Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yapko

Związek kobiety z bogatego domu i mężczyzny z biednej rodziny

Polecane posty

Gość jak baba puszczała się przed
ślubem to i po ślubie będzie jej łatwiej zdradzać

Gość julleczka
zadna przyjemnosc z seksu? A moze po prostu masz jakis maly problem??? Zreszta mezczyzni, ktorzy nagminnie szukaja dziewic sa po prostu niepewni siebie i swoich mozliwosci lozkowych-wiadomo, ze dziewica niewiele oczekuje w lozku a pierwszy mezczyzna moze byc dla niej kims bardzo waznym. Nie ma tez porownania wiec panowie moga spac spokojnie.

Gość nie każdy
lubi jak inni spuszczali się w jego żonę,

Gość nie każdy
napisałem że do zabawy to przyjemność ale nie na żonę

Gość julleczka
tak jak pisalam!Skoro musicie sie panowie dowartosciowywac-zreszta kazda kobieta wie ,ze jak facet szuka dziewicy to znaczy ze cos z nim nie gra.... Niewazne jak to sobie on tlumaczy.. pozdrawiam i zegnam!

Gość julleczka
poza tym moze spojrz logicznie-seks to potrzeba fizjologiczna i przyjemnosc zarazem-dlaczego chcialbys tego odmawiac swojej dziewczynie, jesli bylo to przedtem zanim poznala ciebie? wskazuje to raczej na egoizm i hipokryzje do widzenia

To świadczy o kobiecie o jej wartościach i wartości dla mężczyzny w znacznym stopniu. Po co mi taka po kimś...

Gość julleczka
moze by cie czegos nauczyla, zycie seksualne powinno sie wszak rozwijac,poza tym taka kobieta jest bardziej swiadoma swojej seksualnosci i szybciej zgadnie co lubisz a to wazne szcegolnie w malzenstwie, seks jest wtedy intensywniejszy i bardziej zabawny. Kazdy zreszta moze robic ze swoim cialem co zechce..Nie popieram jedynie zdrady, to juz jest przekroczenie barier. tym razem zegnam

Gość jak kobieta dziewica
to szacunek do niej wzrasta, czysta biologia i nie zmienisz tego!a szanować wywłokę CHYBA NIE KAŻDY POTRAFI

Znam opinie mężczyzn którzy ożenili się z takimi co miały innych i twerdzą że duzo łatwiej się takie zdradza. Poprostu bez wyrzutów sumienia(jak ktoś tu kiedyś napisał)...

Gość julleczka
Jesli to biologia to dlaczego tak niewielu mezczyzn szuka dziewic?Jesli nie umiesz szanowac kobiety doswiadczonej seksualnie to twoj problem.Ludzi szanuje sie za caloksztalt charakteru. Zreszta jak sie zakochasz w nie-dziewicy to sam zrozumiesz, jakie bylo glupie to co wczesniej pisales powodzenia

Większośc szuka tylko wprost nikt tego nie mówi...szmatę się zalicza i następna. ..kochałem nie jedną ale poprostu nie szanowałbym sam siebie żeniąc się z taką...

hej to jest nie na temat jednakże to mi chyba najberdziej w niej przeszkadzało i było powodem zerwania

Gość julleczka
W takim razie takie sa twoje wymagania jednak nigdy nie mow nigdy, poglady sie zmieniaja w miare poznawania zycia- moze wkrotce sam tego doswiadczysz..nie znam osobiscie mezczyzn ktorzy szukaja dziewicy-kazdy razcej szuka ladnej , milej i madrej oraz seksownej a dziewictwo? To nieistotne po prostu-lepiej jednak zeby kobieta nie lezala jak kloda..troche doswiadczenia by sie przydalo..

Gość Wiedźma ple ple
A ja mam w takim razie pytanie do facetów. Skoro nie lubicie 'używanych' babeczek, to czemu tak często zostawiacie kobitę i szukacie innej? Jak się mówi A to trzeba i B i przed ołtarz z dziewczyną, a nie innej szukać!

Sam ją wszystkeigo nauczę!!!DURNA WYCIERUCHO nie znam takiego co by szukał używanej i nie wolał dziewicy jako kandydatki na swoją żonę...

Gość julleczka
poza tym jesli ona byla gruba i brzydka jak sam napisales-to po co z nia byles? a moze dla tych jej pieniedzy? Zreszta twoje poglady moga dzialac w obie strony-moze kobieta tez nie chce faceta , ktorego penis byl zanurzony w tlustej dziewczynie...

Bo to spora przyjemność rozdziewiczyć kilka i kogoś innego pozbawić tej przyjemności. RYWALIZACJA MĘŻCZYZN poprostu między sobą

Gość julleczka
? to chyba rozrywka dla niedojrzalych takie rozdziewiczanie..

napisałem dlatego że się starała i była wobec mnie wyjątkowo miła-zgodziłem się i tyle

Gość Wiedźma ple ple
No dobra, ale jak to się ma do poprzednich wywodów na temat dziewictwa i życia razem przez całe zcyie? Nie wolno tak postępować, bo pozbawiacie te dziewczęta szansy na zamążpójście!

Gość dama używana z szacunkiem do s
widzę ze Miichał ma na prawdę problem - co on w ogóle robi na typoo babskim forum. Nie lubie faceta z takimi kompleksami - to nie facet. I jeszcze sex dla niego jest brudny -pewnie prawiczek - może ma 15-16 lat bo niczego nie rozumie. Zostawcie go to taki mięczak pewnie

choć byłem przekonany ze nie jest za ładna więc zapewne przynajmiej dziewica

Gość julleczka
yapko chyba nie miales innych propozycji w takim razie, dziekuje za seks z tlusciochem, musialo to wygladac okropnie, facet na poziomie wybiera atrakcyjne partnerki.. Poza tym skoro nie byla dziewica to po co z nia byles?

jak się ma 16 lat to się nie szuka dziewicy tylko dobrej kurwy aby się czegoś nauczyć-Kobiety tego nie rozumieją

inteligentna kobieta nie pisze takich bzdur jak Ty(nie była jakoś skrajnie tłusta ale nie była szczupła