Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yapko

Związek kobiety z bogatego domu i mężczyzny z biednej rodziny

Polecane posty

jeżeli kobieta przelicza swoją wartość na pieniądze to jest poprostu kurwą

Gość Wiedźma ple ple
Bo niektórzy to majo nie iloraz a iloczyn inteligencji, tych to się nie da pobić :D:D:D

Gość Wiedźma ple ple
*mają

zresztą na taką starą dupę jak ty to szkoda byłoby mi wydawać pieniądze

Gość julleczka
jesli piszesz ze na wyglad nie narzekasz to podejrzewam ze jest dokladnie odwrotnie..sam jestes taka resztka o ktorej piszesz i to skazona-seks z tlusciocha..brrrr! Co do inteligencji to nie bede sie klocic-widze , ze tylko ten argument ci pozostal..

Gość Wiedźma ple ple
To opowiedz nam Yapko, jaką planujesz przyszłość dla siebie i Twej dziewczyny?

:D Tak naprawdę to ta 19 powinna mieć wysokie wymagania. I wraz z wiekiem obniżać. Jednak kobiety robią inaczej, czym starsza i mnie atrakcyjna tym ma większe wymaganie.

żebyś wiedział póki facetowi się chce o nią starać

Gość młode to bardziej idealistki

Gość julleczka
zdenerwowales sie yapko? poza tym skoro jak piszesz skonczyles studia to jestes starszy ode mnie.. i zalosny ja nie przeliczam na nic swej wartosci-po prostu wiedzialam na jakie zycie zasluguje i jakie chce miec i takie mam moj zwiazek jest pelen pieniedzy-to fakt-ale rowniez pelen milosci piszesz ze nie chcesz na mnie wydawac? a co ty bys mi mogl kupic chlopcze za twoja pensje??? moze pozycz troche pieniedzy od swej grubaski ale nie dla mnie-ja zarabiam na siebie a jesli moj maz chce mi sprawiac drogie prezenty to czemu nie? Kazda kobieta bylaby zadowolona.. a poza tym coz to za watek? po prostu masz kompleksy na punkcie pieniedzy i kobiet ktore sie cenia. zegnam

Gość julleczka
wlasnie widze ta twoja inteligencje hehe szkoda pisac.. wspolczuje twojej dziewczynie, ale na pewno wkrotce sie obudzi i poszuka kogos lepszego! hamuj swe emocje, nie wiedzialam ze jestes taki nerwowy i emocjonalny.. powodzenia w zyciu! I zycze ci zebys sie pozbyl swych kompleksow jak najszybciej-chyba zauwazyles , ze nawet na kafeterii jakos zadnej nie zainteresowales.. pozdrowienia dla twojej grubaski!Ale nie pisz juz wiecej o tym ze cos z nia robiles- wstyd jak nic!

naprawdę współczuje twojemu facetowi, dla mnie byłaby porażka ożenić się z taką kurwą. Frajer z niego

Gość Napisałeś że była gruba i
Piersi miała niewielkie..Stawał Ci przy niej

Gość julleczka
hehe przekaze mu twoje wspolczucia watpie zebys byl dlugo ze swoja dziewczyna-niestety z twoich wypowiedzi wynika ze nie wiesz nawet czego kobieta potrzebuje a to juz dla faceta porazka, w dodatku twoj charakter i zarobki tez nie najlepsze, raczej nie wroze udanego malzenstwa, szczegolnie z twoim podejscie.

Gość julleczka
ale mozg ci nie dziala..haha

jestem pewien że nie masz męża jesteś samotną kobietą spędzającą czas przed komputerem- maja kobietka to już ciuszki przygotowuje na andrzejki a ty będziesz sama siedzieć w domu

A najbardziej się zdenerwowała jak napisałeś że nie chcesz używanej, skurwiła się a teraz nikt nie chce.

Gość julleczka
w Holandii nie obchodzi sie andrzejek a to co piszesz jest po prostu smieszne.. samotna kobieta ...niezle, widze, ze juz nie masz innych argumentow.. moj maz wlasnie zaraz wraca z pracy wiec niestety bede zaraz konczyc,na pewno sie usmieje gdy przeczyta co piszesz chociaz to raczej zalosne a nie smieszne.. ciekawe skad takie wnioski

Gość gosia dobrze zarabiająca
Yapko- jesteś nieudacznikiem- 2000 tysiaki- hahaha- dorosły niby facet. Z taką miernotą jak Ty, w dodatku z miernej rodziny, która nie zadbała o dobre wykształcenie to tylko 19tka może się umawiać, bo jeszcze nie wie na co samą ją stać i pewnie nawet te twoje groszaki jej imponuja- bo nie musi brać na wszystko od rodziców. Ja jestem samowystarczalna i mój facet tak samo. Oboje jesteśmy po studiach, pochodzimy z rodzin gdzie dbano od najwcześniejszych lat o naszą edukację i rozwój. Sory, ale nie chciałabym mieć za partnera dupy wołowej, przez którą w przyszłośći moje dzieci byłyby w takiej samej sytuacji jak ty teraz.

Gość julleczka
bez komentarza nie wierzysz-twoja sprawa-albo zazdroscis zpo prostu co w tym dziwnego ze mieszkam w holandii?nie byles nigdy za granica ze to takie dziwne ci sie wydaje?

Gość gosia dobrze zarabiająca
no tak dla takich jak Yapko i Miichal to Holandia brzmi bardzo egzotycznie, pewnie nie są pewni czy na pewno intnieje ;)

Do Holandii to na dziwki się jeździ i zajarać . Wole Italię zresztą jak była kobieta autora topiku...Tam nie ma co oglądać wiatraki i Amsterdam.