Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sprawaaa

MAM 25 LAT i jeszcze nie współzyłam..nie chce isc na EROTYCZNE FORUM!!

Polecane posty

Gość dziwna sprawaaa

bo tam są ludzie niepoważni a ty kobiety czesto mądre i poważne sie wypowiadaja ..więc pytam was wprost:czy wg was jestem nienormalna i będe miec problemy zsdrowotne z narzadami rodnymi jesli jeszcze w tym wieku nie współzylam bo tak mi mowią moje koleżanki z pracy ..mam dość..

Daj spokoj dziewczyno!Nie rob z siebie osoby nienormalnej! Co ty masz za problem? KAzdy idzie do wyra z facetem kiedy jest na to gotowy i kiedy spotka tego wlasciwego i tyle. Nic w tym dziwnego,ze jeszcze nie mialas \"swojego pierwszego razu\" - takie zycie.Glowa do gory!!!:D:D:D

Gość dziwna sprawaaa
ale ja nigdy nie będę gotowa... znaczy żaden facet nie będzie.... mam ryj jak bułka z pastą jajeczną :(

Gość zaraz zaczernie nick
bo widze cholera ze sie podszywacie debile..!!ryja nie mam tylko buzie i to ładną ..faceta mam i to juz 7 lat z nim jestem wic nie musisz sie podszywac..żalosne

facet od siedmiu lat i dziewica? Marna prowokacja :O Chyba, że kolega \"facet\" załatwia swoje potrzeby gdzie indziej.

chodzi mi o to ,ze mam dosc smiechow kolezanek z pracy które kiedy sie dowiadują od razu sie wysmiewajaze bede miec problemy zdrowotne wiec pytam was ..moze wiecie albo słyszalyscie cos na ten temat..zeby miec takie problemy z braku seksu..bo ja nie:(

wiesz co ??ty moze masz inne zdanie na ten temat ale tak t oprawda :mam faceta 7 lat i jestem dziewicą i co z tego??masz jakis problem..najpierw spytaj dlaczego tak jest a nie od razu potępiaj:(

niejestem gotowa na seks i t oze względu na blokade psychiczną ..i tyle..a on nie zaltwia potrzeb gdzie indziej tylko ze mną ale w inny sposób a jaki niemusze pisac..nie tylko seks istnieje kobiety!!!

czy ja potępiam? :D Dziwne to jest (co najmniej). Ale jak masz silną potrzebę, to powiedz: dlaczego tak jest? A co do zdrowia w związku z powyższym: raczej wątpię, ale bardziej kompetetnej odpowiedzi zapewne udzieli Ci lekarz niż ktokolwiek z forum :O

Jak zwykle kolejny topik to ściema. Dajcie sobie ludzie spokój bo czasami naprawde osoby potrzebuja porady...jesteście załosni

Gość ja mam 22 lata i tez jestem
dziewicą. I miałam kochanego, wspaniałego chłopaka przez 1,5 roku, ale też nie byłam na to gotowa a bez sensu się zmuszać... :(

Gość dziwna sprawaaa
w tym momencie mnie urazilas bo cholera ja też może mam problem co??o tym nie pomyslalas??dlaczego kiedy pisze ze jestem dziewicą to od razu sciema??co za świat??:(

Gość dziwna sprawaaa
jesli chodzi o seks to z mojej winy nie współżyje ponieważ mam blokade psychiczna ..nie potrafie sie przemóc bo mi psyche nie pozwala..ot co:(

To może do psychologa byś poszła? Przecież samo z siebie to nie przejdzie, tym bardziej, że z byle powodu taka blokada się nie pojawia...

Gość etgt
z tego powodu że jesteś dziewicą NIE BĘDZIESZ miała problemów zdrowotnych no, jeśli chcemy być ściśli, trzeba powiedzieć że póki jesteś dziewicą nie grożą ci niektóre problemy zdrowotne (brodawczak i tym podobne)

Gość dziwna sprawaaa
pocieszylas mnie tym ze nie grozi mi nic z tego powodu!! a czemu mam blokade ??kurcze chcialabym wiedziec ..:( wstydze sie swego ciala choc jest idealne nawet wg mnie ... nie chce sie tu chwalic i nei zmuszajciemnie do tego bo nei lubie sie chwalic ale musze uscislic ze mam cialo piekne dla kazdego ale nie potrafie wygrac ze wstydem ..sama nie wiem czemu..to tkwi gdzies glęboko..bardzo głęboko..

