Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 123456

ODSTAWIŁAM TABLETKI PO 2 Z OPAWKOWANIA I KOCHAŁAM SIĘ CZY DUŻE JEST PRAWDOPODOB

Polecane posty

Gość smutna 123456

ODOBIEŃSTWO CIĄŻY? ,tzn zaczelam brac tabsy wczasie gdy brałm drugą kochałam sie z facetem i na drugi dzien odstawiłam bo mialam maskryczne skurcze łydek ,tak że nie mogłam chodzić. Co powinnam teraz zrobić?

Gość pszczolka z listopada
zabezpiecza cie juz 1 tab o ile wezmiesz w 1 dniu cyklu

Gość Wandziocha
Gówno prawda!Jestes zabezpieczona dopiero wtedy gdy zaczniesz brac tabl.w pierwszym dniu cyklu(tzn.pierwszy dzień miesiączki)i bierzesz je regularnie przez przynajmniej 2 tyg.Dopiero wtedy masz pewność.Kazda zapomniana lub nie wzieta celowo tabletka stwarza ryzyko niechcianej ciązy!Jestem w szoku,że zaczęłaś brac tablety i nawet nie przeczytałas ulotki!Mam nadzieje,że tym razem ci sie uda i w ciążę nie zaszłas...Polecam tabletki Yasmin sama je biore i są rewelka!!!

Gość Wandziocha
A pszczółka z Listopada urwała sie z księzyca czy co?Gratuluję wiedzy i jeszcze wprowadzac w błąd innych?!Jedyna tabletka zabezpiecza Cię jednodniowo jest to Postinor,ale trzeba ja wziąc do godziny po odbytym stosunku sexualnym,później już jest po ptakach...Takze droga pszczółko nie siej zamentu i poczytaj uwaznie na temat tabl.antykoncepcyjnych o.k.

Gość pszczolka z listopada
czyli farmacełci muj lekarz i producenci tez sie urwali z księżyca? to ich o tym zawiadomie

Gość meheret
jak to do godziny?? do 72godzin po. pozatym nie tylko postinor, takie samo działanie na escapelle boajze. A po pierwszej tabletce jeśli weźmie się ją w pierwszym dniu cyklu jest sie zabezieczonym, ale tylko gdy kontynuuje się zażywanie tabletek tak wiec w tym wypadku szanse zajscia w ciażę są bardzo duże.

Gość ffffffffffffffffffffffffff
up

Gość acdcdcda
hehe, skurczu łydki się boisz a ciąży mniej?? dużo radości przyszła mamusiu (p.s. poród też boli, i to bardziej niż łydka)

Gość kita1982
mam dosc nietypowe pytanie.....skonczylam brac tabletki tydzien temu......wczoraj kochalam sie ze swoim facetemz gumka ale chwilke przed stosunkiem zeslizgnela mu sie....to bylo nie odpowiedzialne bo prez ok 4 sekundy byl we mnie bez prezerwatywy..........to byl 10 dzien cyklu.......teraz zastanawiam sie czy nie wziasc postinoru.........a moze pop tabletkach moja owulacja nie zdazyla sie unormowac...prosze o pilna odpowiedz

Gość meheret
popatrz na to tak jakbyś nie brała tabletek bo nawet jeśli jeszcze działają to bardzo słabo. J a dla pewności poszłabym po tabletkę po.

mnie przy pierwszym opakowaniu tez bolaly lydki, do tego nad ranem zaczely lapac mnie skurcze podczas snu gdy sie przeciagalam... cos okropnego z takim bolem obudzic sie w srodku nocy... ale zaczelam brac magnez i ustapilo, nzjoma pielegniarka mowila tez, ze mozna zazywac cos jeszcze ale juz nie pamietam... :P i mnie bolaly ze nie moglam chodzic, ale praca siedzaca, to az tak bardzo nie przeszkadzalo...

Gość korffdsggf
tabletka zabezpiecza od pierwszego dnia cyklu. glupie tepe babska. i dziala okolo 36 godzin.