Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonyyy

Zaręczyny

Polecane posty

Gość zielonyyy
To sobie kup płytkę, Ryba. Warto. Piękna, bardzo piękna pieśń. Czysta poezja. Chwyta za gardło, ściska serce.

Gość zielonyyy
Filologię polską, Mewelina? Tak? To napisz, prosze, od jakich słów zaczyna się Trzynasta Księga Pana Tadeusza?

Gość nnmn
To na razie nie chcę. Tak, jak napisałam, chciałabym w końcu znów się uśmiechać,a może nawet śmiać. Chwilowo mam dosyć płaczu.

Gość miś tygryś
Rzw :* ....a ja muszę chyba wyrwac ósenkę :o...kto się z Was orientuje czy to konieczne? :o[trzęsie się ze strachu]

Gość zielonyyy
:-) A pannom powiem, że zdecydowanie przyjemniej jest pilotować samoloty, niż je liczyć.

Gość zielonyyy
Skoro tak, Ryba, to posłuchaj sobie Mozarta. Świetnie działa na samopoczucie.

Gość nnmn
zielonyyy - nie mam wątpliwości, sztuka pilotażu to jedno z moich nielicznych marzeń, jednak poza zasięgiem z powodu priorytetów wydatkowych. :-) miś tygryś - konieczność to to nie jest, dopóki nie zacznie się psuć. Generalnie ciężko się je leczy, więc czasem wyrywa prewencyjnie. Ja wciąż nie mam ósemek mimo 32 jesieni życia. :-0

Gość Elewina
nie pamietam juz od jakich slow sie zaczyna 13 Ksiega, ale oczywiscie czytalam:)

Gość zielonyyy
Takie rzeczy studiują aktualnie studentkl polonistyki? No ładnie. Choć w sumie nie powinno mnie to dziwić. Teraz kobiety co i rusz zaskakują swoją nowoczesnością.

Gość zielonyyy
Byłbym Ryba, skłonny Cię kiedyś przewieźć Cessną, ale to przecież odpada z oczywistych powodów.

Gość miś tygryś
Rzw dzięki...aha i nie masz co się martwić, bo ja od tej ósemki wcale mądrzejsza nie jestem, obawiam się:o:o:o

Gość nnmn
No przecież... Oczywiste... ;-) (a nie mówi się "przelecieć Cessną"? :-D )

Gość Elewina
13-sta Ksiege poznalam jeszcze w liceum, wiec nie takie rzeczy studiuje na mojje polonistyce:) choc czasem rozne ksiazki kolezanki przynosza:)

Gość zielonyyy
NIe mówi, Ryba, wprawdzie w lotnictwie używa się pewnego żargonu ale status pilota nakazuje trzymanie wysokich standardów. Wyobraź sobie, że kandydat na pilota musi przedstawić zaświadczenie z KRS, że nie popełnił żadnego przestępstwa, za które został prawomocnie skazany.

Gość zielonyyy
Hmmm, rozmarzyłem się, Elewina... Dużo masz tych Twoich wyuzdanych koleżanek? I co Ci one jeszcze przysznoszą?

Gość Elewina
a o czym sie tak zielonyy rozmarzyles? cio?

Gość zielonyyy
RYba, nie sądzisz, że ta Elewina prowokuje mnie świadomie i w sposób zorganizowany?

Gość zielonyyy
No rozmarzyłem się, Elewina, myśląc o Twoich lekko rozpustnych, coś tam jeszcze Ci przynoszących koleżankach...

Gość Elewina
czasem to nawet wykladowcy przynosza interesujace rzeczy. ostatnio przegladalismy "slownik wulgaryzmow"

Gość miś tygryś
łe slownik wulgaryzmów to pwn wydał...ja to mam nawet slownik gwary przestępczej i znalam jego autora, ale juz go nie ma wśród nas...

Gość Elewina
ale ja Cie do niczego nie prowokuje po prostu prowadze z Toba dyskusje, najczesciej odpowiadajac tylko na Twoje pytania

Gość nnmn
Nie, słaba ta organizacja... ;-)

Gość zielonyyy
E tam, nie to, żebym nie doceniał kwiecistości ojczystego języka. Nie mniej uważam, że najpiękniejsze przekleństwa i wulgaryzmy istnieją w języku rosyjskim. Zdarzyło mi się kiedyś spacerować po bazarze w Kaliningradzie... Najpiękniejsza muzyka dla mojego wrazliwego ucha.

Gość zielonyyy
Bo ona pewnie dopiero się wprawia, Ryba. Czekaj, jeszcze się wyrobi. I tacy jak ja będą muszieli czmychać, gdzie pieprz rośnie. Już teraz mam wypieki na gębie.

Gość nnmn
To tak, jak ja. Tyle, że ja z czego innego. Uderzyły na mnie poty, że się tak wyrażę. Ani chybi - menopauza. :-0 Miłego wieczoru!

Gość Elewina
czy ta ostatania wypowiedzo "tym wyrabianiu sie" to o mnie bylo?

Gość nnmn
Powiem Ci w tajemnicy na ucho, że tak. ;-)

Gość zielonyyy
Właśnie, do Ciebie. Ryba przedstawiła Ci łagodny wyrzut o braku wyrobienia.

Gość zielonyyy
A ja Ci powiadam, Elewina, że rozmawiasz ze mną podstępnie i przebiegle - jak kobieta, która wie dobrze, jak z facetami gadać. Prowokujesz mnie niemal od pierwszego zdania. To nie uchodzi - moim zdaniem.

Gość Elewina
jak mma interpretowac ten brak wyrobienia sie? i w czym?