Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staczająca się

na niczym mi nie zalezy

Polecane posty

Gość staczająca się

30aplikacji w sprawie pracy wysylam od 3tygodni, mam zero motywacji do czegokolwiek w domu juz maja mnie dosc i nie dziwne kupilam sobie korale za 10zeta i mam wyrzyty sumienia dobranoc, nie ma co dumać, moze jutro bedzie lepiej

Gość staczająca się
to jest żałosne, ze to piszę, ale dzieki temu mi lzej

Gość dont worry
czasem sie ma taki okres w zyciu wszyscy to przechodza i przechodzili nie martw sie dostaniesz prace

Gość staczająca się
przeciez z tymi majtkami to prowokacja, ale dzięki ze podpowiadasz z czego się pośmiać. Kurde, jak ja kiedys dziecko wychowam, jak nie mogę wyslac 30tu cefalek...łatwiej napisac pracę magiosterską niz cv w takich ilosciach

Gość dont worry
a szukalas w urzedzie pracy tam przyjmuja na rozne starze, teraz troche sie dzieje w tych urzedach od kiedy maja fundusze unijne

Gość staczająca się
Ja mam mnostwo namiarow, tylko cholera mnie trzaska, jak do kazdego cv muszę dołączyć list -przeciez wiadomo, ze nikt nie wymyśla 236listów motywacyjnych tylko zmienia dane w szablonach, ktore sobie zrobil. Co do urzedu - ja mam juz jakies doswiadczenie zawodowe, więc staz mnie nieurządza, bo chcę zarabiac wiecej niz zarabialam...tylko za kazdmy razem znajduje pracę sama, nikogo nigdy nie proszę o pomoc.

Gość dont worry
ale teraz jestes bez pracy czy szukasz lepszej?

Gość staczająca się
jeszcze a propos pierwszego akapitu: cholery mozna dostać, jak się pisze do tych ludzi i trzeba uwazac na literowki, imiona , nazwiska ludzie mają jakies dziwne (np.sama Wioleta moze byc np.pisana na 4sposoby), estetykę pisma i te inne duperele, ktore mnie doprowadzają do gorączki. Te listy idą w dziesiątki, niedługo będą szly w setki a kiedy jezdzenie? Lepiej jest się pokazac i wtedy atakować a nie przez maila, bo mail nie jest namacalny... Jestem bez pracy.

Gość staczająca się
poza tym nie cierpię tej calej otoczki, tego gadania, wchodzenia w .... - dla mnie najlepiej jest gdy ktoś mnie posadzi i karzse robić, wykonać swoją robotę a nie takie pierdu pierdu o dupie Marynie. 😭łaaaaaaaaaaaaaaaaaaa będę kopać i ryczeć;(

Gość staczająca się
hellishbloodystorm ---> 🖐️ a dlugo juz szukasz? Chcesz chwilę pogadać?

Gość staczająca się
sluchaj, to gdzie Ty mieszkasz, ze 2 lata nie masz roboty? Koibito, musisz coś robic nie tak. Co umiesz?

Gość staczająca się
jak masz dlug, to bierz za 800zł i szukaj dalej. Przynajmniej bedziesz w obiegu. Co zrobisz jak Ci ten dlug urośnie? Dasz rade splacic?

Gość staczająca się
przecez w Wawie podobno latwiej znalezc. I to studentce...ile masz lat?

Gość staczająca się
ja mam skonczone26, wiec nawet jakbym znow poszla na studia to i tak sie bardziej nie oplace pracodawcy.

Gość staczająca się
tak a propos omawianego tematu jest jedno pytanie, na które trudno jest uzyskac odpowiedz od ludzi: ile CV wysylasz dziennie? Normalnie nikt nie wie ile wysyła.

masz racje problem w tym, ze ja chce studiowac dlugo i namietnie. chce miec poczucie, ze cos wiem, ze nie siedze na dupie i narzekam. jak widac tego nie chca docenic. potrzebuje szansy na rozwoj. nie chajtne sie, nie pojde na kolejne studia, nie wyniose sie z chaty, nie zaloze firmy itd. BO NIE MAM ZA CO i nie chce jeszcze raz przezywac koszmaru pracy w ktorej traktuja cie jak smiecia/zero/gowno* *niepotrzebne skreslic

Gość staczająca się
no tak, ale w pracy zdobywasz doswiadczenie, takze zyciowe, zeby wiedziec, jak nie dac się traktować jak śmiecia. Ja zaczęłam pracowac w wieku18lat i studiowałam, gdybym nie studiowala mialabym lepsza pracę,ale i tak nie zaluję ze mam to mgr przed nazwiskiem. Nie od razu ma się pracę, w ktorej przynajmniej jest się normlanie traktowanym, ale mozna wytrzymac w takiej pracy jak ma się odkocznię. Idę sobiezrobić picie.

Gość staczająca się
poza tym to,z e komus dobrze idzie nauka nie znaczy, ze umie zarabiac pieniądze