Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooo qurw...a szok

http//wiadomosci.o2.pl/?s=257t=301763

Polecane posty

Gość ej noooooooo
masakra :(

Gość ooooo qurw...a szok
boze... zawsze jak czytam takie cos... dociera do mnie ze przeciez to moglo sie stac komus bliskiemu..mojej siostrze ,kolezance.... i to przeraza najbardziej.

albo lepszy sposob na oduczenie --- pozwolic jakiemus duzemu murzynkowi ich troszke rozdziewiczyc. tak by poczuli jak sie czuly ofiary

Gość ooooo qurw...a szok
wiecie co... ja tego nie pojmuje poprostu. jak mozna byc takim skurwielem? czy oni sie nie zastanowili nawet przez chwile co robia? no tak jakby sie zastanowili to moze by cos wpadlo do pustego łba. naprawde przeaza mnie to ze takie potwory istnieją,a co gorsze to młodociane potwory...co bedzie jak dorosna skoro juz teraz maja tak spaczony mózg?

Gość kche kche
masz racje..

Wszytkim, a potem nosiłabym na szyji jako trofeum wojenne nanizane na sznur konopny :-0

Mistral nie chcę straszyć, obserwuję postępy i wyciągam wnioski. Ja nie mamm jeszcze dzieci, chcę mieć, ale się boję, jak tak ma wyglądać ich życie to po co mają się tu męczyć? Bo mamusia poczuła instynkt macieżyński i z tatusiem chcieli dzidzię??? Co ja mogę dać takiemu dziecku? Wychowasz na wrażliwe to się powiesi, jak mu spodnie w szkole zdejmą, wychowasz na twardziela, to będzie gwałciło po klatkach.. ja się pytam co się wyrabia????

Ktos zna dobrą szkołę przyklasztorną na Śląsku ? :-0 Idąc Twoim tokiem rozumowania z mojej córki rośnie mały gwałcicie l:P

Co będzie później? Nietrudno zgadnąć. Pójdą do poprawczaka, posiedzą tam do osiemnastego roku życia. Tam będą bohaterami, będą opowiadać kolegom jak to było, a ci będą patrzeć na nich z podziwem. Potem wyjdą, i co? Skoro to już w tym wieku zrobili, to będą robić nadal, a biorąc pod uwagę rozrośniętą demoralizację po kilkuletnim pobycie w takim miejscu, pewnie nie tylko to. Przyszli pensjonariusze zakładów karnych i praca dla policji i wymiaru sprawiedliwości.

Przeciez to sa jeszcze dzieci, w jakich warunkachoni sie wychowali,ze stac ich na takie rzeczy.Odpowiedzialnosc najpierw powinna spasc na rodzicow (oczywiscie pieniezna i to spora)zeby pozalowali,ze sie dzieckiem nie zajeli a tych gnojow malych karac jak doroslych. Dziewczynke w wieku 10 lat zgwalcic... przerasta mnie to

Gość o w morde
JA JESTEM Z DĄBROWY!!!1

Gość o w morde
nic nie mowilwi!!!W ZADNEJ GAZECIE!!CISZA! JA PIEROLE TAKI NUMER...A JA WRACAM O 1 Z PRACY...