, mila atmosfera, jeden kieliszek wina za duzo, partner ktory zauroczy w chwili gdy czujesz sie zle i samotny. Wowczas wystarczy dotyk jego dloni i poczujesz sie inaczej anizeli dzis....

Gość Kokaa
kocha jest pod kolanem - no chyba nie potrafisz przewidzieć, że zdradzisz za parę lat? No chyba że to planujesz to inna sprawa... I jak ktoś będzie chcial zdradzić, to okoliczności zawsze mu będą sprzyjać :P

Gość milopita
jak to zdrada nie ma nic wspolnego z miloscia? dla mnie ma..bo jak sie kocha kogos mocno..to nie potrafiloby sie go skrzywdzic kosztem swojego zadowolenia czy dreszczyku.. wolalabym by moj facet byl szczesliwy..ze mna.. niz ja mialabym chwile super dreszczyku..a on by cierpial.. zreszta..przeciez po zdradzie..po jakims czasie odzywa sie sumienie.. żal.. jelsi sie kocha oczywiscie.

Gość co ma zdrada
nigdy nie mow nigdy :) po jakims czasie zdrada sama przychodzi

Gość milopita
czy sa wogule faceci ktorzy nie zdradzają? kurde sa tacy ejszcze.. co za swiat