Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonyyy

Zaręczyny

Polecane posty

Gość zielonyyy

Cześć, dziewuchy, powiedzcie, co należy zrobić, żeby zaręczyny zrobiły na mojej dziewczynie jak największe wrażenie?

Gość dziewuchy
???:O

Gość zielonyyy
Przepraszam - niech będzie "dziewczęta". Może teraz być?

Gość zielonyyy
Chciałbym, żeby zaręczyny zapadły jej na całe życie w pamięć i serce. Żeby były piękne, romantyczne i ciepłe. Co mam robić?

Gość miś tygryś
przecież zaręczyny nie są najwazniejsze - najwazniejsze jest oparcie w drugiej osobie

Gość zielonyyy
Pewnie masz rację, ale z jakiegoś powodu kobiety przykładają duże znaczenie do wszelkich zewnętrzności. Która kobieta nie chciałaby paradować we wspaniałej ślubnej sukni, choć ślub mogłaby i w dzinsach?

Gość a ja robie
to co ze nie sa najważniejsze...czy mniej ważne rzeczy nie mogą być pamiętana jako cudowne? To może jeśli zdrowie jest najważniejsze to olejmy wszystko inne

Gość a ja robie
no tu akurat nie trafione-ja nie chcialam paradować w przepięknej(jdla mnie paskudnej) bialej sukni

Gość mkcgjn
"dziewuchy"---ale z ciebie prostak i gbur. Nigdy nie bedziesz w stanie zorganizowac dla swojej dziewczyny pieknych, romantycznych i cieplych zareczyn :(

Gość zielonyyy
Przepraszam, a ja robię. Nie mniej, kiedy się popatrzy po ceremoniach, ogromna większość w czymś takim bierze ślub. I chyba ubierają się tak bez przymusu.

Gość zielonyyy
Przepraszam, rozpędziłem się. Poprawiłem "dziewuchy" na "dziewczęta".

Gość zielonyyy
A zaręczyny chciałbym zorganizować, tylko nie wiem, jak się do tego zabrać. Zamiast mi wyrzucać, mogłabyś mi lepiej coś doradzić.

Gość a ja robie
ok. Nie wiem tylko czemu ktoś się bulwersuje na określenie "dziewuchy". Ja tak lubie . Mów za siebie-nie wszyscy go mają za takiego jak ty piszesz

Gość a ja robie
no cuż zielony-dostałeś szybką psychoanalizę. Swoją drogą jak ktoś może wiedzieć czy jest czy nie jest w stanie cos zrobić...Po kilku wypowiedziach na forum to wiesz???To ty jesteś prostaczka.

Gość nnmn
Nie wiem... To temat całkowicie abstrakcyjny... Nawet konfabulowanie nie chce mi przejść przez czaszkę. Wyparłam? (ps. przepraszam, CzK, nie mogłam się powstrzymać)

Gość zielonyyy
NIe kłóćcie się. Proszę o merytoryczne rady. A może przyczynicie się do czegoś udanego?

Gość nnmn
Niezbędny jest pierścionek.

Gość miś tygryś
czy ja wiem? Moze jakaś muzyka albo wyjazd do Paryza albo oświadczyny w niespodziewanym momencie? Albo.... yyyy

Gość zielonyyy
Cześć, Ryba. Nie sądziłem, że wytrzymasz jedynie kilka dni. Ty się nadajesz do odwyku...

Gość zielonyyy
Powiedz mi, Ryba, czy Zielonooka Marsjanka to także nie Ty? Takie miałem podejrzenia.

Gość nnmn
Już na nim jestem. Poza tym jestem na głodzie. Pisarsko-mówionym. Spadam.

Gość zielonyyy
Wyjazd do Paryża nie jest dość oryginalny. Teraz naprawdę trzeba się dobrze postarać, żeby kobiecie dogodzić.

Gość nnmn
A nie, to nie ja. Używam tylko czarnych pseudonimów lub pomarańczowych skrótów od tychże.

Gość nnmn
No dobra, jeszcze jedno. W kwestii zaręczyn miałabym dużo do powiedzenia. Ale wiesz, jak jest. ;-)

Gość zielonyyy
Ano wiem, Ryba, wiem. Życzę powodzenia.

Gość nnmn
Dziękuję. Jednak te konwenanse są dla mnie nie-do-przełamania. Jestem za mało wyemancypowana :classic_cool: (e-poczta odmawia posłuszeństwa. strajk???)

Gość zielonyyy
Moja poczta działa dobrze. Dba o nią p. Leszek. Czy masz na mysli Twoją wczorajszą korespondencję, nadaną tuż przed godziną osiemnastą?

Gość miś tygryś
zielonyyy 😠 to ja się tu wysilam,az mi oczy ielmme zaszły a Ty nawet nie podejmujesz wątku? grrr...grrrr

Gość zielonyyy
Konwesnanse są do przejścia. Nie takie rzeczy się dzieją w naszych czasach. Koniecznie zrób, jak napisałem. I to jak najszybciej. Szkoda czasu.

Gość Humbaczek
moj kumepel przyjechal na studia do Oxfordu a mieszka na stale na Sloweni. Zaprosil swoja laske na pare dni na chate, dzielislismy ja razem... Wyjechali jednego dnia do Londynu i na szczycie Londynskiego oka przykleknal i poprosil ja o reke.