Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vienna

Mój chłopak słucha Modern Talking

Polecane posty

Gość Vienna

Jestem załamana! Doprawdy nie wiem co mam zrobić. Niedawno jestem w związku z chłopakiem, którego bardzo kocham. A urodą to on nie grzeszy, jest niski i ma małe stopy. Ale najbardziej nie mogę znieść u niego że lubi muzykę lat 80-tych a w szczególności Modern Talking oraz C.C. Catch. Nie to żebym mieła coś do lat 80-tych. Sama lubię muzykę z tego okresu, ale na poziomie! Ale Modern Talking ??? toż to jest zwykłe dicho, rąbanka, kicz. Na domiar złego mój chłopak non stop słucha Radia Złote Przeboje bo twierdzi że po godz 20-tej psuzczają tam perełki! Jak raz puścili w Andrzejki piosenkę Modern Talking - "Brother Louie" to mało orgazmu nie dostał. Wiele razy próbowałam go przekonać aby posłuchał takich gwiazd jak: Classix Nouveaux, Duran Duran, Roxy Music, Ultravox, Human League, Toto, ZZ Top, Spandau Ballet. Ale nie on woli Modern Talking i inne dicha. Nie wiem co mam robić. Gdyby chociaż był wysoki albo miał rozmiar buta 42. A ona ma tylko 170 cm i rozmiar buta ledwo 40! No i ten Modern Talking :(((

Gość byłam raz w karpaczu.......
Wzrost to pikuś w porównaniu z jego gustem muzycznym Kopnij go w cztery litery:classic_cool:

Gość rozmiar buta 42
:d🖐️

Gość Vienna
Ilekroć do niego przychodzę to musi mieć włączone to denne Radio Złote Przeboje, a jak mu każę to wyłaczyć to mówi że mam zostawić bo pewnie zaraz puszczą "Cheri, Cheri Lady". Czyż to nie jest chore? A jak chciałam żeby mi pomasował stopy ( a mam rozmiar buta 43) to powiedział mi że mam duże stopy i nie będzie ich dotykał bo się boi dużych stóp. Sam ma tylko 40. Co robić ??????

Gość rozmiar buta 42
:D :D :D

:D:classic_cool:

Gość pisklaczek.
Pusc mu cos bardziej mrocznego Ultravox albo depeche mode a jak nie przerzuci sie to go oleju :D a swoja droga naprawde Ci to tak przeszkadza?? moj eks mial zupelnie inny gust muzyczny niz ja ale trzeba isc na kompromis

Według innej wersji obrała sobie stopy ze skóry...:D

Gość ja tez chce zerknac
a co jest złego w słuchaniu modern talkieg ?ja te uwielbiam ich słuchac cos nie teges ze mną?

Gość Vienna
Nie rozumiem co chcecie od moich stóp. Mam 19 lat przecież! 43 stopa u 19-letniej dziewczyny to i tak jest mało. Moje koleżanki prawie wszystkie w moim wieku mają i rozmiar buta 46. Przecież każdy kto jest na czasie wie że rozmiar buta u młodych dziewczyn znacznie wzrósł !!!

Jak dla mnie to tandeta i bezguście, ale oczywiście są gusta i guściki. Co do autorki - widział gały co brały:classic_cool:

Gość pisklaczek.
. chyba e masz 12 lat dziecko skor stopy to dla ciebie wyznacznik, a swoja droga male stopy sa ladniejsze niz pletwy jak u wieloryba a modern talking jest lepsze niz np polskie dicho

Uuuu to niezłe kolezanki chyba po czarnobylu...A nie pasują ci jego stopy bo tak naprawde sama jeszcze byc chciała miec takie stopy jak on.Jestes po prostu zakompleksiona... Dziewczyno,gdzie ty buty kupujesz?Mozesz co jedynie nosic meskie adidasy....

