Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo sie boje

Zapalenie szyjki macicy- pomóżcie boję sie

Polecane posty

Gość bardzo sie boje

nie wiem skad to sie wzielo, nawet nie wspolzylam od dluzeszego czasu, mam dopiero 20 lat :( mialam jakies delikatne rozowe uplawy wiec wczoraj poszlam do gin. poprosilam o usg i cytologie, zrobila i podczas pobierania materialu do cytologii szyjka zaczela krwawic :(:( powiedziala ze jak nie daj boze wyjdzie 3 grupa tpo bedzie do mnei dzwonic bo taki ma zwyczaj, bpoje sie ze podejrzewa u mnie cos gorszego boje sie tak bardzo ze to cos gorszego niz zapalenie, dostalam mocne antyibotyki jakas doxycyline czy jakos tak i metronidazol globulki :( dziewczyny pocieszcie mnie ze tez tak mialyscie, ze to sie zdarza i to nie jest rak :(

ja mialam tylko stan zapalny przydatkow, wiec nie moge ci za wiele pomoc, ale taki stan utworzyl sie po antybiotyku jaki przyjmowalam na zapalenie oskrzeli... niewiem czy bierzesz jakies leki oslonowe, ale radzilabym ci i popros swojego ginekologa aby dal ci jeszcze cos od grzybicy, bo tez po takiej kuracji mozesz miec, to normalne, duzo kobiet tak ma, ja tez mialam po tym zapaleniu przydatkow jak juz wyleczylam jedno zalapalam drugie, bledne kolo, nie zycze...

Gość aniaaaaaaaaaaaa
Ale si ę przestraszyłam, ja też u siebie zauważyłam takie różowawe upławy, ale to sporadycznie. Ostatnio jak robiłam cytologie wyszła mi 2 grupa. No i teraz miałam zrobić w styczniu, bo babka powiedziała że jak jest wszystko ok to robią co 2 lata. Chyba jutro pogalopuję do lekarza.

mialam to samo zapalenie szyjki macicy ,cytologia wyszła mi 3 też krwawilam podczas pobierania cytologi . Przepisano mi leki nie pamiętam już jakie ,leczenie nic nie dało powtórka cytologi i znów 3 gr. wtedy lekarz przepisał mi lek ALBOTHYL ,powiedział że jezeli nie pomoże to trzeba będzie pobrac w szpitalu wycinek do badania histo -pat . Naszczęscie albothyl pomógł . Nic się nie martw 80% gr. 3 cytologi to sa wlasnie stany zapalne a nie nowotwory .