Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warka czerwona

kto pije piwko ze mna? bo suszy

Polecane posty

aaaaa, tam ... raz kozie smierc! dawal... gullllll guuuulll dzieki!! ufff jak dobrze!

Gość zieloy koperek
PIJECIE NALEWKI?

ja mialam juz okres nalewkowy, i haftowalam dalej niz widzialam, to dlatego podziekuje :P a ja sobie na piecyku podrzeje, nie pekaj :) i jak minal dzionek? pracowicie? bo u mnie calkowicie bezproduktywnie

Gość verkaa
a ja winka sie napije, grzanego... kto ze mna???

bleeeee.... jakies odrabane nogi... fuj... ale byly tez smieszne rzeczy np. uprawianie milosci na zawody :P

co mam robic, moj facecik juz spi, bo rano do pracy, a ja zasnac nie moge... :(

Gość verkaa
wlasnie podgrzalam 2 butelke. nie wiem czy bede w stanie wstac od kompa... ale piwko tez jest git, tylko ze ja teraz na diecie, wiec i piwko niewskazane

kto by sie dieta przejmowal ... nie ma to jak piweczko, szkoda, ze ja nie moge... te antybiotyki cholerne... wzielam sobie na dzisiaj L4... jutro robie sobie wolne od studiow, bo nie dam rady sie tam doczolgac...

szwagier mnie kiedys leczyl taka mikstura. Mowil, ze na pewno przejdzie. Wlalam jednym duszkiem w siebie pol litra tego czegos i mam po dzis dzien kompletnie dosc..., bo haftowalam dalej niz widzialam... ble

ale moge wam sprzedac sprawdzony sposob na bol zołądka!!! moze go juz znacie, a moze nie uwierzycie ale naprawde dziala!!! Jak żołądek (nie jelita) bardzo ściska trzeba wypic coca - cole (te prawdziwa!!!) i zagryźć słonymi paluszkami! po 5 minutach jak reka odjął!!! recze za to glowa!!!

jasne! Inhaluje :P wiadomo o co chodzi... nie pilam nigdy takiego specyfiku i sie nie orientuje. to mozna dostac normalnie w sklepie? mowiac, ze chcesz sobie zrobic grzanca? Podprowadze sobie ten Twój pomysl :P

jak mi moj kazal to zrobic, jak mnie zoładek bolal, to myslalam ze mnie chce wykonczyc, ale na szczescie mu zaufalam. Przeszlo doslownie po chwili. Ponoc jego kolezanka jak byla w Niemczech to cierpiala bardzo z powodu zołądka i poszla tam do lekarza. Myslala, ze wroci z receptami jakimis a on jej kazal zrobic tak, jak ja wam to pisze... tez sie zdziwila, ale to naprawde dziala!!! ja jestem tego przykladem!

laseczki, a jak zrobic te kwiatki, albo serduszka? ja jeszcze na to nie wpadlam, wiecie moze?