Gość pewnych osób się nie zapomina
:-D

Gość Vienna
Taaak? Thomas anders i Dieter Bohlen ??? Niecierpię ich a w szczególności tego kurdupla Thomasa! Ten jego głos! To jego beznadziejne "Brader Luji luji luji" Żygać mi się chce jak tego słucham! Aaaaaa i jeszcze jedno! Małe stopy u faceta są bardziej okropne jak duże stopy u laski! Zresztą żadna młoda panna nie ma teraz serdelka poniżej 40! Teraz dziewczyny mają prawdziwe duże stopy! A faceci tym bardziej !!!

A pozatym jak mozna kogos kochac i nie akceptowac go takim jakim jest...?Jak sie kogos kocha to ta osoba jest dla nas najpiekniejsza na swiecie...Sama siebie oszukujesz...

Rozmiar 43 uwazasz za \"prawdziwe stopy\"? Bo dla mnie to jakies wynaturzenie...Ja osobiscie nie spotkałam takiej osoby z taką girą...

Ja mam rozmiar 38,5 i to uwazam ze mam duzą nogę ale twoja.... Chyba Pan Bóg dał ci wiecej w stopy niz w rozum...

Gość Vienna
Zapomniałam napisać że jestem wyższa od mojego o 10 cm i uwierzcie że łatwo nam nie jest z tego powodu. Ludzie się z nas śmieją, straciłam przez to prawie wszystkie moje koleżanki. Żadna nie akceptujem ojego wyboru. Jestem podobno ładną dziewczyną i nikt nie rozumie jak mogłam sobie wziąść takiego kurdupla. No ale miłość nie wybiera :( Byłoby ok gdyby chociaż miał ten rozmiar buta 42! Znam masę facetów co mają nawet i 168 cm wzrostu, ale rozmiar buta 42, czasem 43. Ale 39 albo 40 ?? Toć to zwyrodnienie jakieś. A młode dziewczyny teraz naprawdę mają duże stopy. 42/43 to jest standard u przeciętnej 19-latki więc nie mam się czym przejmować. Moją stopę uważam akurat za atut! Ale facet powinien mieć duże stopy !!! A jesli chodzi o Modern Talking to nie mam zamiaru się powtarzać. Niech mi tylko jutro spróbuje puścić "Atlaaaaantis is Caaaaaaalling" to chyba od niego odejdę! Na Serio!

Gość pisklaczek.
cofnij sie lepiej do przedszkola gówniaro ze stopa złodzieja. Pewnie w szpilkach wygladasz jak kaczor donald :P a odnosnie muzyki wolalabym sluchac modern talking niz dody, stachurskiego, verby, mezo czy rubika :o) bleeeeeeeeee

pisklaczku chyba zapomniałas ze nie produkują kajakow o rozmiarze 43...:D No chyba ze na zamowienie...;)

Gość gjhfkhk
masz problem, kolo ci nie lexy i szukasz tylko pretekstu zeby odejsc a ten topik to chyba po to zeby sie usprawiedliwic..z ta stopa to chyba zarty...a od mlotków i tłoków wara- w postawówce szalałem za nimi ....dzis tez posłucham z nostalgią.. .a kiedys bylem z dziewczyna , totalna fanka depeszy i jakos mi nie przeszkadzało, masz problem ze sobą i tyle

Gość pisklaczek.
w sumie ten an dole ma racje ale dM a modern talking to zuplenie inny typ muzyczny hehehhe

Gość Vienna
No dokładnie!!! Depeche Mode to przedstawiciel nurtu New Romantic lat 80-tych do którego należą także takie klasyki jak: Ultravox, Duran Duran, Classix Nouveaux, Spandau Ballet, Human League, Soft Cell, New Order, Talk Talk, OMD, Visage czy nawet David Bowie. Natomiast Modern Talking to czyste dicho lat 80-tych do którego można zaliczyć takie dna jak: C.C. Catch, Sandrę, Sammanthe Fox, Sabrinę (bleeeeeeee), grupę Bad Boys Blue, Silent Circle, JOY, Londonboys oraz Radioramę (tego ostatniego to już wyjątkowo nietrawię!!!) A mój właśnie słucha dicha z Modernami na czele! :(((

Gość dupcia
kazda dekada ma swoje przeboje za kilkanascie lat wstydem i obciachem bedzie słuchanie rubika kapujesz?