Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psełdonim

Konkurs kokietowania

Polecane posty

Gość Psełdonim
A cóż jest złego w brodzie, zewnętrznym atrybucie męskości? Mężczyzna jest mężczyzną i nie ma mieć gładkiej gęby.

Gość do pseldonim
poza tym jakbys nie wiedzial na wieczor makijaz sie zmywa:) Wiec wtedy masz prawo sie nacieszyc jej naturalna pieknoscia:) Zaloze sie ze jakby 24 h na dobe przez caly rok chodzilaby w makijazu, a raz by sie pomalowala, to by Ci stanal...

Gość cizia ponczoszanka
ale po co to wysnuwać te wszystkie teorie, skoro wystarczy poczekać na owulację i juz faceci letają za kobietą....

Gość Psełdonim
Ależ gorąco zapraszam. Może uda Ci się wygrać? Przypominam - dla zwyciężczyni konkursu przewidziałem jednodniową wycieczkę zagraniczną na trasie Zgorzelec-Goerliz.

Gość do pseldonim
ekstra to zapusc sie na maksa, zobaczymy ktora bedzie sie chciala z toba calowac hehehehe najpierw bedzie musiala odgarnac reka gąszcz klakow :):):)

Gość kobieta trzydziestoletnia
pomiędzy....to ja wolę...hm rozmawiać niż czytać, ale zostawmy to, chciałam Ci tylko zwrócić uwagę, że lekoatletyka jako dyscyplina sportu dzieli sie na różne konkurencje, zaś podnoszenie ciezarów do nich nie nalezy. Pouczam Cie, zwyczajnie hi;). A sportowcem jest- jak najbardziej i wiemy to obydwoje.

Gość Psełdonim
Tere fere. Nie ma żadnych dowodów na to, że mężczyzna staje się bezrozumnym, napalonym samczykiem w dni płodne kobiety. Coś Ci się musiało pomylić.

Gość Psełdonim
No tak, tylko że ta naturalna piękność wcale nie jest w sumie taka piękna, co się okazuje dopiero po wieczornym usunięciu tapety.

Gość Psełdonim
Nie jedna będzie się chciała całować, moja już w tym głowa. Uwierz mi, z całą pewnością nie jedna!

Chyba zeszliście z tematu Kokietowanie! 1. Przy kolacji: delikatnie oblizuję paluszek, przesuwam nim po szyjii, poprawiam delikatnie dekolt. 2. Na spacerze delikatnie, niby przypadkiem, dotykam pierś, ale tylko wtedy gdy patrzy! 3. Bielizna, zawsze ładna, koronkowa i zawsze taki kolor jak lubi!! 4. W tańcu, przesuwam od czasu do czasu po jego pośladkach Wystarczy na początek...

Gość HMMMMM.....
teraz, skarbie, to ja jadę do domku pouwodzic mojego inteligentnego niedźwiedzia miło było cię poznać, życzę owocnych poszukiwań, papaśki!!

Gość Psełdonim
Moja droga trzydziestoletnia, sam kiedyś biegałem średnie dystanse, do czego mnie zaprawiał słynny Kaziu Zimny. Mniej więcej znam się na tym całym sporcie, z lekkąatletyką włącznie. Ale Wróbel Agata jakoś mnie nie pociąga. Swoją drogą, ze szczególnym upodobaniem oglądam sobie damski skok o tyczce. Daje mi to wiele uciechy.

Gość do pseldonim
Kochane, na tym topiku czy ktoras chcialaby sie calowac z Pseldo... Jak czyta to co on wypisuje...??? Wspolczuje Twojej przyszlej dziewczynie, bo juz widac jak bardzo bedziesz nia rzadzil, i widac ze nigdy nie byles zakochany:) A to pewnie dlatego ze albo jestes zakompleksiony na maksa, i nigdy nie miales dziewvczyny, albo jestes playboyem ktory uwaza sie cud swiata i cale miasto juz wie ze "przelizales" wszystkie dziewczyny .

Gość cizia ponczoszanka
a fuuuu :o

Gość Psełdonim
Na początek zupełnie nieżle, Anula. Ale proszę o dalszy ciąg. Nawet ładnie Ci to wychodzi. A więc?

Gość Psełdonim
Do widzenia, HMMM. Twoje wycofanie się z naszej rozmowy traktuję jako rejteradę. Wygrałem starcie.

Gość do pseldonim
dobra ja wychodze ztego tematu:) Poniewaz mam wrazenie ze Pseldo...chce abyscie pisaly takie rzeczy aby mogl robic sobie dobrze przed komputerem Idz sie leczyc chlopie !!

ale ja nie pisałąm, ze p. Wrobel powinna Cie pociagac, dowiodłam, ze sie mylisz, tyle. Ja tez trenowałam średnie:)

Gość Psełdonim
NIe wypowiadaj się za inne dziewczyny, moja droga. Swoją drogą, ja się całuję wyłącznie z kobietami, z którymi się warto całować.

Gość Psełdonim
Do widzenia, do psełdonim. Utrafiłaś w sedno. Właśnie, robię sobie nawet bardzo dobrze i jestem w siódmym niebie.

Gość Psełdonim
I co z tego, żeś trenowałaś? Prosze bardzo - najlepszy Twój wynik na 800 m, trzydziestopletnia kobieta?

Proponuję założyć nowy topic, dla kłócących się o banały... i tam się najlepiej poprzenosić, a tutaj nie zaśmiecać tematu

Gość Psełdonim
Przepraszam, anula, ale kobiety opadły mnie jak sfora. Musiałem się jakoś bronić przed pożarciem. A więc, Anula, Ty potrafisz kokietować. A skąd się Twoja umiejętność kokietowania bierze?

czy moj wynik na 800 ma jakies znaczenie w tym temacie? Nie sądzę, moge podać jakikolwiek rezultat. Poczytaj miedzy wierszami, tym razem ze zrozumieniem, co pisza mądre tu kobiety.

Gość Psełdonim
O, jeszcze jak mądre kobiety :-)

Nie nazwałabym tego umiejętnością, ale przyjemnie jest patrzej gdy jakiśmój gest poruszy \"coś\" u faceta...

Gość Psełdonim
Dobra, to ja by się zbierałem. Pożegnam wszystkie miłe i mądre panie. Do widzenia:-)

Gość Psełdonim
Dobra, Anula23. Ale "co" niby według Ciebie ma się u faceta poruszyć?

ee ja tam nie wiem,ale zauwazylam ,ze uwage zwracają: czerwone paznokcie,jakies lancuszki czy czerwone korale,rozpuszczone ladnie ulozone wlosy... ale najskuteczniejsze wg mnie ejst takie zachowanie: gdy idzie ktos ciekawy obok mnie patrze sie robie takąspeszoną mine:tzn. lekko rozdziawiam usta ,mruze oczyi natychmiast sie odwracam..chodzi o to by zgrywac troche taką delikatną,niesmialą i niedostepną chociaz mi to same z siebie tak wychodzi.....