Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytoń

czy na forum zaglądają ludzie około czterdziestki ???

Polecane posty

taką mamy nadzieję :) A Perl to chyba zatraciła się w tych motylach w brzuchu ;) Trochę jej zazdroszczę, ale tak pozytywnie.

jestem. Poleciałam, bo dzwonił telefon. Semi, prezenty gwiazdkowe kupione?

Jeszcze nie...od poniedziałku zacznę się rozglądać...;)bo czas goni ...

a ja w sobotę. I chyba taką maluśką choineczkę już sobie postawię w przedpokoju :) Olejek świerkowy już zakupiłam, więc zapach też będzie ;)

Ja też już jestem.Musiałam trochę pojeździć.Pozałatwiać pare spraw. ........ Wymyśliłam sobie że od dzisiaj wprowadzm dietę do swojego menu .Pomyślałam ,że za parę dni totalna wyżerka .....to zrobię troche miejsca ......Ale narazie nabawiłam sie bólu żołądka. I to bynajmniej nie z głodu...Kurczę!!!!!!!!1

grazza, masz rację. Najgorsza ta wyżerka ;) Ale jak się oprzeć takim smakołykom ?

a potem założymy topik \'\'odchudzanie\'\';) hahahahahaha....

dziewczyny ja już zakupiłamodpowiednią ilość herbatek zielonych i czerwonych...;) może przeżyję te święta:)

boniu, wiesz ,że u mnie też tych herbatek nie brakuje - ale same one, bidulki, chyba nie dadzą rady :) Semi, dobry pomysł :D ale myślę, że tutaj też będziemy mogły się odchudzać

grazza jeszcze jej nie piłam, a można ją dostać normalnie w supermarkecie???

smitty ta zielona z Vitax jest rewelacyjna, tylko liściasta oczywiście, bo w torebkach nie pijam. Super :)

grazza, białej to nigdzie u mnie nie widziałam i nie próbowałam :( Tyle tylko, że wiem , że jest. A jakie ona ma właściwości ? Oprócz smakowych..

Zawsze razem raźniej ;) ale myślę ze nie będzie tak źle ;) musimy zostawić troche miejsca na następne święta ;)

:) Wymyśliłam, ze te święta spędzimy bardziej aktywnie. Żadnego chodzenia od stołu do stołu. tylko ruch( sport i rekreacja). Ciekawa jestem czy to wypali. Chociaż roszinka miała pomysł żeby wyjechac na święta w góry..... I użyć......... do woli

grazza też by mi się marzyły święta gdzieś w terenie, ale raczej nie spełnione ...na razie;)

sylwester hmmm...nic mi jeszcze nie wiadomo moja druga połówka idzie rano 01.01 do pracy...a czy jeszcze nie wypadnie mu nocka trudno powiedzieć...więc w tym roku nie robie planów ;( a co do świąt to najpierw boże narodzenie potem wielkanoc ;)

biała herbata posiada działanie:orzeźwiające,pobudzające,antyoksydacyjne(odmładzjące),antymutogenne(przeciwdziała zmianom nowotworowym0,zawiera polifenole(chroni przed wolnymi rodnikami):d

ja co roku o tej porze odgrażam się, że tylko w domu ,przed telewizorem. A potem wychodzi co innego. Lubimy imprezke w mniejszym gronie.

grazza, a gdzie kupić tę herbatę ? Ja święta w domku. Dzieciarka przyjedzie - co nie było pewne, przyjdzie brat z rodzinką. Tata również. A Sylwester... zagadka.

Ostatecznie zrobię sylwestra w domu ;) posiedzimy ze znajomymi...potańczymy...chociaż osobiście wolę gdzieś wyjść...

Dziewczynki, opuszczam Was i udaję się na w pełni zasłużony odpoczynek :) Kolorowych śnień - jutro też jest dzień :) 🌼🌼🌼

Myślałam że biała herbatkę można kupić w każdym większym mieście. No w każdym razie pytajcie. Czasem można trafic na herbaciarnię

🖐️ja również zmykam śpijcie dobrze:D Grazza wiesz niby wszystko jest...ale...nie zawsze ;)

Witam i pozdrawiam. ....Do Sylwestra jeszcze daleko, ja nawet nie pomyślałam. A Wy juz macie poplanowane. Ale to cala ja, wszystko w ostatniej chwili.

No jeśli tak to może ja też położę się wcześniej. Może mąż się ucieszy:D