Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warka czerwona

kto pije piwko ze mna? bo suszy

Polecane posty

Warka co Ty o tak wczesnej porze spac chadzasz?;0 przyznaj sie tu Nam, co to za kobieta w lozu Cie wyczekuje?:d pewnie masz juz \"miejscowke zagrzana\":P Nie spedzilam tu przeciez wiekszosci swojego zycia;0pozory myla!:P kefirek mnie Warka zadnych propozycji nie skladal:(:D Chyba , ze zle odbieram sygnaly:D

kefirek to Ty masz 22latka?I juz nauczasz?;) Czy to Warka Twoj wiek z moim pomylil:D Szepcik🌻ja juz nie mma piweczka:(

ucze ucze, bo jestem po licencjacie i jestem teraz w trakcie robienia magisterki:P no co, dopiero za pol roku mam 23 lata, tzn, ze jeszcze mam 22 :P ty tez jestes 84?

kefirek si:classic_cool:dobry rocznik , co:D i juzx mezusia masz?:) a ja samiuska kurna;) Szepcik uwielbiam zuberki:D A jutro to chbya debowe bedzie:classic_cool:

aaaaa. wiesz tak mnie jakos pier...o i wyszlam za tego czlowieczka, lubie go nawet :P

chcialabym zdementowac plotki, jakoby sie zdarzylo nam pykąć bobka przed czasem :P

a to chamstwo:P ładuje sie na domówke i jeszcze na powitanie żywca chce na krzywy ryj:P eeeeeej! Musisz sie wkupic..., a jak nie, to po Żywiec do chlewieka :P

Spaddam ludziska... oczy mi sie kleja ... trzeba isc spac, awcie sie dobrze:p Oberżynka masz moje 2 piwka, oddam ci dzisiaj na PIEKNE OCZY!!!! Czemu ja szybka jestem? he? Cieszy mnie to, że jeszcze kogos udaje mi sie rozweselic!!! Pozdrawiam:P

Oberzynka daswz rade tyle piwek...?:D Szepcik ok juz wiem gdzie;) kefirek spij spokojnie!!:D

mam takiego dola ze tylko tyle zywca jest mnie w stanie rozweselic dzieki kefirek szeptnocy wc zamian czestuje krakersami ipaluszkami musi byc jakas zagrycha spiochy

a ja wczoraj nie dalem rady z wami pic:P zmulilo mnie chyba dlatego ze wczoraj nic nie lykalem:D kefirek ty nie wiesz co mowisz rocznik 83 najlepszy na swiecie:) szybko zaczelas zycie 22 juz chajtnieta nauczycielka w szkole biedne dzieci:P:D pozdrawiam :classic_cool:

Gość warka uznanie
w Wielkopolsce ;) Pozdro 🖐️ z pyrlandi