Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jełop

Wpadłem

Polecane posty

oczywiście np jak nie ufa kobiecie, tego czy ma hiv itp to uzywa prezerwatyw:) A tylko dlatego, że ją znał tyle, że miała dziecko i takie bajkowe opowiastki o złym męzu, zaufał. I ufał, że bierze tabsy.. to wielkie zaufanie ufac obcej osobi, że ona bierze tabsy.. tym bardziej jak w gre wchodiz inna- rywalka jej

Gość badz facetem i powiedz ze sie
z nia nie ozenisz! ze zobowiazujesz opiekowac sie dzieckiem i lozyc na jego utrzymanie ale jej nie kochasz i nie bedziesz sie zenil!!! powiedz to kulturalnie ale i stanowczo nie daj sie wkrecic w rozgrywki rodzinne pogadaj najpierw z rodzicami albo bartem czy kims ci bliskim, zeby cie wsparl i badz mezczyzna dla tej kobity z ktora masz dziecko to tez bedzie dramat ale dopiero po kilku latch zycia z facetem zfrustrowanym, ktory jej nie kocha!

Gość raul
zaufanie to jedno a celowe wpuszczanie kogos w dzieciaka to drugie i tez mnie coś ściska jak czytam, ze laska pisze, ze nie wie co to znaczy lapac kogos na dziecko - no ludzie, nie jestesmy w przedszkolu, zeby takie bzdety pociskac osobiscie znam przypadki ze ludzie byli ze soba kilka lat, palnowali slub i laska tez wpuscila faceta bo sie poczula niepwnie - no i co, tez chamstwo na maxa. No chyba mógl jej ufac, a jednak zadecydowala sama - zlapala na dziecko? no qrwa zlapala

Pewnie po męsku:) Powiedz, że jak jets gwałt to tez nikt na hama nie kaze komus się żenić bo dziecko Podkresl dobitnie przy niej i jej rodiznce fakt zajcia w ciąże. Niby taka oglna dyskucja a wiecie ale to sie swiat uklada byłem z z mowilem glosno ze chce dziecko a rok temu belem z a i nic a teraz akurat teraz niby to tabsy zawiodly. Ala brałas je nie klamiesz? I wiecej baba nie bedzie miała smialosci szantazowac cie dzieckiem, i tym, ze ZABRANIA CI JEGO KONTAKTOW JESLI TY MASZ INNA.

Gość angels ..
jeśli biega o tego mojego mądrego kumpla:) to on został złapany na dziecko bo jak wytłumaczyć fakt że akurat zapomniała "tabsy anty" wziąść gdy ktoś jej mile doniósł że X ma zamiar z nią zerwać i wrócić do swej byłej z którą był ponad 5 lat bo ją nadal kocha.... no fakt chwilowa amnezja ją chwyciła :P hahaha :o teraz wiekszość dziewczyn myśli, że łapanka pt. dziecko to 100% chwyt na: facet=slub tylko że teraz większość woli płacic alimenty niż brać za klika lat rozwód i mieć nasrane w papiery :P

to prawda jestem za sprawiedliwościa. Nie wolno tak z urzedu zawsze winić faceta. liczą się pobudki, okoliczności itp. faceci nie są przedmiotami, to ludzie z uczuciami, jak się okazuje nieraz większymi od kobiet:)

no właśnie - niektóre babki tak robią a później głupie zgrywają, i fałszywie płaczliwym głosem pytają: \" no ale jak to mozna kogos na brzuch złapać - przecież do tego trzeba dwojga\" - hipokryzja i tyle

Gość angels ..
i jeszcze jedno, dajmy na to że się z nią ożenisz po jakimś czasie sie zakochasz w zajemnością w innej kobiecie (możliwe, że bedziesz tęsknił za swą byłą którą rzuciłes dal tej co jest w ciąży) i co bedziesz spotykał sie potajemnie z kochanką bo tak sprawa bedzie wyglądac :o zastanów się czy warto wpakować się w tak chorą sytuacje:P cholera bądź w końcu 100% facetem a nie jakimś dzieciakiem króremu rodzice i reszta ludu dyktuje co masz zrobić - pamietaj że ślub do czegoś zobowiązuje i zawiera się go z miłości na dobre i złe w zdrowiu i chorobie a nie że zrobiłem dziecko i musi miec ojca... po kiego mu ojciec który bedzie krzywo patrzył na matke i dom gdzie przeważnie będa wantury :o

