Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filo Zofia

Co jeszcze nie zostało powiedziane....

Polecane posty

Oj mojaś Ty Filo Zofio ;) Ale wiem ,że masz duże i dobre serduszko :)więc dla innych zbłąkanych się w nim miejsce znajdzie :)

Ale mam nadzieję,że nie zasłabniesz jak kiedyś odwiedzę gród Kraka i zaproszę Cię na pogawędkę przy jakowymś napitku ? 👄 🌻

hmmm...diabli, tego ie brałam pod uwagę.... ale ostrzegam, ze jestem pojemna na napitki wiec obawiam sie, ze mógłbys popaśc w ruinę :P Mistrzu - nie powiedziałęs jak tobie udała się wycieczka w zeszłym tygodniu ?? :)

Filo Zofio nie martw się ruiny też potrafią być interesujące,a ile tajemnic skrywają ;)

Dziki dzik a weź no pocytoj jesce roz co Zofijka napisała he :( i proszę mi tu Zofijki do ruiny nie przyrównywać

Ha po tekstach można poznać,że Filo Zofia to babeczka w średnim wieku ale jeszcze cołkiem jurna :) ;)

Ha trafiłem w dychę :) Twój facet to ma chyba pociechę z Ciebie ;) A może Ci wyślę moją żonkę na pojaśnienia ? :classic_cool:

a po co mi twoja zonka, sam sobie z nia głwe urywaj ? ja wolę facetów ;) a co to znaczy dla pojasnienia ? czy to jakieś ondulacje ?

filo zofia no średni wiek , pasuje jak ulał:) ale chyba jestem tu jedynym co nic nie chce od Ciebie, zdradź prosze tajemnice tej popularności:)

Popularności - chyba zbyt wielkie słowo, nie zsłuzyłam takie uznanie :) jestem tu nowa, skromna i cicha tylko czasmi wszystko mnie wkurwia :P

dialbli ty wiesz ja ciebie aj la wiu 👄 ;) dziki,a tak kiedyś przypełzłam i przycumowałam moze trzy, moze dwa dni temu ? ;)

Gość gadatliwa owszem
i wiedząca, jak się wygodnie i dyskretnie zaspokoić ;) 🌼