Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9mn807

za ktorym podejsciem zdales prawko???

Polecane posty

Gość 9mn807

i jakie bledy popelniales wczesniej -moze masz jakies wskazowki.... jak jechac ,co robic itp

Gość za pierwszym

Gość ja też za pierwszym

Gość i ja też za pierwszym

za 2 za 1 niby nie przepuściłam na pasach kuśtykającego pana który nawet do pasów nie zdązył się dokuśtykać :o :D

Ja zdaje w czwartek, to będzie już 4 raz:O Znów stres jak cholera:O:O:O 1. wymuszenie pierszeństwa, 2. coś tam z liniami ciąglymi, 3. w złym miejscu zawróciłam. A teraz jeszcze ta mgła, już nie wierzę w to że mogę zdać😭:( a zaś stresu się najem jak głupia:O:O Szkoda, ze nie mam tego za sobą, marzy mi sie jakiś miły i przedewszystkim ludzki egzaminator, który nie udupi mnie na byle czym, bo ma taki humor!

Gość samotny mnich
no za 1..ale tylko bo miałem szczęście..piotrków..:)

Gość 9mn807
fajnie maja te osoby co za pierwszym ale to nie jest takie latwe ja jutro mam kolejne 2 podejscie ale jestem przekonana ze niezdam:( w lodzi ulice sa straszne!!! -boje sie a instrukotora mialam glupiego i nic prawie nie umiem zmienie sobie instruktora chyba po tym kolejnym oblaniu

za 4 bo w końcu trafiłam na normalnego egzaminatora mam prawko od roku i do dziś nie mogę zapomnieć koszmaru egzaminu

Gość kbboll
za 6 tzn 5 razy oblalam i dalam sobie spokoj na rok i po roku za 1 razem :) raz na egazaminie pod prad wjechalam :)

Gość 9mn807
a ile godzin dodatkowych wykupiliscie??

Gość donia.26
ja zdałam za trzeciem razem ale i tak nie wiem jakim cudem bo kompletnie nie umiałam jeździć. Patrząc z perspektywy czasu i doświadczenia jakiego nabrałam to nie mam pojęcia jak mogłam zdać.

zdałam za pierwszym ale przyznaje, że miałam ludzkiego egzaminatora zdawałam w Lublinie :-) --------------> My humps to że jest zła pogoda też ma swoje plusy - możesz jechać wolniej niż normalnie i egzaminator nie może się przyczepić, że za wolno... im wolniej jedziesz, tym masz większe szanse, że nie przegapisz jakiegoś znaku :-) poza tym, im krótszą trasę przejedziesz, tym masz mniej szans na zrobienie błędu :-) Trzymam mocno kciuki za wszystkich zdających! Trzymajcie się! :-) A jak ktoś się stresuje za bardzo, to może oddać mi trochę swojego stresu - uniosę. ;-)

za pierwszym- Radom- trafilam na kolesia co lubil krzyczec ale jakos poszlo- uffff a z grupy 15 przeslo nas chyba 5 :(

9mn807 ---> ja żadnych dodatkowych godzin nie wykupywałem, nawet egzaminu wewnętrznego nie musiałem zdawać, na tyle dobrze jeździłem :classic_cool: Trzeba wcześniej zacząć się uczyć jeździć niż dopiero na kursie, wtedy egzamin to pryszcz :) Osobiście zaczynałem w wieku lat 5 (pięciu, bez cienia przesady), kiedy to pierwszy raz sam prowadziłem malucha na podwórku :D hehe

Gość petro3
Uwazam, ze powinny byc zdecydowanie zaostrzone kryteria dotyczace zdawania egzaminow, bo tylu kretynow jezdzi ze sie w pale nie miesci. ja zdalem za 2.

Gość petro3
nie mozna nie zdawac egzaminu, chyba ze zrobiles przewalke. w wieku 5 lat to chyba kupe pod siebie mogles zwalic :-) :P

Gość petro3
nie mozna nie zdawac, a co ty miales miec poza kasztanem w majtach? :P czlowieku wyluzuj :-)

no przestancie, nie wierze, ze tylko mi udalo sie dopiero za 7mym zdac :P ale juz od 1,5 roku jezdze i jeszcze nie dostalam zadnego mandatu, nawet za zle parkowanie ;)

Gość pinoczetka
Hej!Ja mam egzamin w czwartek i strasznie się tym stresuję.To moje pierwsze podejście i kurcze chyba nie ostatnie:(Troche dziwnie iśc na egzamin z taką świadomością.Może macie jakieś rzdy jak pradzić sobie z tym okropnym stresem?

Gość pinoczetka
rady jak poradzić;)sorki za ten błąd

Gość petro3
chcesz mi powiedziec ze kiedys dawali prawo jazdy od reki? :P bez jaj, kogo chcesz tu zrobic w konia? a moze Ciebie ktos zrobil w konia i po dzis dzien nie masz prawdziwego prawka, sprawdz to!