Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZADOWOLONA Z SIEBIE

JESTEM SLICZNA I PRZYSZŁAM SIE TYM POCHWALIĆ!!!JESTEM SUPER DZIEWCZYNĄ!!!

Polecane posty

Gość ZADOWOLONA Z SIEBIE

Gość kunlun szan
brawo. Poprosimy fotkę, bo inaczej nie uwierzymy.

Gość ZADOWOLONA Z SIEBIE
wystraczy ze sama wiem ajk wygladam i to mi daje radosc..

Gość lol...
no i dobrze :) na kafe to albo ktoś narzeka, albo na kogoś z zazdrości bluzga :) też jestem śliczna i super :D

ha ha :) ja jestem jeszcze bardziej super :classic_cool: włąściwie najbardziej :P ale jeszcze bardziej super jest to, że przyszłaś się tu pochwalić :) heheh ... ludzie :)

Gość Dziewczyna z iskrą
Ja tez jestem sliczna i zgrabna A foto mam na fotce.pl srednia ocen 9.96 na 10 (867 glosow) mowi sama za siebie:P

Gość Dziewczyna z iskrą
Dalabym adres do fotki ale nie moge, bo byscie celowo mi ocene zanizyly

Gość Dziewczyna z ikrą
Nie dam, wiem jakby to sie skonczylo :) Ale luzik, procz tego ze jestem sliczna i zgrabna mam tez dobre serduszko, jestem wolontariuszka w schronisku dla zwierzat, oddaje krew, staram sie byc dobrym czlowiekiem, dobrze sie ucze, mam tez wady- ale kto ich nie ma ! Pozdrawiam i uciekam

Gość ZADOWOLONA Z SIEBIE
I najbardziej lubie sie przegladac w lustrze w roznych pozach. Moge tak godzinami. Pozniej wychodze do miasta i patrze na te tluste dziewuchy i brzydkie i mam satysfakcje, ze ja jestem idealna.

Gość xyzgtar
masz racje nie wklejaj zdjęcia ani adresu bo nam monitory z Twojej brzydoty powypala!!!!!!!!! i nie chce mieć deatchpiksli na ekranie od twojej gęby........

buahaha bo ocene zanizymy!!!!To tylko ci zalezy na wysokiej ocenie na fotce??:D skoro jestes piekna nie powinnas wogole sie ta ocena przejmowac:D

Gość Dziewczyna z ikrą
Zadowolona z siebie- ojej, to straszne, rozumiem ze jestes sliczna ale nic ponadto chyba, to zalosne co piszesz A ta druga osoba- mnie wyzywajaca, to tez musi byc biedna, ze mnie obraza, po co ? To przykre, szanujmy sie nawzajem ludzie, naprawde !

Gość Dziewczyna z iskrą
O i es mi uciekła, z iskrą a nie ikrą

Gość Dziewczyna z iskrą
leonorcia, masz racje, to smieszne, ale pisalam juz- mam wady, a i glupota tez czasami mnie dotyczy ;)

Gość mrówa 456
Ja jestem śliczna,piękna,inteligentna,mądra,zgrabna,i wogółe jestem super dziewczyną,ale sie tym nie chwalę i zachowuje to dla siebie,a ty jestes PUSTA bo wyżej srasz niż dupe masz....a tak apropo to wszyscy są super,ale orócz tych co są zadufani w sobie........boże nienawidze takich luszi..............ŁEEE.....

Gość inteligentna=madra
hahaha:D

Gość Dziewczyna z iskrą
Ja sie nie chwale, Ja sie ciesze ;) A zadowolona z siebie to zly czlowiek- wnioskuje po tym co napisala, a raczej zagubiony, moze niekochany ? To samo tzn wyzywacze Mozna byc sliczna, zgrabna, ale przy tym pasuje tez byc czlowiekiem a nie bestia z zardzewialym sercem Ja dzis jestem mlodziutka, po mojej urodzie za 20-40 lat pewnie tylko wspomnienie zostanie, i co wtedy ? Płacz i zgrzytanie zębow, zadowolona zastanow sie nad soba, powodzenia ci zycze, pracuj nad soba kazdeg dnia Ja tez bede, buziaki :*

Gość Dziewczyna z iskrą
Inteligentna wcale nie rowna sie mądra Madrosc i inteligencja ida czesto w parze, ale to dwie rozne rzeczy

Gość ZADOWOLONA Z SIEBIE
Zazdroscicie paszteciary:O Ja tez jestem sliczna i madra. I co? Zatkalo?

Gość Dziewczyna z iskrą
Mądra to na pewno nie jesteś Może tylko inteligentna- choć tez wątpię, tacy ludzie maja zazwyczaj kulture Mi sie wydaje ze jestes niewychowana, ma niskie pocuzcie wartosci, brakuje ci akceptacji z zewnatatrz, na pewno milosci Stad tyle jadu, głupoty, braku wartosci w tobie, w tym topiku Ale mozesz sie zmienic na lepsze, popracuj bo warto :)

Gość ZADOWOLONA Z SIEBIE
i do tego obciagam z połykiem

Gość zadowolona z siebie do potegi
To ty kotku niewiele potrafisz.Musisz cwiczyc aby mnie pokonac

Gość Marei
"cześć jestem piękna" - to na pewno wyrażenie zadowolenia z siebie :P choć moim zdaniem próżności... chyba to się bardzo nie różni :P

Gość ZADOWOLONA Z SIEBIE
WIDZE ZE ZA TEN CZAS CO MNIE TU NIE BYLO SAME PODSZYWY!! SZKODA ZE TYLKO 2 POSTY PIERWSZE SĄ MOJE..ŻAL MI WAS !!