Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psełdonim

Konkurs kokietowania

Polecane posty

Gość piękna halina
ponabijał się z lasek, jedną obraził, a ona i tak chciała z nim gadać i tłumaczyć, a teraz idzie w pizdu........... o tak, takiego warto uwodzić :D:D:D

Gość tralalalalaa
a ty psełdo jestes porabany... buaahhaa

Gość Psełdonim
Dzień dobry :-) Proszę nie mieć do mnie pretensji. Ja nie jestem maszyną. Wczoraj zacząłem odczuwać zmęczenie, więc musiałem zażyć odpoczynku. Ale dzisiaj już jestem i sumiennie się melduję. Wznawiam konkurs.

Gość Psełdonim
No i jak tam? Panny? Żadna nie chce popróbować?

Gość Psełdonim
Nawet Ryba nie? To dziwne...

Ryba już też nie, odkąd usłyszała, że \"łyse na łepetynie baby\" Cie nie pociągają. Jako zatem osoba, która się boryka z problemem łysienia odpuściła sobie całkiem zbędne wysiłki. Cześć.

Gość Dolina Małej Łąki
Ależ Ryba, Ty mnie już nie pociągaż z powodu ogólnej zasady. Zresztą, to co napisałem o łysości, nie było skierowane do Ciebie a jedynie użyte na potrzeby wartkiej dyskusji z kimś tam. A Ty mi zaraz robisz sceny. Obrażaklska jesteś okropnie.

Gość Dolina Małej Łąki
"pociągaz" - rety! Jest mi wstyd :-(

Gość Dolina Małej Łąki
No dobrze? Tylko po co Ci "kobiece cechy"? Na ile się rozeznaję, nie są Ci one na razie specjalnie potrzebne.

I słusznie, powinno! :classic_cool: A to o łysości to też w kontekście ogólnym - skoro tak znakomitego przedstawiciela prawdziwych mężczyzn nie pociągają łysiejące niewiasty, to na cóż w ogóle me wysiłki? (a te przeciągania palcami po różnych częściach ciała opisywane przez Anulę123 czy jakoś tam to już raczej jawne uwodzenie niż subtelne kokietowanie :D )

Gość Dolina Małej Łąki
Mylisz się, Ryba. Rolą kobiety jest kokietować mężczyznę a zadaniem mężczyzny jest uwodzić kobietę. Pisałem chyba już zresztą o tym. Nie dobijajmy ledwo i tak zipiącej tradycji.

Gość Dolina Małej Łąki
A intencji Anluli nie znam. Trudno mi się więc wypowiadać. Może to jedynie wypływająca z anonimowości szczerość?

Ale po co mam kokietować prawdzich mężczyzn, skoro ci czują obrzydzenie w stosunku do łysiejących kobiet i nie zamierzają ich uwodzić w żaden sposób?...

Gość Dolina Małej Łąki
To proste, Ryba. Wykształcanie czegokolwiek w sobie, zawsze się wiąże z pracą, czasem bardzo dużym wysiłkiem. Jako dyplomowana ekonomistka wiesz dobrze, że każde koszty muszą się bilansować z zyskami. Deficyt energii na dłuższą metę jest zabójczy. Nie wytrzyma go żaden organizm.

Gość Dolina Małej Łąki
Nadto, o jakich Ty wysiłkach wobec mojej skromnej osobistości napomykasz? Bo ja nie bardzo rozumiem?

Gość Dolina Małej Łąki
Aha! Ryba, znaczy, gdyby nie mój domniemany stosunek do łysiejących kobiet, to wnet byś zaczęła mnie kokietować? Dobrze pojąłem aluzję?

Sugerujesz, że nawet jeśli faktycznie wykształcę w sobie typowo kobiece cechy, to i tak nikt tego nie doceni? I wszystkie moje wysiłki są i tak z góry skazane na \"pójście na marne\"? Proszę, napisz mi jeszcze coś tak optymistycznego i podnoszącego na duchu w ten zamglony, środowy poranek! :D :D :D PS. Nie mówię w wysiłkach w Twoim kierunku, tylko ogólnie w stosunku do \"prawdziwych mężczyzn\". Których, jak deklarujesz, jesteś godnym przedstawicielem. :classic_cool:

Gość Dolina Małej Łąki
??? RYba? A gdzie i kiedy ja powiedziałem, że jestem "prawdziwym mężczyzną"? Proszę nie wkładać w moją gębę nigdy nie wypowiedzianych słów oraz opinii. To jest, Ryba, zwykłe nadużycie.

Gość Dolina Małej Łąki
A czy docenie, głównie zależało będzie od Ciebie, Ryba. To Ty trzymasz sznurki we własnych rękach. Pomóc możesz sobie jedynie sama.

Gość Dolina Małej Łąki
Wyłożyłem Ci to przecież w mojej ostatniej poczcie. Czaws działać, Ryba, a nie siedzieć i użalać się nad sobą i zacząć aktywnie walczyć ze ślepotą losu.

Nie rozumiem, w jaki sposób docenienie ma zależeć wyłącznie ode mnie. Poza tym - szczerze? Mam dość bycia Zosią-Samosią i produktem rodem z IKEA.

I jeszcze poza tym - wielki miłośniku prawdziwych kobiet, uważasz, że to, co mi zaproponowałeś w ostatniej poczcie, jest postępowaniem godnym prawdziwej kobiety?...

Gość Dolina Małej Łąki
Skoro masz dość, to kolejny powód do zabrania się za swoje sprawy aktywnie. Pamiętaj "tak - tak", "nie - nie". Krótka piłka, jak to się teraz mówi nowocześnie.

Gość Dolina Małej Łąki
Nioe widzę w takim postępowaniu żadnej ujmy dla kobiety. Co to? Kobieta nie może wyrażać wobec mężczyzny swoich pragnień, oczekiwań i dążeń?

Gość Dolina Małej Łąki
Jeśli jednak, Twoim zdaniem, moja propozycja jest całkowicie nie do przyjęcia dla "prawdziwej kobiety", to przestań sobie zawracać głowę wiadomą sprawą jak najszybciej.