Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam sobie zrujnować życia

Zrujnowała nam życie!!!!

Polecane posty

Gość co ulotki nie dołączyli
QRWA, nie chcieli dziecka obydwoje - w k0ońcu po coś głupia bra la tabsy! a co za sens jest stosować tabsy i gumki jednocześnie:o żaden! no, ale jak widać takie rozwiazanie (tylko tabsy, zero gumek) można zastosować tylko i wyłącznie gdy ma sie do czynienia z człowiekiem uczciwym. ale jak widać, niektórym kobietom definicja uczciwości jhest obca :o strach sie bać co to ona moze wychować potem :o

Jestem teraz z mężem, ktory miał idento sytuację ze swoją byłą dziewczyną- powiedziala, że jest 1 dzień przed okresem a była w środku cyklu i zaciążyła. On się wylał (mówi co chciala to ma) też wyjechał a ożenił się z tą , którą kocha (ja) Nie płaci alimentow i spoko jest

Gość emiilkaaa
dobra moze i matka Twojego dziecka glupia ale dziecko nie jest niczemu winne skoro nie bedziecie malzenstwem nie chcesz jeje znac to ok ale dlaczego chcesz skrzywdzic dziecko? no dlaczego??

Potrafię czytać i wiem że to nie była wpadka ale zadałam pytnie czy on swój wyjazd uzgodnił z nią? czy planował i z jej zdaniem się nie liczył? Bo wiem tylko tyle że zrobiła to co zrobiła ale chciałbym wiedziec czemu jakos nie przekonuje mnie że to było jej widzimisię, był chyba jakis powód tego........... bo zadna normalna kobieta dla kaprysu nie odstawia tabletek nie ryzykuje zdrowiem dziecka i swoim.

Gość ziiiiiiiidanka
sorry, ale tabletki nie daja 100% gwarancji unikniecia ciazy. Odkad swiat swiatem seks jest narzedziem nie tylko przyjemnosci, ale przede wszystkim prokreacji, czy nam sie to podoba, czy nie. Skoro sie z nia bzykales, musiales brac ryzyko ciazy pod uwage. gdybys byl mezczyzna, przyjalbys z godnoscia konsekwencje swego postepowana, nikt nie kaze ci sie zenic, ale masz moralny i PRAWNY obowiazek zapewnienia utrzymania i godnych warynkow wychowana swojemu dziecku. Nawet Londyn cie przed tym nie uchroni.

Gość a facet
ja rozumiem ze oszukała. tez bym sie wkurwiła. ale jak sobie mysle o tym dziecku to mi się go żal robi. niestety zadne kasa nie zwróci dzieciństwa. jakos bez taty to tak inaczej. nawet jak nie mieszka z mamą to i tak jest i mogę na niego liczyć, rozumiesz?

Gość evvela
Może chciała go sprawdzić lub przyspieszyc ślub, który jej cały czas obiecywał ?! O tym nie pisał, nie pisał jak długo są razem ani czy planowali razem przyszłość. Może lasce bajek o wspólnej przyłości naopowiadał a ta już sie nie mogła doczekać....a teraz się koleś dziwi że jest inaczej niż planował.

a ona co, nie est egoistką???????????????? myślała TY;LKO I WYŁĄCZNIE SOBIE, O SWOJEJ CHCICY-MACICY! trzeba było szczerze z facetem porozmawać, moze dałoby sie jakiś kompromis uzgodnic (dzieco zB. za 2-3 lata) - ale nie, baba chce dziecka, to już nic i nikt się nie liczy. co tam, będzie kłamała, kręciła, ze bierze, ze jest zabezpieczona, byleby tylko spełnić się jako kobieta :o żenująca jest postawa niektórych kobiet. i to właśnie one reptrezentują skrajny egoizm, bo nic ich nie obchodzi, tylko ich brzuch. nie obchodzą ich nawet konsekwencje, jakie może ponieśc dziecko, które będzie persona non grata na tym świecie :o durne idiotki!

Gość emiilkaaa
a w ogole czlowieku to ile Ty masz lat?? bo zachowujesz sie jak jakis 17-latek chodz niejeden jest od ciebie madrzejszy.....;/

Ona skrzywdziła to dziecko, i to tylko jej wina....jeślii ktoś świadomie i z premedytacją robi takie rzeczy jak ona, to musi ponieść konsekwencje...

