Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość lfd
czepiasz sie

Gość Petita
Nie no jeden dzien tu nie zagladałam i juz sie cos nie tak dzieje... Hmm znowu te obelgi i dociekanie kto ma racje. Nikt nie ma racji. Jedni cenia to a drudzy to. Tak samo z podobaniem. juz mowiono tu kilka razy. Wzrostu sie nie kupuje w sklepie. i nie wybiera sie go. Moze ktos kto jest wysoki chcialby byc nizszy a nizszy wyzszy?? Beznadzieja...

Gość Petita
O a najlepiej bedzie jak kazdy z powodu wygladu zaszyje sie w domu i niech z niego nie wychodzi. i bedzie po sprawie.

Gość EE tam...
Pierdolenie o Helenie. Dla mnie idealem piekna sa grube niskie panny w krotkich rudych wlosach z odstajacymi uszami i krzywymi zebami z wielkim nosem z wągrami i opryszczka na ustach!! Heheh i z grzybica pochwy. moja wymarzona kobieta tak powinna wygladac.

Gość Stuard malutki 33
nie czytam juz wszystkiego (wybaczcie) ale duzo tego . Ja mam 151 cm wzrostu cudnego meza 178 cm i w niczym mi to nie przeszkadza ,a wrecz przeciwnie :) nigdy nie mialam problemu z znalezieniem chlopaka bo i maly ,duzy ,i sredni do mnie pasowal w przeciwienstwie do moich kolerzanek ze szkoly ona 168 cm ,a on 156 cm i co wy na to? A moja mama zawsze mowi ŻE WIELKA TO DO ROBOTY A MAŁA TO DO PIESZCZOTY:):):):):):)

Gość zzzzzzzzzzz
mam 185cm. chlastać się???!!! nienawidze tego wzrostu -nigdy i nigdzie sie człowiek nie ukryje.

a ja mam 156cm, mój TZ 180cm... i tak w ogole to jestem dumna ze swojego wzrostu ;)

Gość Ylka
Ja mam jakieś 160 i troche mnie załamuje mój wzrost, bo czuje się faktycznie takim kurduplem ;p Mam chłopaka co ma jakieś 170 i w sumie pasujemy do siebie wzrostem, nie ma problemu z całowaniem na stojaka czy czymś innym ;p Ale znam dziewczynę co ma jakieś 150 i szczerze mówiąc, nie wyglada zbyt efektownie... Ma chłopaka średniego wzrostu gdzies ponad 170. I razem, gdy idą gdzieś wyglądają jak brat i siostra. A na nią wszyscy mówią 'toczek' - sami zgadnijcie czemu ;p

Gość Ylka
No a o gustach, jak tam już ktoś napisał się nie dyskutuje. Jednym to, drugim tamto.

Gość przecież to nie jej wina
że ma 150 cm i nie wygląda efektownie, jak już ktos tu napisał, wzrostu się nie wybiera.

Gość Petita
Mysle ze prosciej bylo by napisac jak corka z ojcem a nie brat z siostra. Z kad przekonanie ze brat musi byc "wiekszy" od siostry?? naprawde interesujace. Feeest

Gość no wlasnie
szcególnie,że przecież można miec mlodszego brata,wtedy to siostra jest wyższa:-pJak widzę niską laskę i wysokiego faceta to uznaje ich za parę(jak idą np za rekę) ale NIGDY za rodzenstwo-)

Gość no wlasnie
nawet jak ida nie za rekę to nie biorę ich za rodzenstwo tylko dlatego ze on jest wyzzy od niej.

zwlaszcza, ze laska tu napisala-ona: 150, on: ok 170 wiec facet nie jest wysoki. roznica wzrostu podobna jak u nas a wcale nie wygladamy jak rodzenstwo. przeciez ok. 20 cm roznicy to raczej norma

Gość Petita
Ja wam powiem ze dla mnie 20 cm roznicy to minimum a to z tego powodu ze stram sie pomagac sobie obcasami i zwykle sa to obcasy 10cm , ale nawet w nich nie jestem rowna z moim chlopakiem. bo nie chcialabym byc rowna z nim. zawsze lepiej sie czuje jak jestem nizsza.

Gość kolejny karakan
Ja mam tez 150 i faceta 185. Zajebisice mi sie to podoba. oczywiscie chcialabym byc wyzsza ale wtedy moj facet tez musialby byc wyzszy. Tez mozna powiedziec takie zboczenie :):)

mam kolege 185 i siegam mu rowniutko do ramienia. najlepiej byloby mysle tak ze 180 cm, ale coz...wzrost to nie wszystko i na pewno nie zostawilabym mojego faceta tylko z tego wzgledu ze nie jest tak wysoki jak bym chciala

Gość podobno najlepsza roznica to
15 cm

Gość nie ma najlepszej
roznicy. dla jednych to 15 a dla innych 5 a dla innych np 25. zalezy jak lezy. A jak lezy to roznicy ni ma. Ha :):)

Gość ale podobno
najczesciej jest preferowana roznica 15 cm

Gość alaaaaaa
Ja to bym nie chciala byc taka mala! Wspolczuje Wam dziewczyny!!!

Gość to ze ty bys nie chciala
nie znaczy ze inni nie chca. współczuje ze jestes taka głupia

Gość alaaaaaa
ktory facet nie lubi sobie popatrzec na dlugie nogi u kobiety a Wy jestescie jak dzieciaczki! JESZCZE RAZ WSPÓŁCZUCIE!!!!

Gość mam piękne
zgrabne nogi i dla mojego faceta są najpiękniejsze:P