Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia17

Czy faceci w wieku 25-28 latwolą kobietki w wieku 16-17 czy rówieśnice

Polecane posty

Gość rany Boskie II
Apostole moze wykaz swoje zdolnosci w druga strone? Moze ocen tak faceta, a nie tylko kobiete? Do tanga trzeba dwojga, wiec nie mozna patrzec na to az tak jednostronnie i egoistycznie. Zastanow sie sam nad soba.

Czy racjonalność jest cechą którą szukamy u kobiet - ja lubię te bardziej zwariowane

Gość a ja mam 27
inteligebcja czy wiesz co to jest... jesli nie to sprawdź

Gość rany Boskie II
A ja mam 27, musisz sie znizyc do poziomu piotra, bo on nie bardzo kuma.

Gość a ja mam 27
inteligencja

Gość a ja mam 27
jesli nie wiesz to inteligencja to racjonalne wykorzystanie swoich doświadczeń i wiedzy[z przyczyn naturalnych człowiek żyjąc dłużej posiada większa wiedzę i doświadczenie] w nowych sytuacjach

Gość a ja mam 27
boze jaki ty jestes nie kumaty

Gość a ja mam 27
skoro uważasz ze nastolatki sa ineligetniejsze to dlaczego tak wiele z nich ma dzieci a nie mają srodków do zycia

nie będę Ci tłumaczył dlaczego wiek nie ma nic do inteligencji, a co do kobiet w wieku 27 lat to mogę powiedzieć że większości się wydaje że to one są niesamowicie inteligentne niezależnie czy ledwo radzą sobie na zaocznych studiach czy mają tylko maturę. Ale wydaje im się zresztą tak jak TOBIE ŻE INTELIGENCJA PRZYCHODZI Z WIEKIEM>

sama jesteś nie kumata , nie napisałem że nastolatki są inteligentniejsze, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Gość a ja mam 27
ciężki z ciebie człowiek, nic nie rozumiesz i nie chcesz zrozumieć, albo rozumiesz a nie uznajesz porazki

Gość rany Boskie II
"nie będę Ci tłumaczył dlaczego wiek nie ma nic do inteligencji, a co do kobiet w wieku 27 lat to mogę powiedzieć że większości się wydaje że to one są niesamowicie inteligentne niezależnie czy ledwo radzą sobie na zaocznych studiach czy mają tylko maturę. Ale wydaje im się zresztą tak jak TOBIE ŻE INTELIGENCJA PRZYCHODZI Z WIEKIEM>" Musze o Tobie powiedziec na uczelni, beda miec ucieche hihihi. Zalosny czlowiek, ktory sam sobie zaprzecza. Ciekawy przypadek.

Gość a ja mam 27
nie zmieniaj mojej płci bo jestem facetem

Gość rany Boskie II
Moze inteligencja nie przychodzi z wiekiem (z nia czlowiek sie rodzi) ale na pewno madrosc tak. Doswiadczenie uczy. Ciezko jest to niektorym pojac.

Gość folf
Generalnie faceci w wieku poniżej 20 lat wolą starsze partnerki. Gdzieś około 25-30 roku życia zaczynają podobać sie im dziewczyny młodsze. Jednak czasami ciężko jest ocenic czy laska ma 18 czy 25 lat. Osobiście wolę starsze, młodo wyglądające, ajest ich cała masa. Wiedzą czego chcą, wszystko jest kwestią umowy, a z małolatą nigdy nic nie wiadomo, i pozostaje problem-o czym z taką rozmawiać, jeżeli w ogóle jest to mozliwe.

Gość rany Boskie II
Ja? Ja z toba nie dyskutowalam o inteligencji. To "a ja mam 27 lat".

Gość rany Boskie II
folf, no dokładnie. W wieku 17 lat moge powiedziec ze mialam pstro w glowie. Na pewno nie myslalam tak jak teraz. To moja subiektywna ocena.

Gość rany Boskie II
Facetom sie wydaje, ze aby rozdraznic kobiete to trzeba wypomniec jej wiek. To plytkie myslenie. Ale nie bede zdradzac swojej plci i nie powiem wam panowie co tak naprawde drazni kobiety. To tajemnica. Niechcacy ja tu traciliscie i stad chyba ta awantura. Ide zajac sie ciekawszymi sprawami niz tlumaczeniem lysiejacym starszym panom, ze wiek nie ma znaczenia. Zegnam.

i na twoim przypadku można stwierdzić że 27 lat nie oznacza ani wiedzy ani wysokiego IQ

Mnie Twój wiek nie interesuje i nawet nie miałem zamiaru Cię denerwowac, jesteś infantylna jeżeli myślisz że na tym polega dyskusja

Gość a ja mam 27
Inteligencja to konstrukt teoretyczny odnoszący się do względnie stałych warunków wewnętrznych człowieka, determinujących efektywność działań, wymagających procesów poznawczych. Warunki te kształtują się w wyniku interakcji genotypu, środowiska i własnej aktywności człowieka. (Strelau) przy czym zobacz co to sa procesy poznawcze

Gość rany Boskie II
Hihihi, tym zdaniem potwierdziles to ze jestes zalosny. Pa.

Gość rany Boskie II
to bylo do starszego pana piotra. Pa.

Potwierdzasz jedynie moją opinię, nie potrafisz znaleźć argumentów to piszesz że jestem żałosny.

Gość a ja mam 27
no dobro skora uwazasz ze wiek w inteligencji nie ma znaczenia to pewnie dziesięcioletnie dziecko jest mądżejsze od ciebie