Gość dziwna sprawaaa
no dobra troche sie opisze jesli chodzi o wyglad...mam piekny duzy jedrny biust i nawet bez stanika moge chodzic choc w to nie wierzycie i piersi mi nie obwisają ..a jest to rozmiar duze DD !! jestem bardzo szczupla i wysoka ..mam ładną twarz ..moze troche zbyt lalkowatą ..jestenm podobna bardzo do takiej modelki która reklamuje maybellin/...nie pamietam jak sie nazywa ..itd..itd.. ale mam problem z tym wstydem przed partnerem,..i juz wam mowie więcej... otóz mi sie wydaje ze dlatego ze on zawwsze uwazal mnie i uwaza za ideal kobiecego piękna..i nie tylko on..moje cialo dla niego to 8 cud świata i ja boje sie rozebrac przy nim i pokazac siemu calkiem bo moze boje sie ze moze stwierdzic ze wcale nie jest takie boskie..nie wiem jak to opisac co czuje ..ale mniej wiecej dlatego tez nie pokazuje mu sie nago i nie kocham z nim..:(

no cóż... Ja się też wstydzę. Bez problemu mogłabym np. zrobic laskę mojemu chłopakowi, ael... no właśnie:o Nie było dla mnie dobrej okazji, wstydziłam się, co on sobie pomyśli, jak to będzie wyglądać itd.:( No i sama nie doprowadzałam do takich sytuacji, a jak on zaczynał, to ja od razu myślałam, ze zależy mu tylko na jednym, broniłam się przezd tym, chociaż teraz juz tak bardzo za nim tęsknię... Pociąga mnie i w ogóle, kocham go bardzo. Ale chyba miałam takie poczucie winy z tego powodu, że nie chciałam jeszcze zaczynać współżycia, że stresowałam się nawet mimo, że iwedziałam, ze on nie będzie przecież mnie gwałcił, wystarczy, ze powiem "nie". Ale nie chciałam tego mówić. Właśnie dlatego, ze już miałam poczucie winy, z eto zrobię. Więc w ogóle nie dporowadzałam do takiej sytuacji, w której w pewnym momencie trzeba będzie powiedzieć "nie"

Gość dziwna sprawaaa
a pzrypomnialam sobie tą modelke :adriana lima..!! znajome mowią mi ciagle ze jestem jej siostra blizniaczką ..albo kopią co jest mile bo ją sama lubie!! ale do rzeczy..boje sie chyba tego ze mój facet moze stwierdzic na przyklad ze mam za duzy biust albo cos w tym stylu jesli zobaczy go calkiem nago..;0wiem ze to chore ale tak jest..:(:(

Ja się nie wstydiłam za bardzo, chociaż z koleji mam mały bust. Ale jak nie wiedziałam, czy mu się spodoba, to po prostu pewnego dnia mu je pokazałam i sprwadziłam;) Nie wyglądał na załamanego, wręcz przeciwnie:p No wstydziłabym się mu np. pokazac cipkę, fakt... Czułabym się trochę skrepowana. Ale jakoś by poszło chyba, np. wieczorem, przy jakims nieostrym świetle;) Ja się chyba o wiele bardziej bałam ciąży, tego, ze nie mogę na razue brać tabletek a prezerwatywom nie ufam. Poza tym w ogóle nigdy nie chcę być w ciąży, nie chcę rodzić, jak widzę kobiety w ciąży, dosłownie ogarnia mnie strach:o Nie chcę nigdy być w ciąży. I to jest chyba główną przeszkodą. Poza tym chciałabym być tylko z jedną osobą przez całe życie. I tylko z jedną spać... Ufałam mojemu chłopakowi, ale tak naprawdę nikomu nie można ufać:( On był najkochańszy na świecie... ale mimo wszytsko mnie zostawił, juz mnie nie kocha, nie ma go juz dla mnie

Gość dziwna sprawaaa
przeciezniekaze ci sie podobac kochana ..mowie tylko zebyscie wiedzialy mniej wiecej jak wygladam.. chodzi o to ze mam takie problemy z psychiką aha ..moze to tez powinnam napisac:w przeszlosci bylam molestowana ale łagodnie to przeszlam wiec to chyba nie ma nic do rzeczy..

Gość sorki ale sie wtrące
Jesli jestes podobna do niej to ja padam na kolana przed tobą i umieram z zazdrosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.nndb.com/people/637/000108313/adriana-lima.jpg WIELE BYM DLA ABY WYGLĄDAĆ JAK LIMA!!!! a co do twych problemów to niesamowite co piszesz!!szok!!

Gość sorki ale sie wtrące
a kto ci sie podoba ??jaka laska znana o jasnej karnacji??co??

Gość dziwna sprawaaa
halo jest tam ktoś??

Gość dziwna sprawaaa
nie chce gadac tutaj o limie tylko o mym problemie ale jesli juz mam znalezc fote na której jestem identico no to daje..moze to wam przyblizy moj obraz ..na tej co dalas ona jest jakby za ciemna:) http://adriana-lima.webcindario.com/AdrianaLima1098.jpg mam te same włosy ,nos usta ,oczy..nie wiem moze jestem jej daleką krewna ...ale mam jasniejszą cere na szczęcie!! nie o tym mowa ../.moze ktos mi pomoze rozwiązac mój problem

Gość akurat akurat
napisales ze jesli masz wymienmic to ci sie podoba ta co teledysku to co gadasz ze nie teraz:) a czarne kobiety sie bardziej podobają np.belluccci.angelina jolie..i inne..zeta jons.sliczne są ..blondynki są oklepane..

Gość nie drzyj sie tak
a czemu to zeta moze byc a bellucci i jolie bleee?

Gość nie drzyj sie tak
to towija laska z tąrudą cipką ??jesli tak to ohydna jest..obrzydliwe ma cialo:(

Gość krzysiokomandos
zeta nie jest piekna..wg mnie ohydna ale są rózne gusta...daj fote tej zety to moze zobacze czy mi sie podoba:)