Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yapko

Związek kobiety z bogatego domu i mężczyzny z biednej rodziny

Polecane posty

Gość julleczka
16 lat ? pisales na poczatku ze jestes juz po studiach?

Gość pani wiadomska
tak Miiichał ma problem. I mogę się założyc że nie miał żadnej dziewicy.. baran

Gość Wiedźma ple ple
No my kobiety tego raczej nie rozumiemy, bo kobiety na poziomie szukają mężczyzn, którzy są dobrymi, mądrymi ludźmi, a nie jakimiś kurwiszonami, co swą cieczą rzucają na prawo i lewo. Niestety takich, co sie nie sznują jest coraz więcej :(

Gość julleczka
ple ple -masz racje szczegolnie na tym forum ich nie widac...

Gość julleczka
wspolczuje ci tego seksu z nie-dziewica i do tego gruba..i jak teraz wypadasz w porownaniu z innymi facetami? z braku laku zadowoliles sie brzydka a teraz masz pretensje..hehe

Gość Wiedźma ple ple
Miiichał, ja myślę, że kobiety myślą to samo, po co im męskie szmaty, które się puszczały z innymi. Yapko, oj możesz mieć problem, bo zdaje się, że Ty już się puściłeś z tą grubą... Tak nie mieć do siebie szacunku i jeszcze rozpisywać się o tym na forum.... wstyd

Wy p.....eni materialiści. Macie kasę i co ? Pusto w tych łbach. Udajecie że jesteście trendy itd. A tak naprawdę to jesteście nikim.

jedna dziwka w tą czywewtą - ważne że teraz mam fajną kobietkę, a naprawdę chciałem opisać jakimi kobiety są materialistkami

Gość Wiedźma ple ple
Ale przecież jak ona sie dowie, że maiłeś kogoś przed nia, potraktuje cię jak ostatniego dziwiszona, który nie zatrzymał cnoty dla niej, tylko się puszczał wcześniej. W ogóle nie masz do siebie szacunku chłopie!

faceci sie nie puszczają tylko zaliczają-nie znasz etymologii tego słowa

Gość julleczka
yapko-uwazaj zeby ta twoja fajna kobieta cie nie zdradzila, bo z takim podejsciem do zycia to zapewne poszuka sobie innego-a moze nieuzywanego.. materializm-widocznie zazdroscisz innym ze nie masz tyle co oni, kazdy lubi pieniadze a kobieta ktora ma do siebie szacunek wybierze lepsze zycie z bogatym , przystojnym inteligentnym mezczyzna-nie kazda o tym mowi ale kazda takiego chce i tyle.

Gość Wiedźma ple ple
Dlatego, że traktuje Cię przedmiotowo, chce się na tobie nauczyc, a potem cie zostawi, bo po co jej taki uzywany typek. Hahahahahahaha :D:D:D:D

Gość julleczka
ha ha ha

jeżeli bogactwo mężczyzny jest wyznacznikiem szacunku (do samej siebie)to jesteś zwykłą KURWĄ i tyle

oj dzieci, To normalne ze kobietki lubią jak facet potrafi o nie zadbać a z kolej dziewictwo jest o wile bardziej cenione przez mężczyznę niż przez kobietę prawicto jej narzeczonego:D

Gość nie ma co ze szmatami gadać

Gość julleczka
nie tylko bogactwo juz pisalam zaradnosc wyglad inteligencja charakter, kazda tego chce-czy wiec kazda kobieta jest kurwa? Jesli Ty nie potrafisz kobiecie tego zapewnic a jest ona pewna siebie to poszuka sobie innego zapewne. poza tym z twoim niedojrzalym charakterem to juz w ogole porazka

Gość Wiedźma ple ple
Kasiu, to anachronizm, teraz kobiety rządzą, a faceci, do garów, sprzątania, spełniania zachcianek seksualnych i pomiatania nimi :D:D:D

Gość Wiedźma ple ple
Juleczko, ty nie rozmawiasz tu z mężczyznami, tylko przodkami Homo sapiens, oni mają mózgi płaskie ja talerze, bruzdowanie pojawi się za pół miliona lat :D:D:D

Gość julleczka
hej ple ple zauwazylam, co za porazka! Jesli znasz prawdziwych facetow i porownasz ich wypowiedzi do tych na forum to juz kompletna tragedia. Ale przeciez faceci na poziomie nie przesiaduja na babskim forum!

a kto to napisał \"kobieta ktora ma do siebie szacunek wybierze lepsze zycie z bogatym , przystojnym inteligentnym mezczyzna-nie kazda o tym mowi ale kazda takiego chce i tyle.\" pusta KURWO

porządna dziewczyna nie puszcza się bo facet jest bogaty i czu ma 2 czy 5 tysięcy. to jakieś kurewskie wypociny

Gość to kobieto zależy aby mieć
Rodzinę i to one powinny tyle zarabiać aby ją utrzymać..

Gość julleczka
mozna jedynie zauwazyc iz ty nie jestes tym przystojnym i dobrze zarabiajacym oraz inteligentnym mezczyzna. Przeszkadza ci ze kobiety wybieraja lepszych od ciebie?Nie sadze zeby kobieta ktora wie czego potrzebuje byla kurwa. jest po prostu swiadoma swej wartosci.

przeszkadza mi jak używane resztki po kimś mi się trafiją, akurat na wygląd nie narzekam, spotkałem osoby bardziej inteligentne od siebie ale napewno nie byłabyś to ty.