Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psełdonim

Konkurs kokietowania

Polecane posty

Gość Psełdonim

Dobry wieczór. Istotą każdej młodej kobiety jest umiejętnośc kokietowania. Przynajmmniej powinna być, ponieważ młode kobiety są ogromnie niecierplkiwe. I leniwe. Nie chce się im kokietować mężczyzn. Woką od razu ich ciągnąć do łóżka.... A kokietowanie jest tak bardzo kobiece. Ogłaszam konkurs dla pań: która z Was ppotrafi porządnie kokietować. Dla najlepszych kokietek przewidziane są cenne nagrody. A więc?

Gość ja nie umiemmm
i chce się nauczyc :p

Gość ja nie umiemmm
potrafie tylko robić loda :p

Gość Psełdonim
No wlaśnie, tylko loda potrafisz... Jakież to smutne, wręcz żenujące. Wstyd się przyznawać.

czymże jest kokietowanie? :) Czy to spojrzenie, kiedy udaje sie że się nie patrzy, czy delikatne, niby przypadkowe muśnięie dłonią? Czy odgarnięcie niesfornego kosmyka włosów w specjalny sposób? Kto to wie? :) 😘

Gość Psełdonim
nagrodą będzie namiętny sex ze mną

Gość Psełdonim
Nagroda dla zwycieżczyni to atrakcyjna wycieczka zagraniczna na trasie Zgorzelec-Goerlic, jednodniowa.

Gość Psełdonim
Kokietowanie, vivre, to całokształt działań podejmowanych przez kobietę dla zawrócenia w łepetynie mężczyzny w stopniu kompletnym. Czynnością kokieteryjną jest np. skubanie brzeżka fartuszka, bądź koniuszka warkocza i strzelanie oczami...

No wszystko ładnie - pięknie (może poza tym seksem deklarowanym w ramach nagrody), ale w jaki niby sposób mamy tu prezentować swoje umiejętności? No i jak zamierzasz zapewnić obiektywizm jury? ;-) (pozdrowienia :-D )

Gość Psełdonim
Ryba! Ja się chyba zabiję własną pięścią? Znowu tu jesteś? Dlaczego!

Chyba troche umiem ale ciągle się uczę;) Teraz na ten przykład dowidziałam się, że potrzebny mi jest fartuszek i warkocze :P A jak do tej pory całkiem nieźle radziłam sobie bez tych dodatków :D

Gość Psełdonim
No dobra, Zdechła Ryba. Idzie mi o najlepsze wyłożenie całej technologii kokietowania mężczyzny. A obiektywność oceny macie jak w banku. Jestem sędzią rzetelnym i nieprzekupnym.

Gość Psełdonim
No waśnie, vivre. Czyli potwierdzasz częściowo postawioną przeze mnie tezę o braku umiejętności kokietowania u kobiet, co?

Gość Ginekolog dopochwowy
Podstawą kokietowania jest seksowny uśmiech - sekswowny ale jednoczesnie niesmaily , zachecajacy ale i nesmielajacy :P

Gość Psełdonim
Akurat, znikasz...To chyba o Tobie, i Tobie podobnych pisał klasyk: "pełno ich a jakoby nikogo nie było...".

Gość Psełdonim
Uśmiech jest jedenym z elementów kokietowania. Kokietowania do samego uśmiechu zwężać nie wolno. To błąd.

a właśnie, że nie:P fartuszki i warkoczyki to tylko zbędne gadżety hihi:) miożna kokietoać nawet na łyso :D :P

Gość kobieta trzydziestoletnia
kobieta powinna powstrzymać swoje kokieteryjno-prowokacyjne zachowanie, aby umożliwić mężczyźnie wykształcenie pozagenitalnych form osobowej komunikacji:). A tak poza tym to trzeba zwyczajnie lubić mężczyzn, ja lubię z nimi rozmawiać, słuchać ich. Piję z nimi piwo, ale nigdy nie zapominam pozwolic im na to, by czuli się przy mnie ważni, jestem kobieca, miła, słodka....ale tez bardzo konkretna i stanowcza. I wiem, który lubi czerwone paznokcie i szpilki, a który rolki i rekawice bokserskie;).

Gość Psełdonim
To zależy o łysości czego Ty myślisz, vivre.

Gość Psełdonim
Ale pamiętaj - włosy u kobiety są bardzo ważnym elementem, który na mężczyźnie robi ogromne wrażenie. Osobiście łyse na łepetynie baby mnie nie pociągają.

Gość Psełdonim
Zatem nadajesz się do utemperowania, kobieta trzydziestoletnia. I pewnie w duchu tęsknisz za tym, tylko że nie chcesz się nawet sama przed sobą przyznać. A facet, który daje się w ten sposób okiełznąć kobiecie, to dupa, nie żaden facet.

Gość Psełdonim
Poza tym, kobieta trzydziestoletnia, w boskie nie dałbym Ci żadnych szans. No, chyba że jesteś tak subtelnej budowy ciała, co lekkoatletka Wróbel...

Gość HMMMMM...
ja kokietuję spojrzeniem, zapachem, sposobem w który odgarniam włosy z ramion, tym jak niby przypadkiem go muskam, dotykam, jak sie ruszam, jak zakładam nogę na nogę, jak patrzę w oczy, jak się śmieję z jego żartów, jak zmieniam barwę głosu gdy dzwoni.... jest na prawdę wiele sposobów by dać meżczyźnie do zrozumienia, ze jestem nim zainteresowana

Gość Psełdonim
A więc? Nie ma żadnej panny potrafiącej mnie skutecznie skokietować?

Gość Psełdonim
Tak???? To spróbuj się zająć moją skromną osobistością.

Gość Psełdonim
Możesz do mnie np zazwonić i pokokietować mnie zmianą barwy głosu.

Gość HMMMMM.....