Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pqowieurytmznxbcv

opisz swoj ideal mezczyzny...

Polecane posty

Gość pqowieurytmznxbcv

blondyn...brunet....a moze rudy niebiesko oki ...nie .... typ podrywacza...typ pisarza...cichy....ogier...no jakie macie marzenia dziewczyny

Gość musi być wiertałot
! eta wsio! :)

Gość blondyni gora......

Gość musi być wiertałot
wolę brunetów, ot co :)

Gość a ja lubie z ciemna skora....
i duzymi jajami

Gość brunet ..niebiesko oki
180....

Gość .mm.
z duzymi jajami ?Lol

Gość Dobry człowiek i tyle
to mój ideał , uczciwy , oddany, opiekuńczy - zwykły...

Inteligentny z poczuciem humoru zaradny, operatywny błyskotliwy lojalny opiekuńczy zadbany pow.180cm przystojny o pieknym usmiechu i miłej aparycji ma mnie wciąż adorować, rozpieszczac i podziwiać a ja będe leżeć i pachnieć ;)

Filo Zofia chyba o mnie mówisz, ale musiałabyś dodać ciemna karnację i zielone oczy :-)

A ja myslałam ze ogórki maja zielone garniturki i buty i sndałki, zielone, zielone sa całe ;)

O to oczywiście nie moje, ale zawsze mnie rozbawiało apropo tych autoreklamujących... :D bez obrazy oczywiście ...Gdyby mężczyźni byli samochodami, wszystkie kobiety chciałyby mieć ferrari. Niestety, trafiają na taki egzemplarz fiata, który dymi ma strzelający gaźnik i przez całą noc śmierdzi benzyną.. :p Mój ideał hm to taki mężczyzna, który jest sobą w każdej sytuacji. Jest zadbany, opiekuńczy i dla którego najważniejszą wartością jest rodzina. Wygląd owszem ma znaczenie i jest miłym dodatkiem aczkolwiek z wiekiem blednie. Zresztą jak facet ma w sobie \"to coś\" to zagorzała przeciwniczka blondynów, będzie miała blondyna a miłośniczka niebieskookiego wpatrzona będzie w te piękne piwne oczy :) P.S. osobiście nie przepadam za ferrari ;p wolę większy i mocniejszy kaliber :D

typ bezzebnej łachudry odpowiada moim gustom, chociaż obecnie muszę zadowolić się SKOTEM (toż to prawie jak czołg tylko, jakby lufy brak :D), czyli tym czym jeżdzi mój mężczyzna ... oczywiście z jego lufą jest wszystko ok ... :p

A więc mam dwa w jednym wyrazistego faceta w niewyraźnym pojeździe... Hm chociaż po głębszym zastanowieniu nawet 2 w 12 bo z tego co się orientuję cała obsada wynosi 2 + 10 ... ;p

hmm wysoki zadbany piekny usmiech inteligentny zabawny czuly jednoczesnie zwierzak musi byc dobrym czlowiekiem zaradny