Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badu

błyszczyki w tubce--PORAZKA!

Polecane posty

Gość badu

ostnio kupiłam z inglota,o chryste,jedna wielka maź,dałam do woreczka ,wszystko uwalone,i kosmetyczka,biorąc na palec ,nie mogę potem domyć,takie tłuste nigdy w zyciu nie kupie juz błyszczyka w tubce!!

ja mam błyszczyk w tubce lae taki zupełnie najtańszy z nich i jestem bardzo zadowolona,długo sie trzyma:)

Gość mi tez nie pasuja

polecam silk gloss tube max factor, żadnej tłustej mazi a poza tym błyszczyk w tubce po to jest w tubce, by bezpośrednio nakładac go na usta, nie na paluchy

Hm, właśnie, nie rozumiem jak mogłaś umazać sobie palce nakładając błyszczyk w tubce.. ja na przykład błyszczyków Inglota używam i jestem zadowlona, niedawno miałam taki tutti frutti, pięknie pachniał . Jeszcze gorsze dla mnie sa błyszczyki w pudełeczku bez pędzelka, które muszę nakładać palcami. Miałam taki Sephory i liczyłam się niestety z tym, że jak już go kupuję, to muszę mieć przy sobie jeszcze chusteczkii!

Gość badu
to co wy tą tubką po ustach jeździcie?? :O to juz tym palcem lepiej się nałoży, mówie,ze mi się cały mazi ,moze akurat te z inglota są takie

Gość kokosankakakaka
Czasem tubka ma taką ściętą końcówkę i jest wygodnie nakładać. Ja mam jagodowego Lip Smacker i jestem zadowolona. Tubka jest zakręcana więc się nie wyleje, a że trochę się klei to trudno bo musi żeby nie spływał z ust :)