Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaa

a co powiecie na ten wozek????????????????????????????????????????

Polecane posty

mutsy moze i drogi ale ma tez swoje wady, maly kosz na zakupy- jak dla mnie :( za taka cene spodziewalam sie czegos innego, myslalam ze dam sobie rade...

Gość hihi hahaha
dziwne ale ostatnia aferka dotyczyła nie "maluchów" tylko porsche" a mój wcale nie jest polski ale wiadomo wszystko co nie nasze to gówno, dla mnie osobiście moze jeździć nawet dwoma wózkami naraz śmieszy mnie takie pieprzenie czy ten czy tamten a dziecku i tak wsio ryba czym jedzie bez przeady taki maluch spi i ma w dupie czy jeżdzi wózkiem za 3000 tysiaki bo mamuśke stać czy za 500 bo też mauuśe stac hehehhe durne snobki

Cześć Dziewczyny. Widzę że macie problem z wyborem odpowiedniego wozka dla swoich pociech.Ja rodzę za miesiąc i już kupiliśmy bryczkę dla naszej córci wybraliśmy chicco trio enjoy nie wiem czy naszej malutkiej się spodoba ale mi sie spodobał od razu! Był aniezbyt drogi jak na wózek trzy częściowy ale wiele mam mi go wlasnie polecalo!

Nie no Ty jestes za to blyskotliwa ;)wszyscy poza tym durni....;) Skoro juz sie wypowiedzialas na temat tego wozka o ktory prosila zalozycielka topiku tak elokwentnie to juz dziekujemy. Evi-mnie sie wydałm poprostu ciezki.Ale kazdy szyka czegos dla sibie.Jak ktos nie musi dzwigac -tylko wjezdza np. do domku to waga nie ma takiego znaczenia.

Mamusiunia;) Ten Chicco tez mi sie podoba-wogole biore pod uwage jakies trio.zeby wszystko sie mobilnie skladało ze soba....

Gość hihi hahaha
a pewnie że jestem błyskotliwa ale musze się zniżać do takiego pozoimu jaki same reprezentujecie DURNE KROWY

tak Twoja blyskotliwosc i poziom własnie widac ...jak brak argumentu to najlepiej wytoczyc ciezkie dziala czyli blzugi i epitety. Nie wiem jaki dom Cie wychowal ale nie wyszlo to dobrze..Widac jak Ty wychowasz to swoje dziecko.

Gość
olinek po co tracisz energię na poarańczki:D brak mi słów na nie, żenada. pozdrawiam🌼

No własnie po co;).. Nawt toto nie ma odwagi miec jednego nicka...jezyk rynsztokowy a i wychowanie marne..... ze tez jeszce na Kaffe nie wprowadzili rejestracji takiej normalnej z imienia ,nazwiska:).Moze poziom wypowiedzi i dyskusji by sie zmienil nieco:D

Gość
może:D dobranoc, życzęiłej nocki wszystkim przyjaznym, a pomarańczkom mówimy nie :P

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
no dobrze a jest tu jakas mama ktora ma ten wozeczek firmy jane??bo nigdzie nie moge trafic na opinie o nim http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_47_349&products_id=5766 bo znowu sie rozmyslilam i chyba kupie ten jane bo chyba faktycznie lepiej dolozyc i miec lzejszy i wygodniejszy wozek ktory z pewnoscią mi dluzej posluzy (chodzi mi o spacerowke)

jak dla mnie to tez narazie the best:D Ja go tylko widzialam na zywo u jednej mamy.Ale nie zdazylo mi sie wyprobowac. A moze by tak popytac w sklepach i gdzies upolowac...przymierzyc sie ot co:)

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
a widzialas spacerowke czy gondole??? bo mnie ciekawi jak sie gondola prezentuje, zeby zobaczyc ten wozek to bede musiala jechac 120 km do szczecina a i tak nie wiadomo czy go zobacze bo niewiadomo czy bedzie akurat w hurtowni

oj ja akurat widzialam z fotelikeim zapietym.wygladal extra.Zgrabniutko! Ale w tej gondolce to ile ty to bejbi powozisz???:D Jeszce zalezy kiedy termin? Jak na wiosne...to gora 2-3 mce i to na zmiane z fotelikiem ktory jest bardziej mobilny-mozna do auta wziasc ,na zakupy.Potem moga przyjsc upaly i zapewne zaczniesz uzywac lekkiego spacerniaka.

Gość 1...2...3
piękny, ale spacerówka jest zbyt płytka. widziałam ostatnio chłopczyka śpiącego w takim wózku (spacerówka) - biedny ledwo się mieścił, nóżki mu wystawały, a w zimowym ubraniu to już w ogóle

Gość 1...2...3
I przestrzegam wszystkie mamy przed wózkami chicco. Ta firma robi tylko fajne zabawki. Wózki są co prawda piękne, ale bardzo awaryjne. Znam kilku rodziców, którzy przejechali się na tej firmie. Jedne z najbardziej trwałych i stabilnych wózków robi Emmaljunga. Nowe są bardzo drogie, ale warto nawet kupić używany, bo są niezwykle wytrzymałe (to takie volvo wśród wózków jak nam powiedział sprzedawca)

do Chicco jest bardzo podobny Peg Perego zarowno to Trio z fotelikeim i gondola jak i same spcaerowki.O Chicco nic nie napisze bo nie mialam ale mialam spacerowke Peg Perego plico i super sie sprawdzila.Leciutka.Zgrabna.Duzy koszyk pod spodem.Regulacja raczek wyzej-nizej.Budka,folia.Wszystko sie raz dwa demontowało i dało sie normanie prac.Bylam z niego bardzo zadowolona.Nic nie skrzypialo i zadnej awarii.Wobec tego przypuszcam ze trio tez powinno sie sprawdzic.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1....2......3 ty pisalas o spacerowce tego wozka tej firmy baby dreams co w temacie czy o tym wozku firmy jane??

Gość gość
SskrLb0D7ipDTULmbRaamKUw