Gość naiwna...ale juz silna
wiesz... teraz przez Ciebie beda cierpieć trzy osoby... twoja ex (wspólczuję jej bardzo...), twoja obecna, bo pewnie zdaje sobie spr z tego, ze jej nie kochasz... i twoje dziecko, bo będzie usiało sie męczyc z rodzicami, którzy sie nie kochają i wątpliwe, abyscie się pokochali... Brak mi słow... Tak łątwo przyszło Ci ranic ludzi?? teraz sam cierp!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja tego nie rozumiem
wy chyba zwariowaliście z tą hipokryzją. Facet idzie od jednej dziewczyny do drugiej natychmiast do łóżka. Nie powiecie mi, że po 2 miesiącach zna ja tak doskonale, że ma zaufanie absolutne. I nagle zdziwiony, ze wpadka... Poza tym jesli nie chce zostac tatusiem, to zakłada gumę i tyle, a nie zdaje się na rosyjską ruletkę czy to co mówi dziewczyna. Akurat w przypadku ciąży, jeśli jej nie chcesz, to zabezpieczaj się tak, żebys był pewien. To tyle co mam do powiedzenia w tej sprawie. A jesli Labedzica czy mała (nie pamietam co tam dalej) jesteście dziewczynami, to jestem zdziwiona waszym stanowiskiem. Albo macie po naście lat i zycia nie znacie naprawdę albo juz sama nie wiem co...

własnie oto chodzi, że znamy zycie:) A on cwaną matkę znał wczesniej, z ponad rok temu, tylko czyhała by zając miejsce jego ex:) To zwykła divka.

Uwielbiam takie topiki.Mój były tak ma.Męczy się biedak.Sprawiedliwość nie dotyka nas po śmierci,niektórzy doświadczają jej za życia,ale wpaść po 2 miechach,LITOŚCI!

Ludzie!!!!!!!!!! co wy jełopowi doradzacie!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakto ma sie z nią nie ożenic?? a dlaczego?????? idąc z nią do lózka chyba wiedział jakie mogą wiązać się z tym konsekwencje!!!! umiał uprawiac zimny sex to niech teraz nauczy sie życ z tą osobą!! P.S. moze nie bedzie tak źle... jestem niemalze pewna, ze jak zobaczysz swoją kruszynkę pokochasz ją a co za tym idzie - kobietę, która dałą ci to maleństwo... Szukaj pozytywnej str a nie dołuj sie... Wiesz... to przykre, ze dopiero teraz doceniles swoja ex... ale teraz ona i tak pewnie nie chce Cie znać, więc nie oglądaj się w przeszłośc i tylko chwytaj to co dobre spotyka cię teraz, a tym dobrem NAPEWNO jest TWOJE DZIECKO, kt,óre samo na swiat się nie pchało - nie zapominaj o tym. Powodzenia

Gość dziecko pokocha
ale nie pokocha tej dziewczyny!! NIE ZEN SIE jak jej nie kochasz! Dziewczyna mogla Cie zlapac na dziecko. Jesli nie zlapala i sama jest zaskoczona to przykra sprawa, szczegolnie dla niej , skoro wie, ze jej nie kochasz!!! Ja bym tego nie zniosla!

do -----> JA TEGO NIE ROZUMIEM zgadzam się z Tobą!! :-) P.S. Do tych dziewczyn / kobiet, które doradzają JEłOPOWI rzucenie przyszłej matki ich dziecka - JAK WY BYSCIE SIę CZUłY NA JEJ MIEJSCU ???!!! Czasem warto postawic sie na miejscu tej drugiej strony i pomyslec co ona moze byc... co Wy mogłybyscie czuc na jej miejscu...

Gość Borek
Jak bysmy się czuły.. no po takim oszustwie jak nie branie tabsów, a mówienie że brałam to napewno zle... Poza tym z wyrachowania idzie sie do celu po trupach. I nie szkoda mi takich kobiet. One bardziej krzywdzą niz je ktoś niby krzywdzi. To ona poprzez łapanke skrzywdziła jego, dziecko i obecną, bo będzie nadal uzywac szantazy emocjonalnych aby cos wymusic.

Litość i przymus,to niestety za mało,żeby być szczęśliwym.

Gość Borek
no własnie dixy:) Nie wiem czemu są takie kobiety co własnie chca coś na przumus i na litość...

Gość jaaaaasne
"akurat zapomniała "tabsy anty" wziąść gdy ktoś jej mile doniósł że X ma zamiar z nią zerwać i wrócić do swej byłej z którą był ponad 5 lat bo ją nadal kocha...." a jak to sie stalo, ze ci wszyscy mili donosiciele wiedzieli, ze z nia zrywa i wraca do ex, a ona jedna jeszcze nie? No jasne, po co mial to mowic jej, skoro mogl ja jeszcze sobie bezkarnie troche podubic i dopiero potem rzucic. Jak z nia nie chcial byc, to trzeba bylo odejsc, a nie udawac, ze wszystko ok.

