Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiakowa

żel do mycia twarzy

Polecane posty

jaki mozecie polecic żel do mycia twarzy? mam straszna skore, ze sklonnoscia do plam i tradziku, po umyciu jest sucha i sciagnieta i po godzinie juz sie blyszczy :/

ja też mam dośc sucha skóre ale mój facet kupił mi nivea z drobinkami peelingujacymi z serii Young. Buzia po nim jest fajnie gładka, troche mnie \"ściaga\" po nim ale nakładam krem bambino i jest ok:)

Polecam jedwabiscie kremowy zel do mycia twarzy BEAUTY CARE firmy LIRENE Uzywam go od lat i nie zamienię go na zaden inny ;)

małe sprostowanie ..akurat ten zel jest od niedawna na rynku , ale wczesniej były podobne i wczesniej tez byla to firma ERIS

W takim razie uzyj jakieś nawilżającego kremu matującego, może ten zielony z ogórkiem z Garniera (w takiej tubce)

Ja kupuję mydła w mydlarni (są specialne do twarzy z róznymi problemami, ostatnio kupiłam marchewkowe) Dla mnie są super, nie wysuszaja twarzy, maja mniej chemii, i pryszcze przestają wychodzić!

Landrynka ja też jestem zadowolona z tego żelu Lirene :) Oprócz tego polecam żel do mycia twarzy dla skóry atopowej AA (jak mam problemy z cerą to jest niezastapiony - w ogole nie podrażnia :) )

Gość no właśniee
najlepsze żele do mycia twarzy są z firmy AA OCeanic. mam taki w białej tubie, do skóry atopowej.To jest krem- żel. REWELACJA. oczywiście są dla różnych rodzajów cery. Nie zamienię na inny w życiu. A przetestowałam trochę.

Gość a ja polecam atw
probowalam roznych zeli mialam nivea, aa, clerasil, garniera l'oreal... Tez mam slonnosc do syfkow, i swiecaca sie buzie , i za poleceniem kogos kupilam sobie kosmetyki firmy atw. Do cery wlasnie blyszczacej sie z tradzikiem i problemami takie bialo niebieskie opakowanie:) Jest zel do bycia twarzy krem tonik, \poprawe widac dopiero po 21 dniach (tak mi mowila ta pani) ja zauwazylam dopiero po miesiacu:) ale kazda skora jest inna. kazdy kosmetyk kosztuje 19,90. polecam. od zelu jestem uzalezniona jest bardzo wydajny.

Gość aaanowlasnie
gdzie mozna kupic te kosmetyki atw?

Gość Cyśka
Miałam taki sam typ cery jak ty. Nie wiem jakim cudem, ale wkoncu wszystko znormalizowalo mi sie jak zaczełam używać żelu do mycia twarzy z peelingiem L'oreal Pure Zone, a potem krem z tej samej serii. Polecam

Gość St. Ives
promienna cera, nie wysusza a posiada drobinki peelingujące delikatnie i rozświetlające, nie wiem jak to dziala, ale ten kremowy żel to dla mnie bomba!

Landrynka - jakim cudem używasz wymieniony przez siebie żel od lat skoro serie Beauty Care wprowadzono stosunkowo niedawno, w kazdym badz razie nie lata temu?

dziewczyny ja tez mam taki problem ale ja mam sucha skore!!! i duzo krostek takich po skora!!! uzywalam juz chyba wszystkiego od garniera, nivea, vichy, la roche itd nic nie pomoglo!!! Moze macie na to jakas rade!!! Wszystkie te zele i pianki strasznie wysuszaja moja skore a kupowalam niby do suchej i wrazliwej!!!

Gość gf
Czy ten żel atw można kupić tylko przez internet??????????

Gość nata15
Ja używałam żelu z serii Under Twenty przeciw trądzikowi i muszę powiedzieć, że jestem zadowolona:D od jakiegoś czasu zaczęłam przemywać twarz zwykłym zaparzonym rumiankiem w torebeczkach i to jest jeszcze lepsze i co najważniejsze NATURALNE!!! spróbuj :)

Gość N_M
dolaczam sie!! tez ciagle szukam odpowiedniego zelu!! W tej chwili myje twarz mydelkiem Dove i na razie uwazam ze tak jest najlepiej - nie podraznia, nie wiem tylko czy dobrze oczyszcza - mam straszna skore taka tradzikowa, ale przede wszystkim sa na niej grudki i mnostwo przebarwien na policzkach ;( Wszystkie zele wysuszaja strasznie skore rzeczywiscie, kiedys uzywalam Nivea Visage Young ale kosmetyczka mi odradzia bo to dla mlodych a ja mam 24 lata ale dzialal calkiem calkiem, nie wysuszal!! Moze mlodsze dziewczyny sie skusza (on jest z mikrogranulkami ale nie podraznial...)

Gość a ja a ja a ja
tez uzywalm tego lirene, jest ok, ale chcialabym wyprobowac cos nowego, i rownie dobrego, bardziej poswieconego do mojej cery - przebarwienia tradzik - i moze sie skusze na ten z aa?