Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiec je pozdrawiam

Zauwazylem ze na poludniu Polski sa niezbyl ladne dziewczyny ale za to mile .

Polecane posty

Gość wiec je pozdrawiam

Gość no to dziekujemy ci
serdecznie panie "piekny"

Gość danke szun
"przystojniaczku" buehehe

Gość jaktotak*
A ładne, ale za to wredne zołzy są na Mazurach. Pozdrawiam 🖐️

Gość wiec je pozdrawiam
Ale to prawda , to moja opinia , napisalem przeciez ze macie inne zalety , jestescie mile i dobre , to tez wazne .

Gość no to dziekujemy ci
nawet gdybysmy wygladaly jak brzydula z telenoweli... to najwazniejsze ze sie cieszymy ze nie ma i nas na poludniu Polski takich pustych kolesi jak ty...!!

Gość wiec je pozdrawiam
Ale o co wam chodzi , zawsze staram sie mowic prawde , nie bede mowil ze jestescie najpiekniejsze skoro wcale tak nie uwazam .

Podobno w Zjednoczonych Emiratach Arabskich są ładne , miłe i w dodatku posłuszne mężczyżnie. Zawsze możesz spróbować.

Gość przypadkowy
Bardzo są ładne sosnowiczanki, opolanki, częstochowianki i osobiście znam taką piękną i cudowną dziewczynę z małopolskiego, nie zamienię jej na inny SKARB :):)

Gość wiec je pozdrawiam
Nic juz nie mozna powiedziec bo sie obrazaja :O Dobry charakter tez jest przeciez w cenie :D

Gość jaktotak*
Ciekawe czy jak taka brzydka dziewczyna z południa przeprowadzi się na północ, to czy staje się ładna, czy może ta brzydota jej zostaje??? :P

Gość wiec je pozdrawiam
Wtedy powiem ze na polnocy dziewczyny sa coraz mniej ladne .

Gość wiecietakjakos
powiem wam wystarczy zajechac sobie chocby do silesii w katowicach to zobaczycie ile tam chodzi slicznych lasek naprawde dziewczyny na slasku sa swietne

Gość kkaaaaddd
ale głupoty znam ładne osoby z południa ze wschodu i północy tak samo jak widuję brzydkie w tych samych miejscach Raczej chodzi o Polki jako kobiety niż rejon, zreszto autorze sprawdź sobie, że najczęsciej Miss Polonia wybierana właśnie była z południa Polski..

Gość kkg3
jestem ze wsi ,to widac,jaetem ze wsi -to slychac,jestem ze slaska i dlatego jestem brzydka ,ale mila.POZDRAWIAM brzydule z poludnia 🌼

Gość swietochlowiczanka z niemiec
Ciastko z kremem................. czuje ze to ten sam co przed paroma min zalozyl topik o hanysach :P

Gość fwewe
dokladnie chyba masz jakis uraz psychiczny do tego slaska a raczej do jakiejs slicznej laseczki hahaha

Gość brzydula z Południa
Serdecznie Cię tez pozdrawiam. Bo żem miła. :)

a ja dobra jestem więc też Cię pozdrawiam - i wszystkich innych też (teraz próbowałam być miła) :O:O:O

pozdrawiam,niezbyt ładna za to miła. hehehe,troszeczkę zmiany i z brzydkiego kaczątka powstanie piękny,atrakcyjny łabędż:) A zouza... zawsze już nią pozostanie

Gość brzydula z Południa
Mamy Coś w sobie! Dziewczeta z Południa. No, ale to się trzeba tutaj urodzić! :)

nie wiem co masz na mysli mowiac dziewczeta z poludnia :) ja mam odmienne zdanie :) dziewczęta zza zachodniej granicy ( i nie pisze o naszych dziewczynach, ktore wyjechaly) rzeczywiscie maja dość odmienny typ "urody" ale nasze .... oj cos Ci sie pomylilo :P

czyżbyś widział wszystkie?? :) A ja jestem z południowego-wschodu ... to pewnie jeszcze gorzej :P

Gość brzydula z Południa
Hrabio! "nie wiem co masz na mysli mowiac dziewczeta z poludnia" - przeczytaj Hrabio temat, a potem posty autora topiku, to bedziesz wiedział o czym mówię. Ciebie tez pozdrawiam, bo jestem miła :)

Gość wiking avons
a ja jestem z poludnia polski i jestem ładniutka i chudziutka i wogole,ale tu są śliczne dziewczyny naprawde...każda jest piękna!!!!!!:):):),ale nad morzem w pomorskim i zachodnio-pomorskim też są świetne laski :(

Gość wiec je pozdrawiam
Mialem racje , wszystkie wpisy dziewczyn z poludnia sa kulturalne :) Brak urody mozna im wybaczyc .