Gość angels ..
ja jestem kobieta i mam już skończne 20 latek :P mówię tak bo widze jakie konsekwencje człowiek płaci za swoją głupotę i wiem do czego są zdolne kobiety aby zatrzymać przy sobie faceta i zaciągnąć go pod ołtaż:o tak wogóle to facet nawet gdy sie nie ozeni to przecież uznaje dziecko i płaci alimenty wg. mnie to leprza decyzja od ślubu i za jakis czas potem rozwodu bo w 80% sie one rozlatują :P u mnie wszyscy którzy brali slub z obowiązku są teraz rozwodnikami :o osobiście uważam że związek+miłość+zaufanie+wpsólna przyszłość itd. (dopiero) = sex :P co do dziecka to napewno je pokocha ale co do matki tego dziecka w 90% NIE bo do miłości nie da sie zmusić :P

ja tego nie rozumiem ----> to, ze jako kobiety potrafimy uczciwie przyznać, ze nasz damski ród czasami postępuje nie fair to nie znaczy, że jesteśmy małolatami, czy że nie znamy życia - jesteśmy po prostu obiektywne i chyba właśnie ... znamy już trochę życie no jasne, ze facet idąc do łóżka bez prawdziwej miłości, palnów na przyszłość w stosunku do tej kobiety (no co tu dużo mówić - zdarza się, takie jest życie) powinien być mądry i sam zadbać o zabezpieczenie, a nie liczyć tylko na dziewczynę - no ale skoro już tego nie zrobił, to to nie powód od razu, zeby to świadomie wykorzystywać i go w ten sposób \"łapać\" w przypadku autora to chyba nie było tak, ze został świadomie przez dziewczynę złapany, a przynajmniej nic takiego nie pisał - jeżeli to jest przypadek, typowa wpadka to wina leży oczywiście po obu stronach

Gość zmarnowalam zycie
bo chcialam na sile zatrzymac faceta, ktory byl zupelnie inny niz myslalam. tonacy brzytwy sie chwyta wiec ja tez to zrobilam poswiecajac studia. chlopak sie ulotnil po informacji o ciazy ale jego rodzina szybko dowiedziala sie o dziecku poinformowana przez kolege i w miesiac sie oswiadczyl. bylam w 7 niebie bo mialam to co chcialam. tyle ze po niecalych 3 m-cach po slubie wydalo sie ze ma dziecko z inna, juz 2letnie. moja milosc troche zelzala ale dalej utwierdzalam sie w przekonaniu ze dobrze zrobilam. po 2 latach zrobil dziecko innej. jedyne co mam z tego zwiazku to 5letniego synka i stan cywilny - rozwodka w wieku 25 lat. wiem ze tej glupoty nie wybacze sobie do konca zycia ale sie ze jest na tym swiecie wiecej idiotek podobnych do mnie.

Gość do autora
Fakt - zrobiles dziecko to trzeba sie liczyc z konsekwencjami, ale nikt nie moze od ciebie wymagac zebys klamal przed Bogiem skladajac przysiege malzenska. Nie wiem o co wszyscy ludzie walcza zeniac na sile ofiary wpadek. Przeciez w ten sposob niszcza zycie calej trojce. A pozniej sa rozwody, zdrady i alkoholizm. Przeciez mozna byc ojcem dziecka nie bedac mezem jego matki. W wiekszosci przypadkow takie uszczesliwianie nienarodzonych dzieci jest w efekcie ich przeklenstwem. Bylam swiadkiem uwagi jaka 40 paro letnia matka rzucila synowi ze musiala przez niego wziac slub z jego ojcem, chociaz sa juz kilkanascie lat po rozwodzie. Wierzcie mi ze nawet doroslego czlowieka moze to mocno zranic.........

Gość onja
a co na ten slub "szczesliwa przyszla mamusia" powiada?

Gość onja
a czy ona wie, ze jej nie kochasz, ze to tylko chwila zapomnienia byla?

Gość onja
kurcze, nie pakuj sie w to malzenstwo bo zniszczysz swoje zycie, jej zycie i unieszczesliwisz swoje dziecko...

Po dwóch miesiącach znajomości nie można kogoś dobrze poznać.Ludzie rozchodzą się po 2,4 latach znajomości.Nie wzęli ślubu ,więc mają tą furtkę.Próbują z kimś innym.Ja nie znam jej dobrze.Biorę ślub,bo rodzina nalega,bo tak trzeba,ale niczego tak w życiu-do tej pory nie żałowałem.Czuję,że klamka zapadła,że choćbym spotkał kogoś,kogo naprawdę pokocham,to nigdy z nią nie będę.Dziecko,to obowiązek na całe życie.LUDZIE UWAŻAJCIE!

Gość pikus
a nie mozesz placic alimentow, dbac o dziecko a nie zenic sie??