Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Purpurrot

Refleksyjne...

Polecane posty

no no tylko nie zabójcze ;) ale ciarki przechodzą mmm... a gdzież to się zagubiłaś ?

czasami czlowiek sie gubi miedzy domem a praca,poniedzialkiem a piatkiem...i odnajduje sie w niedziele wieczorem w swoim pustym mieszkaniu,przed komputerem,majac za soba jakies niespelnione marzenia a przed soba..no wlasnie,nie wiem nawet co...taki tylko mi smutno,raz w tygodniu...dziekuje Kornik za \"chwile uwagi\":) ❤️

wiesz mam ten sam ból, problem... cały tydzień chwilami nie wiem jak sie nazywam, przychodzi niedziela niby upragniony odpoczynek no i ? siedze sam gapie się w monitor i motywacji brak... nawet wyjść nie ma gdzie i do kogo... ludzie powyjeżdżali, nie mają czasu... mad world... gdzieś kiedyś ludziom było inaczej ;/

tez tak mysle...ze to nie jest moje miejsce i czas...od ludzi sie juz odzwyczailam...moze zamiast na nowe meble i samoch zaczne zbierac na ticet to nowhere i zbuduje sobie chatke na jakiejs plazy,wezme tylko mp3 z ukochanymi piosenkami,troche ksiazek i wino...hah;) ❤️

hihi.. to ja też się dołożę do tej chatki !!! we dwoje zawsze to raźniej ;) ale ja wolałbym bieszczady... ;) a może tu i tu ?

Bieszczady tez moga byc...morze/ocean i gory -zawsze mnie fascynowaly.A tak powaznie - taka chatka to zawsze bylo moje marzenie...Jak kiedys bedziesz zdecydowany daj znac,zaczne zbierac deski i gwozdzie;)

to ja już jestem zdecydowany !! dożo to trzeba nazbierać na te gwoździe ? A Ty zbieraj na deski ;)...

No prosze,jaka krotka droga od mad world do znalezienia wspollokatora w chatce na koncu swiata:D A tych gwozdzi i desek to sporo by musialo byc..nie wiem,nie mam jeszcze doswiadczenia w budowaniu chatek,heh;)

Tak,mad world jest piekne. Ja tez mam deske,taki bajer,z pinezkami zatopionymi w przezroczystym plastiku,heh, I kiedys gdy zycie mi zbrzydnie i stanie sie pieklem poloze leb na sedes i pier...sobie tym jakze stylowym i oryginalnym deklem.

hihihih.... eee szkoda dekla :D wiesz ujmij mnie w spadku !!!! Ja chce takowy.... Ty byś chciała tak łatwo, czasami trzeba sie pomęczyć ;) a później będzie lepiej... a co kiedyś musi być lepiej !!!!! ....chyba :P

Kornik,dekiel i wszystko to wokol to marnosc...;) Kiedys bedzie lepiej:)Ostatnio doszlam do wniosku ze szczescie to nie to co ludzie nazywaja szczesciem - pieniadze,mieszkanie,praca i stylowe dekle:P, szczescie to cos co sprawia ze te niedziele nie sa takie ciezkie do znieniesia,ciepla dlon tej drugiej osoby i przestrzen,wolnosc,troche deszczu i wiatru,wesoly ogien i ciemna noc...

dokładnie tak jak to napisałaś.... tak mało a tak wiele reszta to marność... ale gdzież tego szczęścia szukać i jak go znaleźć? ps. ale ja i tak ten dekiel poprosze :P

no to jaaaak ! ja myślałem że wreszcie Ty mi odpowiesz ;) a tu o klapa !!! :P co teraz słuchamy ?

Ano... tylko zeby docenic to szczescie trzeba doswiadczyc prawdziwej samotnosci... piekny utwor piekne obrazy :)