Gość evvela
Może i żałosne ale trudno oceniać sytuację o kórej tak mało wiemy, nawet nie wiadomo w jakim są wieku, czy pracują czy jeszcze uczą się.... nawet nie wiemy dlaczego dziewczyna odstawiła tabsy, może miała jakieś zdrowotne problemy i gin jej kazał, kto wie....ile ludzi tyle historii...

ale co innegoi wpadka przy tabletkach, a co innego świadome odstawienie :o wpadka jest wpadką i jakos trezba sie z tym pogodzić, ew. rozwiazac problem. ale świadome oszukiwanie, ze nadal jest tak jak było, a w rzeczywistości jest inaczej................ to już jest skrajne qrestwo :o

Gość jagoo
poprostu zachowala sie jak dziecko "na zlosc mamie odparze sobie palce"...cóz nie wyszlo...jej pomysł jej wykonanie jej problem

Gość cwaniakkkkk
dlatego lepiej jechac w gumkach ( i dla pewnosci, otwierac z opakowania przy niej, zeby nie przeklula).

Gość jagoo
sorry uszy

Gość evvela
Tylko, z enie tylko dziewczyna będzie ponosić te konsekencje ale jej dziecko również...na dziecku też się będziesz mścił, to może od razu jak się urodzi weź mu wlej....

strzepałem już freda patrząc na zdjęcie Kai Paschalskiej, a teraz ide odrobic lekcje z biologi na jótro. Muszę wypisać wszystkie zwierzenta, rzyjące w Australii i Oceanii, znacie jakieś?

Gość emiilkaaa
no wl;asnie to moze zalozyciel tematu by troche opowiedzial o sobie i w ogole to moze inaczej by ludzie pisali???

Gość aa najlepiej do paszczu

A czy tak trudno powiedzieć chłopakowi, że nie może brać tabletek ? Jakby nie mogła brać to dlaczego chciała seks uprawiać? Ja bym wytrzymał tak długo jak by tego wymagał sytuacja...... ale ona nie miała zamiaru mi o tym mówić, ciąża ją ucieszyła itd TO BYłO ZAPLANOWANE!!!!!

jeżeli by jej gin kazał lub cokolwiek by było, to powinna byłą o tym powiedzieća nie zatrzymac tylko i wyłącznie dla siebie. koniec kropka. tabletki nie są jedyna metodą antykoncepcji. mi takie postępowanie nie mieści sie w głowie i nie mam żadnego usprawiedliwienia dla tej laski. chociaż jakoś tak coś mi się wydaje, ze to tylko prowokacja. ale pisze i się wkqrwiam, bo z tego co widzę (min. na tym forum), to takie postępowanie wcale nie jest rzadkie wśró kobiet, które koniecznie chcą zaciążyć :o to jest skandlaiczne zachowanie jak dla mnie.

Nie zakładaj że bedzie persona non grata tego nie wiesz ........dziewczyna chciała miec z nim dziecko wiec można załozyć że liczyła sie z konsekwencją pozostania samotna matką i bedzie kochać swoje dziecko . Fakt pozostaje faktem że o zaufaniu w ich związku mówic nie można ........ nawet jakby nie znalazł tabsów to pewności nie ma żadnej że byłby to związek udany dla nich i dla dziecka.

Gość jagoo
no i co z tego ze koles napisze cos wiecej o sobie??strazniczki moralnosci na tym forum juz i tak postawily na nim krzyzyk...on jest zły, on sie wypiera, on ucieka...i dobrze robi

Gość emiilkaaa
a Ty ja w ogole kochales??mowiles jeje moze ze zycia sobie bez niej nie wyobrazasz?? albo ze juz nie mozesz doczekac sie kiedy bedziecie malzenstwem?? odpowiedz mi na te pytania

I tu sie zgodze to prowokacja ...........Londyn mgły a on siedzi przed kompem ..................

meczy mnie ciagle czochranie dżordża, mażę o tym, żeby wreszcie umoczyć, czasem w nocy ocieram mojego fistaszka pszepoconymi rajstopami woźnej Józefy z partetu, wyobrarzając sobie jej wspaniałe obwite łono, pokryte genstym mchem..Niestety, mam dopiero 13 lat, trądzik na plecach i zajęczą wargę

Gość emiilkaaa
no tak ale moze jej zlote gory obiecywal i dziewczyna myslala ze moze na niego liczyc w kazdej sytuacjii ale jednak to nie byla milos o ile w ogole byla.......;/

Gość evvela
Wiecie co totalna bzdura, przecież to że znalazł na wpół zużyte opakowanie tabsów to żaden dowód.....to mogło być np zapasowe. Tak się robi gdy np z jakiegoś powodu zgubisz tabletkę przed połknięciem, bierzesz ją po prostu z drugiego opakowania. Czasami też przecież używa się dodatkowego opakowania gdy chce się przesunąć termin miesiaczki. Diabli wiedzą co laska kombinowała a on sobie ideologię dorobił....Czy ona w ogóle jest w ciązy czy to na razie domysły ?

Nie jest zły jest oszukany ............... i to co zrobi to jego sprawa .