Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elcijk

wielkie zaburzenia snu

Polecane posty

Gość elcijk

mama synka ponad rocznego ktory nigdy nie sypiał nocą dobrze,mimo że zasypial w swym lózeczku-zawsze powtarzam zawsze mimo zmeczenia dlugo sie przewracal i płakał nim usnal ale od mies przechodiz sam siebie,budzi ise nocą tak kolo 23 a chodiz spać o 21 i szaleje bawić sie chce do 2 w nocy! po czym wstaje wyspany o 7..a miedzy tą 2 a 7 mqa jeszcze pobudke na picie! żebówe nie widze,robię herbatkę uspakajajaca ale nie pomagają co robić... prosze o rady pediarra pytala czy płacze przy oddawaniu moczu-nie zauważyłam,a nocą to jak sie budzi to chce bawić sie nie płacze jak go wyjmę z lożeczka-tylko ma super humor mialyscie takie przypadki????

moja 7 miesięczna córeczka też miała takie zrywy w nocy ale pokonaliśmy to. Po pierwsze wyeliminowałam jej jedną drzemkę w ciągu dnia a dwie pozostałe skróciliśmy. Teraz w ciągu dnia przesypia od godziny do półtorej. Po drugie w nocy jak się budziła, a w naszym przypadku o 3 nie reagowaliśmy, tzn. nie podawaliśmy jeść, pić i nie świeciliśmy światła. W pierwszą noc buczała godzinę, w drugą pół ..... aż wkońcu pokręciła się pare minut i zasypiała. Wydaje mi sie że twój synuś budzi się z przyzwyczajenia !!! pozdrawiam.

Chimera ale co to znaczy plakala jak?? Bo moj sie tak drze, ze normalnie sie zapomina, caly drzy i czasem sie krztusi. Boje sie go tak zostawiac i wogole dopuszczac do takiego stanu, bo potem nie moze dojsc do siebie