Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warka czerwona

kto pije piwko ze mna? bo suszy

Polecane posty

Setunia, słodka bylas z tym sniezkiem :* Buziaki cmokuśne :* No i dla naszego Rodzynka, narazie samotnego facecika na tym topiku, OGROMNY CAŁUSIEK o wdziecznej nazwie: Tylko Mnie Kochaj :* P.S. A tak na marginesie - oplaca sie obejrzec ten film? jeszcze nie widzialam, a nie wiem, czy dac sie skusic, czy warto?

kefirek :Dpulpeciki -jakosc pierwsza!;) A sniezek prawdziwy moze bedzie na swieta:) To Wasze zdrowko!:D

opss zaczytalam sie w jednym topiku;) no wiec ogladalam.....\"m jak milosc\":classic_cool::D A jutro jade sie poedukowac i wroce w pt;) nie miales zadnej sluczki?:P

setunia dzisiaj bez stluczki ale dlugo nie pojezdzilem bo auto mi sie sypie na swiatlach jak stalem to ciagle silnik mi gasl myslalem ze nei dojade do domu masakra ale dalem rade w czwartek daje do mechanika musze zrobic i pogonic tego grata:P

Marcinku, Marcinku nasz topikowy Rodzynku Tęskno nam za Tobą gdzy jezdzisz samotnie drogą rozlekotanym pasatem waszem i wobec obwieszczam, a zatem... Piwko piwko ponad wszystko Warka, Tyskie, kij w mrowisko Buziak, Cmok i przytulaski za te rymy twe Oklaski nalezą mi sie jak Kefirek Bo ty nasz topikowy Rodzynek:P Moze wierszyk nie jest pierwsza klasa, ale zostalam zmuzszona do wypicia piwa, dlatego rymuje bez skladu i ladu, ale mam nadzieje, ze licza sie checi!

Kefirek wow, Ty to masz talenta:D A kto piwo w Ciebie wlewa?;)Mezys?:P Wareczko w piotrkowie Tryb.;) Gdzie sie podziewacie?

komp faktycznie troszke juz sobie liczy latek ale bez przesady:P Tylko ten topik tak wolno sie otwierta:o to jak to wytlumaczyc:D

Setunia, ty nie masz wrazenia, ze Warka sklada same niemoralne propozycje???? Juz mam dosc. Konspekty pisze i nie widac mnie spoza papierów. matko boska, kiedy to sie skonczy:(

Oczywiscie, ze nie:P ja nie lamie raz danego slowa... ile ty masz lat w ogole, Marcin? setunia a ty ile?