Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chryz

Ktory puder lepszy??? Vichy / La roche posay

Polecane posty

Gość Chryz

Mam cere tłustą , wypryski. Nie wiem ktory puder bedzie lepszy.Czy Vichy czy La roche posay. Podobno dobry jest : Unifiance Fluid :RP A drugi Vichy nie wiem ktory - Aera Teint czy Dermablend.Nie moge sie jakos z tym vichy polapac. Zalezy mi na dobrym KRYCIU Pozdrawiam!!!!

Gość Chryz
A !!! i jeszcze jest LRP - Toleriane.

vichy dermablend albo LRP unifiance aera teint z vichy tez mam i jest fajny ale nie matuje dobrze. swiece sie szybko ;) najlepeij popros o probki w aptekach :)

Gość Chryz
A dermablend jest podklad korygujacy,intesywnie kryjacy podklad korygujacy to co lepsze???czym sie rozni

Gość Chryz
Nie wiem co wybrac.Mam nadzieje,ze beda probki w aptekach.Nie chce wydac tyle kasy niepotrzebnie :(

korygujace i matujace to sa z vichy dermablend a z LRP unifiance. pozostale sa tez super ale juz nie do cer problemowych :)

w porzadnej aptece sa probki i zanim cos kupisz to wyprobuj je sobie :) to juz spory wydatek i nie warto kupowac kota w worku :)

Gość Chryz
aha, dziekuje :)))

Gość Kosmonautka
Chryz ja uzywalam oba. La roche posay unifiance dobzre kryje. aczkolwiek trzeba uwazac aby nie przesadzic bo wtedy nie trudno o efekt maski. Vichy Aera tein do mieszanej ma za zadanie matowic, jednakze tego efektu nie widac. Ale plus mu daje za to ze pokrywa ladnie skore tak naturalnie i nie zatyka jej. Dermablend vichy mialam probke. Bardzo wydajny mialam na prawie na tydzien. Kryje mocniej niz LRP czy vichy. Wybor nalezy do ciebie :) Najlepiej isc do aptek po probki.

Gość iwciaaa
zgadzam sie w 100% ze dla cery problemowej nie ma nic lepszego niz Vichy Dermablend, albo La roche Unifiance, korygujcy. Sama uzywam la roche, bo mam alergie, a one nie uczulaja, ale moja mam uzywa dermablend i tez bardzo chwali. pozdrawiam

Gość Chryz
Ale dermablend jest podklad korygujacy,intesywnie kryjacy podklad korygujacy to co lepsze???czym sie rozni

Gość Chryz
Jaki Avene"?

no ten drugi bardziej kryje niedoskonalosci ale oba sa korygujace do cery tradzikowej. musisz sama wyprobowac. wez probke z apteki. jak wytlumaczyc krycie podkladu??? musisz sama zobaczyc jakiego stopnia krycia potrzebujesz.

Gość Chryz
Wysokiego stopnia :P hehehehe

Gość sraly muchy bedzie wiosna
ja mam Dermablend i bardzo go sobie chwale, wczesniej uzywalam tez unifiance, wlasciwie efekt podobny choc vichy troche bardziej kryje ale nie nadaje efektu maski.

Gość Chryz
Kupilam VICHY Dermablend , jest super !!!!! Wogole go nie widac, jednym ruchem swietnie kryje i skora jest swierza taka matowa .Jutro sprawde jego wytrzymalosc :PPPP :)))

Gość Madziala85
oki to daj znac bo zastanawiam sie nad jego kupnem ;)

Gość Chryz
Madziala85 W sumie to nie jest tak rewelacyjnie niesamowicie matujący....po godzinie juz troszke mi sie blyszczala twarz.Ale to tez zalezy od godziny , cyklu miesiaczkowego jakie jest wydzielanie sebum.Ale we wszystkich pudrach tak mam...ze po jakims czasie juz sie swiece.Ale polecam ten puder :)))