Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej dziewuszki

na ile starcza Wam krem przeciw rozstepom? taki 200 ml

Polecane posty

Gość hej dziewuszki

Strasznie sie boje rozstepow. Postanowilam zrobic wszystko( choc wiem ze jesli maja sie ojawic to i tak sie pojawia) co w mojej mocy.. zeby potem nie miec wyrzutow, ze moglam cos zrobic a nie zrobilam. Zaopatrzylam sie w kremy przeciw rozstepom- mustela i galenic- nie moglam sie zdecydowac. Smaruje sie nimi na przemian - tzn 1 dzien uzywam 2x dziennie musteli + w poludnie oliwki, 2gi dzien - 2x dziennie galenica + oliwka.. zastanawiam sie na ile starcza wam 1 tubka takiego 200ml kremu.. Bo chyba sie wkuoncze finansowo. Slyszalam o tanszym kremie na rozstepy - avent, czy ktoras z was go uzywala??

Gość gość
ja uzywam tylko Musteli,zakupialm podwojnie dzialajacy krem na rozstepy 150ml, smaruje brzuszek, biodra i uda oraz krem Mustela specjalnie wzmocnienie biustu 150ml. Kupuje na allegro za 65zl jeden czyli z przesylka wychodzi 145zl. Kremy 100% nowe, zaplombowane, kupowane z apteki. Krem podwojnie dzialajacy wystarcza mi na miesiac, ten do biustu na 1,5 miesiaca max. Slyszalam tez o ZIAJI ze jest dobra ale jesli stac mnie na cos lepszego to kupuje wlasnie Mustele, jestem w 20 tc, brzuszek dosc spory a rozstępów jak narazie nie ma :) moze lepiej sie poswiecic teraz i wydac na kremy ok 150zl/ms niz pozniej wydawac tysiace na zabiegi kosmetyczne? O ile w ogole bedzie nas na to stac bo dzisiaj to roznie bywa w tych czasach:)

Gość gość
a z jakich powodow mialybyscie dostac rozstepow?

Gość gość
Bio oil jest dobry.

Gość gość
temat dotyczy rozstepów, które mogą powstać w trakcie ciąży

Gość gość
o jezus straszne, wystarczy dobrz sie odzywiac, kto ma sklonnosci do rozstepow, nawet najdrozsze kremy nic tutaj nie pomoga

Gość gość
Pomogą, a jakie już coś się pojawi to nie aż tak.

Gość gość
kremy na rozstepy działają na warstwy skóry od zewnątrz, nawilżają, uelastyczniają naskórek i pomagają mu przygotować się do rozciągania a tym samym zwiększają zdolność do ochrony przed rozciąganiem. Wiadomo jeden ma skłonność drugi nie, ale zapobiegac mozna, oczywiście trzeba stosować regularnie. zdrowe odzywianie - zgoda:) wplywa na skore od wewnątrz i również ma duże znaczenie, ale odpowiadamy tutaj głównie na pytanie na ile wystarcza nam krem przeciw rozstępom także nie powiedziałabym, że to takie "o jezus straszne" :) Prosimy o wypowiedzi kobiet, ktore stosują/owały i dadzą nam odpowiedź adekwatną do pytania.

Gość gość
starcza na niecałe 1,5 miesiąca