Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cholera

waga roczniaków

Polecane posty

witam mamuśki, chcialabym miec rozeznanie ile mniej wiecej ważą albo ważyly jesli ktos pamieta..wasze dzieciaczki w wieku 12 miesiecy... wiem ze jest siatka centylowa takze wiem ze moja córa jest w normie..w dolnej granicy.. ale chcialam zrobic maly..sondaz... jaką dziecko mialo wage urodzeniowa i miare..a ile ma po roku.. wiem ze kazde jest inne .inaczej sie rozwija..itpitd..ale tak tylko dla porownania.. te 3 rzeczy. Moja na początek: waga i miara urodzeniowa: 2.750 i 50cm waga obecna (prawie 12 miesięcy): 7.800

Gość córeczka na roczek
waga urodzeniowa 2630 12 miesięcy 8000 obecnie 22 miesiąxce 10200

Waga urodzeniowa 3550, 55 cm ----- 12 m-cy - 10 kg z haczykiem malutkim ;-)

dzieki wielkie.. chyba nie jest tak zle.. jest po prostu drobniutka i dosc energiczna wiec duzo spala.. potroic.. to nam troche brakuje.. ale juz jest blisko.. ;D

o rany no to moj jest klocdek w takim razie ze szpitala wychodzilismy z waga 2900 a teraz (8 miesiecy) wacy ciut ponad 10 kg ;)

Evi - a co powiesz na mojego malucha ? 12 msc i 12,5 kg wagi - ale za to wzrost też spory - 85 cm. Wymiary początkowe : 3600 g i 55 cm.

Mój syn ur4odził się ważąc 3800, długośc 56 Teraz niestety nie jest wysoki, w dolnych granicach normy waży 11 kg. dodam że ma 2 lata i trzy miesiące