Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suri

a my rodzimy w sierpniu 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

no dziewczynki już jestem :) kolorek wyszedł trochę inny niż na opakowaniu ale może być, teraz kwestia przyzwyczajenia :) ciekawe co na to mąż powie??

no zawsze wychodza inne kolory niż na opakowaniu ale jak kilak razy umyjesz włosy to sie kolor wyrówna a jak dzis twoja myszka?? moj skarb dzis troche rano kopał i teraz to sie wierci tylko ale nie zawsze czuje

moja myszka też coś spokojna dzisiaj, trochę pokopała mnie przed 7 rano i jak farbowałam włoski :) a teraz to chyba śpi bo ja nie czuję żeby się przekręcała :) najważniejsze,że codziennie ją czuję nawet troszeczkę bo to mnie uspokaja, że wszystko jest ok :)

a co do włosów do będę je myć codziennie, żeby na święta był już w 100% ok :)

no mnie moja myszka jeszcze tak mocno nie kopie żebym aż się obudziła ale wszystko przede mną :) jeszcze przyjdzie taki czas,że będziemy narzekać na mocne kopniaki :)

własnie mnie moj skarb pokopał ... a własciwie cały czas kopie jeju jakie to jet przyjemne uczucie :) aż sie sama buzia smiaje :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:

mnie moja dzidzia kopie częściej jak coś zjem :) wczoraj nie mogłam się oprzeć i zjadłam jednego malutkiego hamburgera w mc\'donalds i dzidzi chyba posmakował :)

ja sie przerzuciłąm na sałatki z swiezych warzyw i mojemu maluchowi baaaaardzo smakują bo bardzo kopie po nich a najbardziej po amerykanskiej sałatce

ja najbardziej luebie taka i tylko tą jam teraz sałata lodowa, swieża czerwona papryka, ogórek zielony, pomidor, oliki czarne wszystko polane tym sosam knora ziołowo koperkowy albo innym i do tego kawałki kurczaka(fileta dobrze przyprawionego i usmażonego ) i już mowie ci pychota jem codziennie teraz i mi sie cera porawiła

to będę musiała spróbować ale tylko bez oliwek bo nie lubię :) jutro sobie zaserwuję coś takiego bo będę akurat kupować piersi z kurczaka do chińszczyzny :)

mnie tez tak nie kopie az tak zebym sie obudzila,raczej tak ze poprostu wiem ze tam jest i nie caly czas ale chyba jeszcze tez wszystko przedemną

agnieszka ty masz normalnie tak jak ja :) pewnie dlatego tak samo czujemy, bo termin mamy taki sam :)

sałatka jajeczna: jajka na twardo( pokroic w kostke), groszek konserwowy, cebulka, pieczarki w zalewie, koperek, kawałeczki szynki, pieprz sól, mopżna doprwic jeszzcze majonezem a i jeszce sałata

No chyba mam tak jak ty z tymi ruchami dzidzi czasami wydaje mi sie i tak pewnie bedzie ze urodze ostatnia bede tu siedziala i patrzyla jak wpisujecie kg dzieci w tabelki i date urodzin

agunia przestan to że moje akurat jest ruchliwe to ja tłumacze ze ja i tomek jesteśmy ruchliwi i nie możemy miejsca zagrzac ;) i nawet lekarz sie smiał że ma to po nas bo my tacy energiczni

Moje pierwsze dziecko tez jest bardzo ruchliwe,w ciązy tez bylo ale nie moge sobie przypomniec w ktorym tygodniu tak intensywnie zaczęlam czuc poprostu nie pamietam

Agnieszka pzrestań tak myśleć przecież jestem jeszcze ja o tym samym terminie i pewnie będzie tak, że razem będziemy rodzić w jednym czasie tylko na róznych krańcach polski :)

boże a ja się zażeram bułką z masłem :) świeżutka dopiero co przywieżli z piekarni :)

co jest dziewczyny :) gdzie się wszystkie podziałyście???? czyżbym została tu sama??

ide po swietach zaraz w srode na USG polowkowe tak mowil lekarz mam nadzieje ze dziecko jest zdrowe i moze doiwem sie co mam