Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytoń

czy na forum zaglądają ludzie około czterdziestki ???

Polecane posty

no kurcze własnie nia ma. A koniaczek ....sama? ;)Ale jak sie nie ma co się lubi....

Dziewczyny, ja chyba zwariuję . Wszyscy o świętach a ja w powijakach...;) Z niczym nie mogę nadążyć, a jak mam wolną chwilę to siadam przy komp. zwichrowałam się już zupełnie. Kawały super, stronka widzę że też już w porządku, no to chyba dzisiaj nikt nie zechce się bawić... Mam nadzieję że u was czas wolniej się toczy bo mój....;)

No może by tak pogadać?! Jeszcze przecież nie czas na świąteczne żarełko........Co u Was króluje na wigilijnym stole?-------------------------------------------------------------------------------- Siedzi zajączek i coś pisze. Podchodzi wilk: - Zajaczku, co piszesz? - Doktorat o wyższości zajączków nad wilkami! - Ja ci zaraz...! I za zającem w krzaki. Zakotłowało się i wychodzi potargany wilk. Za nim niedźwiedź: - Trzeba się było najpierw zapytać, kto jest promotorem!

grazza Przychodzi młody mężczyzna do szpitala i mówi do lekarza: - Proszę mnie wykastrować! - A czy dobrze pan to sobie przemyślał? To zabieg mający poważne konsekwencje i nieodwracalny! - Tak, panie doktorze, wiem! Proszę kastrować! Po zabiegu lekarz pyta pacjenta: - Co wpłynęło na podjęcie przez pana tak nietypowej decyzji? - A bo doktorze ożeniłem się niedawno. Żona jest Żydówką. No to musiałem. - Zaraz, to może pan chciał się obrzezać? - No tak. A jak ja mówiłem? Oj, na tym wigilijnym stole to rózności - zależy co kto lubi. Ja osobiście barszcz czarny tzn. grzybowy - z uszkami. Ale śledziki też pycha, i pierogi, i karpik, i smażone grzyby.... No, bo głodna się robię ;)

Cześc Smitty---u mnie też barszcz ale czerwony, kapusta z grzybami, karp ...i to tygrysy lubia najbardziej....kluski z makiem

u mnie w tym roku też będzie kapusta... :) do pomarańcza ---> dziadek mojego kolegi był taki upierdliwy na dzień przed śmiercią... jednym tylko różnił się od ciebie - posiadał szare komórki...

Janek, jakiś małomówny jesteś... a co najdziwniejsze, ten skunks pomarańcz zawitał do nas niemal w tym czasie co Ty... Jeśli masz z tym coś wspólnego, to raczej nie tu Twoje miejsce. Jeżeli to zbieg okoliczności, to witaj

Ja już kiedyś sprawdziłam,....ignorowanie .....to jest najlepsza metoda. A może sie nudzi ,albo nie ma z kim pogadac(bo nikt z nim nie chce gadać)....i próbuje zwrócic na siebie czyjąś uwagę.Ma taka potrzebę ekspozycji. Zawsze mówię że chorym trzeba współczuć

jeśli coś psuje (np. nasze stronki) to wybacz grazza - moje współczucie idzie na spacer ;) ma problem- niech powie. Ja uparta jestem - będzie psuć - będę uderzać do moderatora... U ha , ha

ja bardzo lubię jasne sytuacje... jeśli pisujesz od tygodnia, to w takim razie pod innym nickiem (załóżmy, że jeden by mi pasował), bo ten dopiero się pojawił... a takiego mieszania nie lubię i już :(

owszem Franiu, takie tam... bo mieszasz, a mieszana to jest dobra kapusta, o której wyżej...;) Na innych topikach używaj drugiej (lub kolejnej) tożsamości, a tu to troszkę jak w domku - sami swoi ;) I tak lubię...

tak długo czekam a ty ciągle ciągle myjesz swoje ciało tak długo czekam ale wiem że to co robisz robisz dla mnie tak długo czekam moje dłonie z głodu prawie umierają tak długo czekam ale wiem że to co robisz robisz dla mnie robisz to dla mnie robisz to dla mnie..........czy są fani? A może wolicie Grechutę? Bo ja też.

Franiu, zamiast robić \"przechrzty\" powiedz lepiej , co u kocinki.. Miała być u lekarza..

Cieszę się że nie jestem sama. Ja zaraziłam córkę. I tak po cichu ci powiem że dostanie pod choinkę cały zbiór płyt Grechuty

wyrozumiali jesteśmy ;) jeśli to szczery żal za grzechy to rozgrzeszenie się należy, a jakże . Wybaczymy.

Świecie nasz, świecie nasz, Chcę być z Tobą w zmowie, Z blaskiem twym, siłą twą, Co mi dasz - odpowiedz! Świecie nasz - daj nam, Daj nam wreszcie zgodę, Spokój daj - zgubę weź, Zabierz ją, odprowadź. Szukaj dróg gdzie jasny dźwięk, Wśród ogni złych co budzą lęk, Nie prowadź nas, powstrzymaj nas, Powstrzymaj nas w pogoni...

że też Ci się chciało wpisywać do nicka 30 znaków ;) - to do pomarańczki

grazza :) Boże broń ! Ale gdzieś wcześniej pisałam, że niektórzy mówią na mnie czarownica :) Np. moje dziecię ;) A to tylko instynkt czy intuicja...