Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki mouse

czy silownia zlikwiduje celulitis?

Polecane posty

Gość miki mouse

planuje zapisac sie na silownie od stycznia bo mam ogromny celulitis na udach i posladkach i zastanawiam sie czy w przeciagu pol roku(do lipca) zdolam go pokonac (plus odpowiednia dieta) ?Jakie cwiczenia na silowni polecacie?

Gość nie zlikwiduje
już istniejącego

Gość miki mouse
naprawde??? nie strasz mnie :(

Gość miki mouse
nikt juz mi nie pomoze w tej kwestii? pliss

Gość miki mouse
nie mialyscie nigdy problemów z tym paskudstwem? no to gratuluje i zazdroszcze :(

Gość miki mouse
dzieki Ci :) tylko jakie te ćwiczenia na siłce wykonywać? moze byc np steper ,rowerek ? 3 razy w tygodniu po godzince ,odpowiednia dieta i zabiegi w domu ,i jak procentowa jest szansa ze go zlikwiduje jesli bede trzymala sie tego planu przez pół roku? ( a jest widoczny gołym okiem praktycznie)

miki mouse ja już prawie miesiąc chodze na siłkę 3 razy w tyg. po godzinie, zauważyłam polepszenie jędrności skóry ale jak na razie cellulit jest, na oczątku zbędne kilogramy(tłuszcz) przeradza się w mięśnie dopiero po dłuższym czasie możemy nastawić się na konkretne efekty... pozdrówki

Gość to prawda nie pomoze
siłownia na cellulit.ma się do niego tendencje albo nie.Ogólnie schudniecie zmniejszy jego ilość ale nie jakoś strasznie bardzo.Jak już to isć na zabigi "rozbijające "cellulit specjalnym przyrzadem. I odstawić pigułki bo one w duzej mierze go tez powodują.

celulitu raczej nie zlikwiujesz, jest to możliwe owszem ale trzeba raz na zawsze zmienić swoje życie. codziennie po kilka godzin ćwiczyć (najlepiej jakbyś była instruktorką areobiku) i przejść na odpowiednie odżywianie. większość osób nie wytrzymuje i wraca do dawnych nawyków, prawde mówiąc znam tylko jedną osobę, która pozbyła się celulitu... ćwiczy po 6 - 8 godzin a potem spacery, rower i basen, w międzyczasie je nie pije kawy nie pali i je dużo warzyw i tak og 6 lat. postawiła na swoim i celulitu nie widać gdyby jednak wróciła do poprzedniego życia na pewno znów by sie pojawił...

Gość sfsghthuthj
sranie w banie jak nie zlikwiduje? Głuipolki :/ ja ćwcze 6 miechów tylko , ze w domu i masuej się pożądnie pod prysznicemi cellult zmiejszył się na oko 80% zaznaczam ze jestem szczupła 167 51 k.wiec nie chrzańcie , bo był on na serio spory

ale ćwiczysz a 6 miesięcy to spory czas, możliwe jest więc że ci sie zmniejszył, masaż też trochę pomaga ale czy bedzie na zwykłej oliwce czy na drogim kremie antycelulitowym da takie same efekty

Gość miki mouse
no ja tez sadze ze pomoze znacznie ale mimo wszystko musze sie upewnic was

Gość hmmmmmmmmmmmm
ja jestem instruktorka fitness,stosuje diete, i niestety go mam, fakt ze go nie widac, ale jak scisniesz sóre to małe grudki sa i nie zanosi sie by miały zniknac,-niestety

Gość siłka bleee
ja schudłam 6 kilo (dieta) i cellulit zniknął z ud (miałam już nawet na kolanach!!!). Trochę jeszcze zostało na brzuchu (wcześnij zachodził mi aż na plecy). W zeszłym roku chodziłam na siłownie przez 5 miesięcy codziennie + kapsuła VacuumJes - niby na cellulit i nie zniknęła mi nawet jedna obrzydliwa nierówność...oczywiscie to mój przypadek - u ciebie może być inaczej

cyt.: miki mouse planuje zapisać się na siłownię od stycznia bo mam ogromny celulitis na udach i pośladkach i zastanawiam się czy w przeciągu pół roku(do lipca) zdolam go pokonać (plus odpowiednia dieta) ?Jakie ćwiczenia na silowni polecacie? odp.: ćwiczenia na siłowni mają chrakter obciążenia statycznego, w zasadzie szkodliwego dla organizmu, gdyż sprzyjają wzrostowi ciśnienia tętniczego krwi. Celulitisu tym nie zliwidujesz. Wskazane są ćwiczenia o charakterze dynamicznym, prawidłowa dieta, sauna, etc. Więcej na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość miki mouse
up up

Gość miki mouse
jakies rady laski jeszcze macie?

Gość ćwiczyć
dolne partie, wykroki, przysiady z poważniejszym obciążeniem, to działa.

Gość miki mouse
a co myslicie o steperze na siłce?Albo roweku stacjonarnym? działa,pomaga w pozbyciu sie celulitu?