Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yapko

Związek kobiety z bogatego domu i mężczyzny z biednej rodziny

Polecane posty

Gość julleczka
gosua masz racje -moj facet tez jest po studiach a ja skonczylam w tym roku-to nie jest oczywiscie gwarancja dobrych zarobkow ale juz jakis wstep, tez sobie nie wyobrazam innego od mojego albo jakiegos nieudacznika co to nie umie zadbac o rodzine. Podobne wyksztalcenie i wychowanie zbliza ludzi wiec jesli panowie z kafeterii spotykali sie z takimi czy innymi nieciekawymi kobietami, zapewne sami nie sa godni zainteresowania

A 8 tys zł to 2tysiące euro a za te pieniądze poziem życia w Holandii jest niższy niż w Polsce za 1500zł. Polscy emigranci.

Jak ma 24 lata to ta dziewczyna żadnych studiów nie skończyła. Wracając do pensji to nawet Włosi narzekaja że nawet tam 2000Euro to nic

Gość gosia dobrze zarabiająca
ja zarabiam w Polsce 3200 netto, ale jestem kobietą i bardziej niż praca zawodowa interesuje mnie ognisko domowe, a mój facet ma teraz ponad 5000, nhie jest miernotą jak autor tego topiku i nigdy nie spotykałby się kobietą która mu się nie podobała i której nie szanowałby tylko dlatego, że myslałby że dzięki koneksjom jej ojca do czegoś dojdzie. Autorze topiku i cały pseudomęski chórku- jesteście nieudolnymi namiastkami mężczyzn, niezaradnymi i z kompleksami nie tylko na punkcie zarobków ale i całej osoby. Zamiast siedzieć na babskim forum pouczcie się języków albo weźcie drugi etat :)

Gość julleczka
hm ja pracuje tylko 2 razy w tygodniu a poza tym jestem obywatelka holandii-praca jest stala i zarobki taki jak reszta holendrow, poza tym moj maz zarabia o wiele wiecej ode mnie wiec jest ok. Przykladowo ksiegowa zarabia w holandiiod 1200euro czasem 1600 na miesiac wiec to nie jest znow tak duzo..Ludzie po studiach maja okolo2 tys przewaznie jesli pracuja np w administracji ale zazwyczaj po pieciu latach dopiero. Poza tym reklamuje tez dzinsy ale sporadycznie-mojemu mezowi sie nie podoba ten pomysl. pozdrawiam i zegnam.

Gość julleczka
jak to nie skonczylam studiow bo mam 24 lata? chyba niewiele wiesz o edukacji..

Gość julleczka
pozdrawiam i koncze maz czeka..

Tu się idioci podniecają że 8tys zł. To jest poniżej średniej płacy w Niemczecj i krajach Beneluxu tam przeciętna płaca to ponad 3000euro. W przeliczeniu to rzeczywiście wydają się niesamowite sumy. i takie biedne dziewczynki mają okazję popisywać się.

Gość julleczka
8 tys zl za dwa dni pracy w tygodniu to duzo moim zdaniem, ty pewnie nigdy nie widziales nawet takich pieniedzy..

Gość julleczka
zalosny jestes i nie masz pojecia o placy za granica...jak i o wielu innych rzeczach, lepiej bedzie dla ciebie jak wyjdziesz z babskiego forum i zajnmiesz sie czyms pozytecznym

Gość julleczka
watpie i wspolczuje